reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dodam jeszcze,ze skubana sledzi moje posty ,a potem na gg robi mi wywody :szok::baffled:
Kiedys na gg / jakims modzie na gg bazujacym byla mozliwosc zablokowania konkretnej osoby - skorzystaj z tej opcji i bedziesz miala z glowy ;) Ta panna nie jest warta Twoich nerwow ..

U nas w poniedzialek byla masakra - za oknem lalo, a mlody p;ostanowil marudzic od 10 do 19 prawie bez przerwy .. na szczescie to raczej jednorazowe - wczoraj bylo juz dobrze, no i pogoda pozwolila wyjsc na spacer i poznajdowac kaluze ;D
Dzis mam nadzieje, ze tez sie uda - poki co mzy zbyt mocno jak na mlodsze dziecie .. :(

Ale za to dzis w nocy maluch sie obrobil nie po plecy ale ... po kostki ;]]] Jakos tak kupka pocieka druga strona - ale zdziwiona bylam mocno ;]

katarzynajanicka - ja polecam Penaten (albo Johnson, bo to to samo). U mnie w aptece 50 szt za 17,50 (niestety w innych aptekach kolo 20zl). A Bella to totalna porazka..https://www.babyboom.pl/forum/members/katarzynajanicka-74025.html

Z chrzcinami mamy rozjazd - maz by chcial max do 3 miesiaca, ja tak kolo 6 miesiecy ;P Tak chrzcilismy Malgosie i zniosla to bardzo dobrze i byla bardzo zainteresowana i w kosciele i potem ;] Poz tym, dla nas chrzciny to przyjazd nocowanie kilku osob z rodziny meza - ja sama tego teraz nie obrobie, a juz widze "pomoc" meza w temacie przygotowan i sprzatania ..

Niestety tez mam schize co do skazy bialkowej - ale u nas to na szczescie chyba nie to ;) Maly ma tylko takie "szorstkie" czolko (i nic poza tym) - myslalam, ze to potowki, ale zbyt dlugo sie utrzymuje .. zobaczymy niebawem.

reklama
U nas tez pada, wiec ze spaceru nici. Choc moja mala musi spac by pojsc z nia na spacer, bo inaczej to placze. A zdarza sie czasami tak, ze wychodze z nia to spi po 15 min pobudka i trzeba wracac, nie wiem czym to jest spowodowane, bo zawsze jest najedzona jak wychodzimy . Teraz spi juz godzinke w lozeczku wiec mam chwile dla siebie, ale chyba sie przebudza.

A zakładasz jej czapeczkę? Hania nienawidzi mieć czapki :-D

reklama
jeszcze raz dziękuje pięknie za szablony :-)

Gosiu dopiero od dzisiaj nie jem nabiały i zobaczymy, wczoraj pierwszy raz dałam Kacprowi esputikon i nocka była o wiele spokojniesza. U nas ze spanie w dzien też ciężka dzisiaj Kacperek spał aż 25 minut, co do spacerów to maluszek ostatnio sie chyba pokłócił z wózkiem bo za chiny nie chce w nim zasnać drze sie masakrycznie,wiec zasypia na rekach i go odkładam i pospi pół godzinki czasem godzinke i wrzask i trzeba pedem do domu biec. a najbardziej mnie wkurzaja ludzie co wtedy patrza na mnie jak na jakas wyrodną matke

Ostatnia edycja:
Do góry