reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
ja juz w nic nie wierze..

jesli dzisiaj zadzwoni choc jeden jeszcze telefon z pytaniem, czy juz urodzilam,:wściekła/y: to wleze osobiscie na dach, postawie transparent ,ze ''NIE'' , zadzwoniie po straz pozarna zeby mnie z dachu sciagneli - bo mam lek wysokosci :-p zaplace za to mandat :-D ale bede chociaz chwile miala spokoj:tak:

Cobra a ile Ty już jesteś po terminie?

patrzac na moj suwaczek to faktycznie nic niewiadomo..dopiero 6dni,a jaki dramat z tego robie,co nie? ;-)

edit: bierze ktoras z was tabsy na nadcisnienie? ja od dwoch dni,a zle sie po nich czuje,kreci mi sei w glowie,mam mgle przed oczami, jakos taka nacpana sie czuje

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bbuterfly piękne zdjęcia kruszynki:-)

Miałam rano powera i jakoś mi przeszedł, jest 18, a jak tak patrzę z perspektywy całego dnia spędzonego w domu to nic nie zrobiłam:zawstydzona/y:W sumie to tylko kilka prań, umyta lodówka i piekarnik no i masa na racuchy czeka na wrzucenie na patelnie.:zawstydzona/y:Dlatego wolę pracować, bo wtedy mam poczucie przynajmniej że coś zrobiłam:baffled:
Co do koloryzowania to może i koloryzują, ale zawsze jest w tym jakieś ziarenko prawdy, a skoro większość z tych kobiet nie chce mieć więcej dzieci to znaczy że musiały przeżyć jakąś traumę rzeczywiście... znając moje szczęście do ludzi to boję się że będzie podobnie:-(
cobra życzę Ci żeby coś się rozkręciło... dzisiaj taka ładna data może akurat będzie piękny prezent;-)

Miałam mojemu K. iść kupić jakiś prezent z okazji dnia ojca, ale stwierdziłam że ja nic nie dostałam na dzień matki więc niech się wypcha:-D

cobra ja biore ale to napewno co innego niż w Polsce w każdym razie teraz biore Trandate ale jeszcze w Polsce przy Kajce brałam Captopril ale jaka dawka to już nie pamiętam
a kontrolujesz ciśnienie w domu?

cobra ja biore ale to napewno co innego niż w Polsce w każdym razie teraz biore Trandate ale jeszcze w Polsce przy Kajce brałam Captopril ale jaka dawka to już nie pamiętam
a kontrolujesz ciśnienie w domu?

mi zapisal dopegyt,kosztowal cale 4zl... nigdy nie bralam zadnych takich lekow.. nie kazal mierzyc cisnienia,nawet lepiej , bo nie mialabym na czym,ale odjazd jest jak po koksie jakims

zyrraffka- mnie jedno pierworodne wystarczy do szczescia. chcialabym miec adoptowanego babla,ale pewnie mam za slaby status spoleczny na adopcje:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja napewno więcej dzieci mieć nie będę
ja też tak mówiłam jak urodziłam Patryka :-) i w sumie dopiero po 8 latach urodziła się Kaja;-)
cobra bo możesz mieć "normalne" ciśnienie w chwili kiedy zażywasz lek a on Ci obniży jeszcze niżej i odlot murowany no ale w końcu lekarz ci zapisał to wie co robi;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry