reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Miałam Was poczytać i poodpisywać ale musiałam małego uśpić i sama zasnęłam.
kreatorka jak można takie zdjęcia wklejać:((((((a ja taki łasuch, do tego leń więc jeść się chce a nie ma kto zrobić

tYlko radzę szujak takich z dużymi elementami żeby ci mały jak zacznie się przemieszczać czegoś nie wciągnął...ja mam jedne takie gdzie elementy mają koło 1cm a drugie z cyferkami więc tylko duże elementy...coś takiego PUZZLE PIANKOWE CYFRY 10el 32x32 OKAZJA!!!! (1177032850) - Aukcje internetowe Allegro
im większe, tym lepsze oczywiście :-D

Ciągle zapominam zapytać, czy Waszym maluszkom też wypadają włoski z główki??? :/
ja bym to raczej określiła "wycieraniem się", bo sporo ich zostaje na flanelce, na której śpi w łożeczku, ale podobno to normalne.

im większe, tym lepsze oczywiście :-D

ja bym to raczej określiła "wycieraniem się", bo sporo ich zostaje na flanelce, na której śpi w łożeczku, ale podobno to normalne.

To fakt, one się wycierają, ale jak wyczesuje mu włoski po olejuszce (żeby wyczesać ciemieniuchę) to razem z tym łupieżem wychodzą włoski... może to nie normalne???

To fakt, one się wycierają, ale jak wyczesuje mu włoski po olejuszce (żeby wyczesać ciemieniuchę) to razem z tym łupieżem wychodzą włoski... może to nie normalne???

wydaje mi sie ze to od wyczesywania szczoteczka,bo trzesz o glowke , ale zobacz,ja nic oprocz mycia glowy mojemu nie majstruje,a tez mu wypadaja,jakby pociagnac to w rece klaczki zostana.wiec spoko:)

reklama
cześć mamuśki!
ale pogoda...ble...byłam dziś w Wola Parku z małą na szybkich zakupkach...
muszę wam powiedzieć, że zakupiłam dziś pampersy 3!! bo nóżki w 2 miała odciśnięte..
któraś z was (przepraszam że nie zapamiętałam) pisała że jej bobas dużo sika albo jej się tak wydaje...może właśnie za mały pampers już jest...?? u mnie tak było..ciągle ma nabitą pieluch i to tak szybko..wydaję mi się że produkcja się zwiększyła i potrzebny większy rozmiar. Ważyłam Milkę dziś i ma 5370;-) także rośniemy;-)

co do chrzcin to i ja już mam załatwione. Chrzcimy u moich rodzinnych Końskich- 23 października o 16.00 i się załatwić u księdza indywidualną mszę w sobotę. Także będzie tylko nasza rodzinka i tylko Mila chrzczona.
Też zamówiłam lokal- nie mam siły na 25 osób robić imprezy jakoś..
załączam linka do dworku gdzie będzie kolacja:
Dworek Korytków - Hotel i Restauracja - imprezy okolicznościowe |

czy przepis na krówkę już wrzucony? bo mam chętkę po tym co zobaczyłam;-)

mam pytanie..czy wasze dzieciaki dużo ulewają?? Bo moja koszmarnie..nawet 1-2 godz po jedzeniu..a zwłaszcza jak się rusza, wierci i podnosi nóżki...kurcze..na okrągło muszę ją przebierać...ciągle jest uflogana...może powinnam podawać zagęszczacz???

Do góry