reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
i jak reagują wasze maleństwa na te szablony?? moja popatrzy na chwilę a potem ogląda dalej co jest w pokoju i na czymś innym skupia wzrok.

Hej
My dziś po wizycie u pediatry....Młoda w równo 3 tygodnie przytyła równiutko 900gram...W dniu wypisu ważyła 2400 a dziś 3300...Mój mały żarłoczek ....Wszystko z nią ok....a to najważniejsze....teraz już śpi 2,5 godziny!!!!

Możecie mi też przesłać te szablony???please.....please.........
ateo@o2.pl

Hehe, widzę, że z szablonów zaczyna korzystać coraz więcej szkrabów :-) To fajnie, cieszę się, że się przydały :-) A najlepsze jest to, że ja swoich jeszcze nie wydrukowałam :zawstydzona/y:, ale wreszcie mnie zmobilizowałyście i drukarka pójdzie dziś w ruch!

Nasi goście się już porozjeżdżali, mąż skończył urlop i od dziś pracuje i wróciła rzeczywistość, ale też trochę spokoju!
Chrzest udał się super! Pogoda była wymarzona, rano wprawdzie było pochmurnie, ale deszcz nie padał ani trochę i było całkiem ciepło, ale nie upalnie! Małgosia całą mszę w kościele przespała, nawet ksiądz ją specjalnie podszczypywał, mówiąc, że nie wypada tyle spać i, że chce usłyszeć jej głos, ale nic ją to nie ruszyło :-D
A imprezkę zrobiliśmy w ogródku- obiad grillowy (ale z dość wyszukanymi i różnorodnymi potrawami)- w sumie było nas 12 osób, więc nie tak dużo... Wszystko się udało, było pysznie i miło, Małgosia dostała genialne prezenty- m.in. grawerowaną z imieniem, datą i godziną urodzin srebrną grzechotkę i wlasny stempel- exlibris :tak: i oczywiście trochę złotej biżuterii :-)
Postaram się zaraz wkleić zdjęcia z uroczystości na zamkniętym...

No i wygląda na to, że wreszcie będę z Wami codziennie na bieżąco :-)

Hej
My dziś po wizycie u pediatry....Młoda w równo 3 tygodnie przytyła równiutko 900gram...W dniu wypisu ważyła 2400 a dziś 3300...Mój mały żarłoczek ....Wszystko z nią ok....a to najważniejsze....teraz już śpi 2,5 godziny!!!!

Możecie mi też przesłać te szablony???please.....please.........
ateo@o2.pl

Fajnie, że Pola tak ładnie przybiera! A szablony już poszły :-)

a widziałyście że juz nas przerzucili do działu NASZE DZIECI:-)

Agi super że tak wizyta udana a Polcia ślicznie nadrabia wagę
Kajdusia widać że szablony cieszą się ogromnym zainteresowaniem, ja co prawda jeszcze nie wydrukowałam ale jestem pewna że młodego zaciekawią bo zauważyłam że lubi się wpatrywać w ogromnego misia pandę mojej córy:-):tak:
Gryzka gratki dla Jasia za skończenie 1 miesiąca

Kasiulka u nas jest ten sam problem z czapkami, zawiązywane odpadają całkowicie jedynie taka wkładana się sprawdza i to pod warunkiem że za bardzo główką nie kręci na boki

Ostatnia edycja:
rzeczywiście, już nie jesteśmy w kolejce "oczekujących" ;-)
Dawno nie byłam na naszym zamkniętym wątku, a tam tyle ślicznych zdjęć, w ogóle nasze dzieciaczki czerwcowe są najpiekniejsze na świecie!!! Dodałam zdjęcia z chrztu, zapraszam do oglądania :-)

reklama
Do góry