reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
witajcie w ten paskudny i zimny dzień
były upał źle teraz pogoda sie popsuła też źle, ech.... nie dogodzi;-)
u nas znów pada więc siedzimy i dziś w domku, póki co jedno dziecię nakarmione śpi, drugie zajęło się bajkami na mini mini a mama ma chwilę na BB:-)
w planach na dziś jedynie prasowanko bo uzbierało się tego już trochę, muszę też zrobić przegląd ciuszków małego bo z bardzo wielu już powyrastał

cobra18 sto lat i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
Lencja to jakiś koszmar w tym laboratorium, nie zazdroszczę i dużo zdrówka dla Kornelci
ewela, kasiajanicka super fotki
hefi śliczna kreacja dla Julki
koriander skończą się płacze kolkowe a zaczną inne np. ząbkowanie;-):-)
Magda M dzielne chłopaki i jaka waga Kacperka:tak:
ja też w sumie dużo nabiału jem, może powinnam ograniczyć:-(
natusa1988 witaj
ewelinka podpisuję się obiema rękami pod tym, u mnie tak samo jak mój jest w domu to mimo że mi pomaga jakoś wszystko niezorganizowane jest a ja o wiele więcej jestem w stanie zrobić jak go nie ma i dzieciaki na to pozwolą

a co do usg stawów biodrowych ja zadowolona jestem bo udało mi się ostatecznie zapisać na 4 sierpnia i później na 5 sierpnia na wizytę u ortopedy, wszystko na NFZ ciekawe co się dowiemy bo w szpitalu też nam powiedzieli że ma jeden staw luźny:-(

HEj

katarzynajanicka
- Ja używam wkładek laktacyjnych Johnsona albo Penaten, w sumie sa one takie same, tylko te drugia kosztuja 18.60 i jest ich 50 sztuk wiec lepiej sie oplaca.

Lencja - to może być skaza bialkowa, moja ma tez takie male chropowate krostki jakby pod skora, i za uszkami sucha skore, Wczoraj byla polozna i to stwierdzila, ale powiedziala ze na razie jest to bardzo delikatne i nie ma sie czym martwic. Dzis jak ja ogladalam to na prawym jej boku ma troche czerwonych krostek i nie wiem od czego bo nabial odstawilam tydzien temu i nie wiem czy to moglo wyjsc od lodow smietankowo-waniliwoych czy od arbuza?

A czy i ja mogłabym prosic o przeslanie tych szablonow na maila?
kedzierska.j@gmail.com

Jeśli chodzi o chrzciny to mu juz po mielismy 18 lipca, mala plakala no ale jakos przezylismy.

Lencja - to może być skaza bialkowa, moja ma tez takie male chropowate krostki jakby pod skora, i za uszkami sucha skore, Wczoraj byla polozna i to stwierdzila, ale powiedziala ze na razie jest to bardzo delikatne i nie ma sie czym martwic. Dzis jak ja ogladalam to na prawym jej boku ma troche czerwonych krostek i nie wiem od czego bo nabial odstawilam tydzien temu i nie wiem czy to moglo wyjsc od lodow smietankowo-waniliwoych czy od arbuza?

Pójdziemy do innego lekarza i się okaże, za uszkami jest czysto, skóra łuszczy się na uszkach.. Ale też nie zawsze, więc może to jednak od tego ulewania? W razie w jednak od dziś odstawiam nabiał.. Ciekawe jak to będzie, jak nie będę produktów mlecznych jadła, oj ciężko mi sobie to wyobrazić..

Cobra-samych radości!!!!

reklama
Ja sie witam na chwilke dzis tylko bo caly dzien na dworku spedzilismy, a teraz chce upiec ciacho na jutro :tak: U nas wczoraj w nocy atak kolek, malo pospalismy, ach jeszcze miesiac i powinny te bole powoli mijac... :-(

Lencja
co za historia z tym pobieraniem krwi, pacany jedne !!:wściekła/y::no:
hefi sliczne ubranko do chrztu macie
Kasiek jakie cwiczenia mniej wiecej ci zalecili? Mozesz je opisac?

Dziewczyny piszcie na prw jesli chcecie ksiazke/szablony bo nie znam waszych maili....

Ugiąć nóżki w kolanach i podciągnąć do brzuszka. Następnie odgiąć obie nóżki na zewnątrz i robić takie koła. Powtarzać 20 razy i robić to bardzo szybko... nie wiem czy dobrze to opisałam ale to jak najlepiej mogłam!

Do góry