reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam piątkowo :-) od rana jestem zabiegana koszmarnie juz mnie te ciągłe obowiazki domowe przytłaczają. Nie mogę się doczekać jutrzejszych zakupów i chwili dla siebie. :happy: Dobrze, ze Ninka jest grzeczna, bo nawet bez jej grymasów brakuje mi rąk :-D ale dziś zaszalałam i na obiad upiekłam pizze, a na deser moje ulubione ciachoo krówkaaaa :-D dobrze, że mogę jeść wszystko i małej to nie szkodzi :happy: A oto efekt mojego dzisiejszego kulinarnego zabiegania:
Zobacz załącznik 278413Zobacz załącznik 278414

Proszę w tej chwili przepis na krówkę;)

reklama
Witam piątkowo :-) od rana jestem zabiegana koszmarnie juz mnie te ciągłe obowiazki domowe przytłaczają. Nie mogę się doczekać jutrzejszych zakupów i chwili dla siebie. :happy: Dobrze, ze Ninka jest grzeczna, bo nawet bez jej grymasów brakuje mi rąk :-D ale dziś zaszalałam i na obiad upiekłam pizze, a na deser moje ulubione ciachoo krówkaaaa :-D dobrze, że mogę jeść wszystko i małej to nie szkodzi :happy: A oto efekt mojego dzisiejszego kulinarnego zabiegania:
fiu fiu kochana, poszalałaś :)
w wolnej chwili daj przepis na pizze :)

koriander-u mnie winogronka też już dojżewają tylko ja będe z nich jak co roku winko produkować;-)
magda m,nadika,kpi,bakteria,kalwa,eagle-śliczne maluszki:tak:
ewela-twoje foty mi się nie wyświetlaja,ja mam tylko 5cm mniej od ciebie :happy2:
perfekta-kiedyś też na namysłowska jeżdziłam ale teraz niebardzo mam czas
yoshe-puzzle są super mam po marysi ale musze jeszcze dokupić

Co do czekolady ja wcinam i nic małej nie jest a u ortopedy wszystko ok
super że z bioderkami wszystko ok
zabiegana ale i tak poszalałaś
to ja poproszę kawałek pizzy

Obraz 087.jpgObraz 088.jpgA to moja myszka:)
pencil.png

Kiedys był fajny przy metrze politechnika ale niestety doniesiono mi ze zamknięty i teraz jest na Anielewicza ale niestety nie wiem gdzie. Fajny też jest na Marszałkowskiej przy wilczej sasiadujący z chińską restauracją. A reszty nie podpowiem bo dawno nie łazikowałam tylko bazarek lub wiatraczna jak mam z kim zostawić Kuczaka naszego:)

moj jedna na dwa dni:( az po pachy. nie za rz/zadko czasem?
nie na cycu to nawet do 5 dni przerwy jest normalne, jakby moja dwa dni nie srujtala to chyba by wybuchla :/

kreatorka a robisz krowke z mleka skondensowanego? wyglada mniamusno , kurcze po porodzie miescilam sie w spodnie sprzed ciazy a teraz juz mi ciasno..
ewelinka winko domowej roboty tez bym chciala kiedys zrobic ale nie umiem, bedzie trzeba jakies korepetycje zalatwic :) ile czasu to zajmuje zeby bylo pyszniutkie?

Jejciu dziewczyny co dzieciaczek to sliczniejszy :)

Kupilam wlasnie baterie do lezaczka, jak wibrator :) zobaczymy co mala na to

reklama
kreatorka a robisz krowke z mleka skondensowanego? wyglada mniamusno , kurcze po porodzie miescilam sie w spodnie sprzed ciazy a teraz juz mi ciasno..

TAk robię ze skondensowanego :-) krówka pycha i nie Ty jena masz problem ze spodniami haha :-D

wiz - dzięki za ekspresową wysyłkę :-) paczuszka już u mnie jest na szczęście, bo wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę :happy:

Do góry