C
cobra18
Gość
Ale rozumiem że tak ma być? bo zaczęłam się denerwować... taką ładną miał czuprynkę
gdzies czytalam ze pierwsze wloski wypadaja, i latwo sie lamia. taki ich urok.
raz dwa beda nowe silniejsze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale rozumiem że tak ma być? bo zaczęłam się denerwować... taką ładną miał czuprynkę
Ciągle zapominam zapytać, czy Waszym maluszkom też wypadają włoski z główki??? :/
im większe, tym lepsze oczywiścietYlko radzę szujak takich z dużymi elementami żeby ci mały jak zacznie się przemieszczać czegoś nie wciągnął...ja mam jedne takie gdzie elementy mają koło 1cm a drugie z cyferkami więc tylko duże elementy...coś takiego PUZZLE PIANKOWE CYFRY 10el 32x32 OKAZJA!!!! (1177032850) - Aukcje internetowe Allegro
ja bym to raczej określiła "wycieraniem się", bo sporo ich zostaje na flanelce, na której śpi w łożeczku, ale podobno to normalne.Ciągle zapominam zapytać, czy Waszym maluszkom też wypadają włoski z główki??? :/
im większe, tym lepsze oczywiście
ja bym to raczej określiła "wycieraniem się", bo sporo ich zostaje na flanelce, na której śpi w łożeczku, ale podobno to normalne.
im większe, tym lepsze oczywiście
ja bym to raczej określiła "wycieraniem się", bo sporo ich zostaje na flanelce, na której śpi w łożeczku, ale podobno to normalne.
To fakt, one się wycierają, ale jak wyczesuje mu włoski po olejuszce (żeby wyczesać ciemieniuchę) to razem z tym łupieżem wychodzą włoski... może to nie normalne???
jesuuuu jak sie walnelam w paznokcia :-----( boli w cholere