reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Mmmm, ale zjedliśmy pyszny obiad, chyba jeden z moich najlepszych- krem ze szparagów z grzankami, a później karkówka w winie z ziemniaczkami i wiosenną sałatką, rewelacja... Małgoś oczywiście ma teraz czkawkę :-D

Ja też się cieszę z wygranej Kolejorza :-) bo choć od lat mieszkam w Bydgoszczy nadal uważam się za poznaniankę :-D:-D

Gryzka- tiaaa, teletubisie też przerabialiśmy i to dość gruntownie, wpadłam wtedy na pomysł, że skoro teletubisie rządzą w każdej postaci to zaopatrzylismy się w bajki DVD po angielsku- małemu było wszystko jedno, bo tam tak łopatologicznie gadają, że po chińsku można by zrozumieć, a dużo słówek się nauczył i w ogóle osłuchał z tym językiem...Pływającą wyspę teletubisiów oczywiście też mieliśmy i jeszcze do tego taki domek: Pietrowy domek TELETUBISIE TOMY zjezdzalnia Zobacz (1036973571) - Aukcje internetowe Allegro - do piwnicy powędrował dopiero z 2 miesiące temu....

A mała czka i czka :-D
A Piotrek właśnie sobie puścił Zygzaka:baffled:

reklama
Dziewczyny czy was tez pobolewa czasami brzuch? Trochę mnie to martwi, bo boli mnie już kilka godzin, taki ból miesiączkowy:-:)-( i brzuch tez jakiś cały czas napięty:no:, ale czuje małej ruchy, więc już sama nie wiem, może wezmę No-spe czy może jechać na IP?

Witam was dziewczyny .u nas dzisiaj pogoda dość ładna więc nie jest tak żle widze że mimo wekendu dość produkujecie
ja chociaż chęci do pracy mam to niestety musze dać na wstrzymanie bo skurcze nie dają spokoju więc postanowiłam leżakować
gosiagro myślę że to mogą być oznaki zbliżającego się porodu poczekaj jeszcze zobaczysz czy się coś rozwinie

Dziewczyny czy was tez pobolewa czasami brzuch? Trochę mnie to martwi, bo boli mnie już kilka godzin, taki ból miesiączkowy:-:)-( i brzuch tez jakiś cały czas napięty:no:, ale czuje małej ruchy, więc już sama nie wiem, może wezmę No-spe czy może jechać na IP?

też tak miałam w czwartek i piątek, wzięłam nospę, poleżałam, później jeszcze ciepłą kąpiel i przeszło. Wczoraj i dzisiaj oszczędzam się jak mogę- leżę sobie i odpoczywam i skurczy i bólu brzucha brak
Może też poodpoczywaj,poleż kilka goidzinek i może przejdzie.

Hej ja tez mam tak czasami i no-spy nawet nie biorę;(Na mnie działą magnez;)

Witam cieplutko w ten deszczowy dzień.
Co za pogoda rano lało, potem na trochę się wypogodziło co wykorzystaliśmy i poszliśmy do kościoła i krutki spacer. Teraz znów od jakiegoś czasu leje i grzmi:(.
Wczoraj mieliśmy gości. Przyjechała moja mama i siostra z synkiem. Przywiozły dodatkową porcję ubranek, mam teraz tyle że bliźniaków albo i trojaków bym miała w co ubrać. Później wkleję zdjęcie super kostiumu kąpielowego.Normalnie jak go zobaczyłam myślałam że padne-śliczny poprostu.

AniaCh spóźnione ale najserdeczniejsze życzenia urodzinowe. Dużo zdrówka,radości, spełnienia marzeń i samych pogodnych dni oraz tego co teraz ważne łatwego, szybkiego porodu:)

Hefi gratuluję pozytywnych wiadomości powizytowych

Paulka super że mąż już w domu, fajną niespodziankę Wam zrobił. Iga - też ładnie

gosiagro parę dni temu miałam straszne bóle, twardnienie napinanie brzucha (w nocy to było), wzięłam 2 nospy i pomału przeszło. Teraz tak będzie.

reklama
Co do bolu a`la menstruacyjnego (tyle ,ze z dwa -trzy razy silniejszy u mnie : kazdy ma inny prog bolu) ja takowy mam juz od 3 tygodni i nic na niego nie biore po prostu zaciskam zeby. W niemczech kaza poprostu lezec i nic nie brac no chyba ,ze jest to taki bol nie do wytrzymania to wtedy mozna przyjsc na konsultacje. Ja bylam juz 3 x na konsultacjach i kaza porpostu lezec i nic nie robic w sensie fizycznym , bo to taki czas ze organizm w ten sposob reaguje ,bo macica cwiczy. Ponoc im czestrze skurcze przed tym latwiejszy porod, bo macica to przeciez miesien i im wiecej cwiczy tym pozniej sprawniej bedzie dzialal :)
Tez slyszalam ,ze no-spy lekarze nie polecaja, ale ile lekarzy tyle opinii.

Do góry