reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
A my po spacerku:)

Deszczówka na wózek, parasol w ręku i pótorej godziny na świeżym powietrzu ;)

a ja bym loda zjadła ...
i pizzę ale muszę znaleźć gdzieś przepis na ciasto ... pomóżcie ...
kreatorka wlasnie wkleila przepis na watku :)
Mój ojciec robi wino ze wszystkiego co ma podręką...od teuskawek na winogronach jabłkach i dzikiej róży kończąc. stoi tych słoi kilkadziesiąt...a potem wlewa wino w butelki...korkuje lakuje przykleja kartkę z info i na półkę do leżakowania.
pycha :D

witam po ciezkiej nocy
Jas goraczkowal, jak na termometrze zobaczylam 39 to juz nie czekalam na wynik koncowy tylko pedem po czopka
na szczescie pomogl
okropnie widziec dziecko w takiej goraczce

jak dlugo moze to trwac?

co do zdjec to ja nie daje bo chyba z dwa razy wrzucilam foto Jasia ale przeszlo bez odzewu
jakos tak przykro kiedy nikt dzieciaczka nie skomentuje dlatego juz nie wrzucam
a trolem nie jestem, istnieje naprawde;)

kurcze zeby dzis tempka nie urosla

wasze fotoski sliczne, nie pisze czyje dokladnie bo dzis to chyba wszystkie cos wrzucilyscie
a ta krowka i pizza... mniam
musze meza do pizzy zagonic

kreatorka jak tak czytam przepis na ta krowke to jestem pod mega wrazeniem ze ci sie chcialo

Ostatnia edycja:
Na przeciw uniwersamu wejście bodajże od waszyngtona taki z czerwono-białym logo dwu pietrowy. Yoshe a w której okolicy podwarszawskiej mieszkasz?

yoshe skad jesteś, moze z moich stron? byśmy razem na ciuchy skoczyły :)

mieszkam w Sulejówku, więc bliżej mam do Perfecty:-)
koniecznie muszę odwiedzić ten lumpex :-)

dziękuję za odpowiedzi w sprawie puzzli. skoro większość poleca, to się na nie decyduje. kupię duże i to ze dwa komplety, żebym obok syna swój tyłek też mogła na nich zmieścić:-D

reklama
Do góry