reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Lena w necie wyszperałam że 26.czerwca:-)
Eeee to jeszcze mam czas
Eeee to jeszcze mam czas
A co chcesz na mnie poczekać?;-)
Lenuszka
Mamusia Gajusi
DZiewczyny, które rodziły czy odejście wód to rzeczywiście energiczne chluśnięcie...i czy wy miałyście jakieś parcie na odbyt...bo ja mam tak jakby mi sie chciało non stop.e.e. a jak ide na kibelek to cisza...a bóle nie ustają
sykepleier
Aktywna w BB
mnie przy Patryku poleciała stróżka po nogach i szczerze mówiąc myślałam że popuściłam-byłam wtedy na patologii więc poszłam do położnej żeby mnie zbadała i dopiero jak łape wadziła to chlusnęło
lena chyba jutro nam napiszesz ile Gaja waży
lena chyba jutro nam napiszesz ile Gaja waży
Kasiula1982
Fanka BB :)
normalnie mnie trzęsie ze strachu przed jutrem, płaczek mi się załączył i się opanować nie mogę jak bym jutro na rzeź szła a nie na patologię ciąży.........
trzymajcie za mnie kciuki, bo czuję, że będzie ciężko, szpitala się boję jak ognia
trzymajcie za mnie kciuki, bo czuję, że będzie ciężko, szpitala się boję jak ognia
ewelinka307
Fanka BB :)
lena-może się zaczynaja miałam takie parcie na odbyt właśnie cały dzień a w nocy urodziłam
katarzynajanicka-trzymam kciuki
katarzynajanicka-trzymam kciuki
Lenuszka
Mamusia Gajusi
normalnie mnie trzęsie ze strachu przed jutrem, płaczek mi się załączył i się opanować nie mogę jak bym jutro na rzeź szła a nie na patologię ciąży.........
Nie wiem czy ze mną ok ale ja siedzę i się śmieje...a jak pomyślę o jutrze to w ogóle jakbym się najarała
reklama
sykepleier
Aktywna w BB
ja trzymam bardzo mocnonormalnie mnie trzęsie ze strachu przed jutrem, płaczek mi się załączył i się opanować nie mogę jak bym jutro na rzeź szła a nie na patologię ciąży.........