reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
jak dzisiaj na dwór ubieracie maleństwa|>???
my dziś nie ubieramy bo ni wychodzimy nigdzie, pada cały czas od rana
a przypomniałaś mi, mój mały w nocy dzis budził się kilka razy, jak go wzięłam do naszego łóżka ok 2 na karmienie to miał takie zimne łapki i nochalek, biedactwo dopiero pojadło i się wtuliło w mamę i dopiero spał do rana bez żadnych pobudek, chyba muszę zacząć go cieplej na noc ubierać albo wyciągnąć kołderkę bo ewidentnie dziś w nocy zmarzł a ja myślałam że ciepło był przykryty

dziewczyny, jakich wkłądek laktacyjnych używacie? musze jakieś znaleźć, które się sprawdzą, bo Bella do do d.... jest tak przecieka, że szok :szok: wypróbowałam Avent, ale to z kolei masakra cenowa i musze coś tańszego i skutecznego znaleźć

Ja używam Penaten i jestem zadowolona masz racje Bella są do d......

cobra- Wszystkiego Naj Naj samych radości związanych z macierzyństwem:)
Ewitka- Gratuluje i pomyślnego przebiegu ciazy życze
lena- ja ubiorę malą w koszulke na dlugi rekaw na to bluza z kapturkiem + czapeczka i rajtuzki i spodnie na doł i skarpetki bo dzisiaj chłodno u nas tez

Ostatnio edytowane przez moderatora:
katarzynajanicka śliczny uśmiech Fifiego:-) odnośnie wkładek odpisałam na innym wątku że również polecm BabyOno

Lencja super że poradziłaś sobie z siuśkami:tak: bo sama zastanawiałam się czy przy takim malcu jest to wykonalne:confused2:jakaś porażka z pobieraniem krwi:szok::wściekła/y: życzę Ci by Nelcia nie miała skazy, ale te objawy faktycznie mogą o niej świadczyć, powodzenia jutro!!!

hej robaczki :D
czy ktos wie,od kiedy mozna z bablem isc na basen?
po pierwsze wszystkiego najlepszego:-D
a z tym basenem to nie wiem dokońca, ale u nas od 3ego miesiąca przyjmują na naukę pływania-oswajanie z wodą, więc nie wiem czy to granica od której można zacząć chodzić z Bejbusiem na basen

ewela ta Twoja koleżanka to jakaś zołza, sama idę na wesele w sierpniu i zostawiam Małego, szkoda byłoby mi go ciągnać na taką głośną imprezę, pomijam że nie mogłabym się bawić.dobrze robisz!

doczytałam że Ewitka zafasolkowała więc życzę powodzenia, obyś mogła cieszyć się kolejnym szczęściem:-)

U nas tez pada, wiec ze spaceru nici. Choc moja mala musi spac by pojsc z nia na spacer, bo inaczej to placze. A zdarza sie czasami tak, ze wychodze z nia to spi po 15 min pobudka i trzeba wracac, nie wiem czym to jest spowodowane, bo zawsze jest najedzona jak wychodzimy . Teraz spi juz godzinke w lozeczku wiec mam chwile dla siebie, ale chyba sie przebudza.

U nas tez pada, wiec ze spaceru nici. Choc moja mala musi spac by pojsc z nia na spacer, bo inaczej to placze. A zdarza sie czasami tak, ze wychodze z nia to spi po 15 min pobudka i trzeba wracac, nie wiem czym to jest spowodowane, bo zawsze jest najedzona jak wychodzimy . Teraz spi juz godzinke w lozeczku wiec mam chwile dla siebie, ale chyba sie przebudza.
Kochana patrzę na \twój suwaczek malutka ma prawie 2 miesiaće:)SUPER:)

reklama
Witajcie,

u nas ostatnimi dniami Maja coś zaczyna histerycznie płakać, trwa to chwilkę i uspokaja się tylko w pozycji pionowej, nie wiem czy to mini kolki:no::no: a może to ten skok rozwojowy jeżeli w przyszłym tygodniu się uspokoi to znaczy, że skok był winien jej dziwnego zachowania.
Szablony są super, Maja uwielbia się na nie patrzeć:-D szczególnie na uśmiechniętą kobietę, nawet sobie do niej gada:-D:-D

hefi -śliczne ubranko
koriander - smuci mnie, że dopadły was kolki:-( jak one się u Lili objawiają, są codziennie, długo płacze?
Lencja- co za niekompetencja tej pielęgniarki:wściekła/y::wściekła/y:, mam nadzieję, że żadnej skazy nie będzie:no:
Magda M- to Ci pokaźny synek rośnie:-D, super waga:-) poprawiła się sytuacja jak odstawiłaś mleczne produkty?
natusia - witaj
katarzynajanicka- śliczny bobasek:tak:
Cobra - sto lat!

Do góry