reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
My dzis po wizycie i szczepieniach. 565zl ubylo z portfela :szok: 495- Jagoda i 70 zl Hania. Szczepilismy 5w1 plus rota wirusy. Teraz Jagodka ma małą gorączke i spuchniętą nóżke :( Bida malutka :(:(
Wazy 5300 :)

Wydrukowalam pare sxablonow i mala patrzyla z ciekawoscia, ale nie na wszytskie sposobala jej sie ta spirala, usmiechala sie do niej. Zaraz drukuje reszte i jutro dalej pokazujemy. Maz sie smieje ze nie dam dziecku spokojnie polezec, tylko jakies szablony pokazuje, albo na brzuszek klade i cwiczymy, alebo paznokietki jej obcinam i takie tam. No coz dziecko musi byc zadbanei wyedukowane:-D

Witam,

Cisze sie, ze maluchy rosna i dokazuja :)
Moja Natalka wazy juz 4200 i ma 55 cm, pierwsze ciuszki odłozone do szafy ...

Na watku o karmieniu juz sie wyzaliłam, ze Mała ma uczulenie i jestem na diecie bezmlecznej i bezbiałkowej ... nie chce za duzo pisac i narzekac, ale to masakra...

ja tez pieknie poprosze o szablony kpi23@wp.pl .

już poszły

widzę, że zaczyna się era szabolnów :) fifi chwile popatrzył i się znudzłą, może jutro lepiej będzie
Kasiu ja również proszę o szablony:-)
Zniknął nasz wątek czerwcowy z głównej strony:-/Jak go teraz odnaleźć, ja weszłam przez swoje poprzednie posty.
edit:już znalazłam:-)nasz zagubiony wątek jest teraz w dziale nasze dzieci:-)

Ostatnia edycja:
Katarzynajanicka ja probowalam tez jonsona jeszcze wieksze badziewie niz bella juz kiedys pisalam w domu uzywam przecietych na pol zwyklych podpasek bella bo leje mi sie niemilosiernie 40 szt takich przekrojonych starcza na 2 dni... a zwykle wkladki to nawet nie powiem. usmiech pierwsza klasa :))

Lencja ja mam to samo z "potowkami: cos mi sie nie podobaja ma na calej buzi na uszach za uszami na szyji mam wrazenie ze zrobily sie z nich zoltawe placki, w pietk mamy wizyte wiec Ci powiem czy to potowki czy nie. Trzymam kciuki za zdrowe serduszko

Cobra wszytskiego najlepszego

Lena ja nie ubieralam tak lalo ze sie nie dalo wyjsc

Syla witamy

Agi gratuluje przyrostu wagi :)

Agast na co szczepilas Hanie ? Olaf tez ma byc szczepiony ale chwilowo nie ma tych szczepionek w przychodni ale szczerze mowiac myslalam ze beda bezplatne... zdecydowalismy za to ze w piatek razem z erciem zaszczepimy Olafa ale na meningokoki bo nie byl szczepiony a ercio 6 w 1+ rotawirusy

Czy ktoras z was szczepila juz na rotawirusy jak wygladalo to picie tej szczepionki? duzo tego bylo ?

reklama
No mała wreszcie śpi więc mamusia ma troszke czasu:-)wreszcie przenieśli nasz wątek:tak:co do wkładek laktacyjnych to już przy poprzednim karmieniu wypróbowałam wszystkie teraz tylko doszło wypróbowanie canpolu i też do dupy i chyba jak dla mnie najlepsze bo nie przemakają i mają dobrą cene są takie w rosmanie Baby dream i kosztują około 8zł A tak wogóle bez wkładek to życia sobie nie wyobrażam teraz:no:

Do góry