reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Mój Mały śpi. ja zrobiłam ciasto z borówek, ale chyba borówki puściły sok i bedzie papka nie ciasto :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ja ktora taka leniwa do kuchni, poświęciłam się i nie wyszło:(((((((((((((((((((((((((((((

reklama
kebab pyszny mniam mniam

ale szybka jestes a moja zjadła w domku dopiero jak pogadala chwile ze mna hi hi tez tak mysle zeby ja zaraz wykapac i spac:)
zaraz podjem jeszcze ciasto hi hi

ciasto tez bym zjadlA mniam zjem_.gif, za to popijam sobie redsa :)

mam pytanie..czy wasze dzieciaki dużo ulewają?? Bo moja koszmarnie..nawet 1-2 godz po jedzeniu..a zwłaszcza jak się rusza, wierci i podnosi nóżki...kurcze..na okrągło muszę ją przebierać...ciągle jest uflogana...może powinnam podawać zagęszczacz???

Poli też czasem się ulej. Parę razy jej się tak ulało po odbiciu, że poleciało po moim ramieniu, po niej i po podłodze :) Może ulewa, bo za dużo zjada?..

u mnie Kacperek już po kąpieli zasypia Szymek z tata urzędują w pokoju a ja w kuchni przed kompem z karmi. Wiecie co mam doła nie jem nic co z mleka krowiego (oprócz odrobiny mleka rano do inki ),jem tylko gotowane, nawet wędliny ze sklepu nie jem tylko gotuje w domu mięso, a Kacperek i tak się męczy prawie każdy pierd kończy się płaczem. Zjadłam ostatnio trochę brokuła to go wysypało, jak zjadłam pomidora to tez go wysypało normalnie masakra jakaś.

już dzisiaj pomyslałam ze moze on za czesto je i jest poprostu przekarmiony i zdobiłam próbę i nie jadł około 4 godzin i nawet mu to pasowało i nie zapłakał ani razu z głodu. Czy myślicie ze tak może być?

Ostatnia edycja:
A jeszcze jedno- na czym kładziecie maluchy na podłodze? Bo mój zaczna wykonywać wygibasy w kierunku przewrotów i muszę przenieść go do parteru. Myślałam o piankowych puzzlach. Czy to dobry pomysł? Nie są za cienkie? Nie mamy dywanu, więc muszę wykombinować coś, na czym nie będzie mu za zimno i za miękko.
u nas puzzle piankowe sprawdzaja się rewelacyjnie, rozkładam na podłodze na to mata lub kocyk i przyrząd gimnastyczny, ale puzzle zawsze :)

Natuś już zasnął, mąż zresztą też na fotelu przysypia a ja mam czas dla siebie :)

Kochana ja mam cały arsenał smoczków masakra;(Nic nie pomaga;(

lena masz taki sam problem ze smoczkiem jak moja siostra, jej Majka dopiero od niedawna ciągnie smoka - 21 skończyła 6 miesięcy i od jakiegoś miesiąca może dwóch nauczyła się do smoka a to tylko dlatego że dziąsła zaczęły ją swędzić na ząbki a smoczek troszkę jej ulgę przynosi.

Niektóre z Was ale szaleja z jedzeniem. Ja co prawda wprowadzam nowe produkty, ale tych tzw "zabronionych" unikam (czekolada, kakao, śliwki itp.)
Pizzę robiłam w zeszłym tygodniu - pychotka. Może na krówkę się teraz skuszę :)

Dziewczyny macie jakieś pomysły na prezent dla męża na 3 rocznicę ślubu??

Klementinko- dlaczego Jas gorączkowal?? Mial szcepienie?? Przeszlo juz czy wybraliscie sie do lekarza???.

tak, po szczepieniu
do lekarza ide w pon., zobacze jak bedzie dzisiaj
dlatego zadalam pytanie czy ktos wie jak dlugo po szczepieniu moze byc podwyzszona temp ale chyba nikt nie wie

Karo Jasiowi tez sie czasem uleje godz po jedzeniu, lekarka mowila ze to normalne

Nadika moze jakis wspolny wyjazd?

reklama
my już też od godziny po kąpaniu
maja spała dziś prawie cały dzień i teraz ma problem z uśnieciem
lezy w łóżeczku i przygląda sie na karuzelę
spadam spać bo jutro spotykam sie z koleżanka ze szpitala, spędziłyśmy razem 7 dni w szpitalu i od wypisu nie mogłyśmy sie spotkać
juz nie mogę sie doczekać!!!
przylączam się do zapytania o prezent rocznicowy, w październiku będzie 3 lata :)
miłej nocki :)

Do góry