Kiedys na gg / jakims modzie na gg bazujacym byla mozliwosc zablokowania konkretnej osoby - skorzystaj z tej opcji i bedziesz miala z glowy Ta panna nie jest warta Twoich nerwow ..Dodam jeszcze,ze skubana sledzi moje posty ,a potem na gg robi mi wywody
U nas w poniedzialek byla masakra - za oknem lalo, a mlody p;ostanowil marudzic od 10 do 19 prawie bez przerwy .. na szczescie to raczej jednorazowe - wczoraj bylo juz dobrze, no i pogoda pozwolila wyjsc na spacer i poznajdowac kaluze ;D
Dzis mam nadzieje, ze tez sie uda - poki co mzy zbyt mocno jak na mlodsze dziecie ..
Ale za to dzis w nocy maluch sie obrobil nie po plecy ale ... po kostki ;]]] Jakos tak kupka pocieka druga strona - ale zdziwiona bylam mocno ;]
katarzynajanicka - ja polecam Penaten (albo Johnson, bo to to samo). U mnie w aptece 50 szt za 17,50 (niestety w innych aptekach kolo 20zl). A Bella to totalna porazka..https://www.babyboom.pl/forum/members/katarzynajanicka-74025.html
Z chrzcinami mamy rozjazd - maz by chcial max do 3 miesiaca, ja tak kolo 6 miesiecy ;P Tak chrzcilismy Malgosie i zniosla to bardzo dobrze i byla bardzo zainteresowana i w kosciele i potem ;] Poz tym, dla nas chrzciny to przyjazd nocowanie kilku osob z rodziny meza - ja sama tego teraz nie obrobie, a juz widze "pomoc" meza w temacie przygotowan i sprzatania ..
Niestety tez mam schize co do skazy bialkowej - ale u nas to na szczescie chyba nie to Maly ma tylko takie "szorstkie" czolko (i nic poza tym) - myslalam, ze to potowki, ale zbyt dlugo sie utrzymuje .. zobaczymy niebawem.