reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

hej babeczki

cis ciagle za wysokie ale za chwile przyjezdza polozna zmierzyc i zrobic test siuskow czy nie ma bialka
tylko ze ja sie nie czuje na wysokie cis, wrecz przeciwnie, oczy same mi sie zamykaja

dzisiaj maly juz sie normalnie rusza bo wczoraj jakis ospaly byl co mnie jeszcze bardziej denerwowalo

reklama
witajcie,po wczorajszej wygranej kolejorza,pol poznania z trasy od stadionu do starego rynku,jest w stanie jak po tornadzie:D wszedzie syf,butelki,puszki wszystko tu jest. pozamykali kilka duzych ulic,zeby kibice mogli jakos sie na rynek dostac..
podejrzewam ze po tylu tysiacach kibicow,stary rynek bedziemy mogli tylko na pocztowkach ogladac:D a jeszcze wczoraj byla noc muzeow...jestem ciekawa ktore muzeum to przezylo na rynku:)

moj maly tez sie dlugo nie ruszal,zjadlam czekolade,i ozyl :D widocznie tylko spal:) ale nastraszyl mnie niezle.
wczoraj bylam na 77leciu mojej babci...od siedzenia w jednej pozycji nawet tylek mnie zaczal bolec.juz sie nie nadaje na takie atrakcje:)

widze ze niektore z was sa juz w 37 ,38tc,a ja wg obliczen lekarza w 35,wg OM i usg w 37 .a tak chcialabym juz urodzic,ile mam jeszcze czekac:((

to mi sie zdaje,ze wg zapłodnienia mam dopiero 31 tydzien i 6 dni, no ciekawe ciekawe jak to bedzie.. Ale cos mi sie nie chce wierzyc w ta wage Tomaszka, cos mi nie pasuje... Zobacze jak urodze czy te komputery mowia prawde :)

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczynki, ja was podziwiam, że tak rano wstajecie. Ja o 12 dopiero śniadanie jadłam.
Mój Mały leniuszek dzisiaj już wrócił do formy ( w sumie już wczoraj późnym wieczorem zaczął) i jestem spokojniejsza. Może skurcze miały jakiś wpływ na jego aktywność??a raczej jej brak???

MIłego dnia wszystkim życzę!

Klementinka - życzę niższego ciśnienia....Ja to mam zawsze niskie 110/70, 100/60
anecznik - milego wieczoru z mężusiem....zazdroszczę!!!!
Ja chyba namówię dziś siostrę na kino.....Zaraz sprawdzę co u nas dziś grają!!!!

Czy Wam się dzisiaj też tak nic nie chce???...Mam mega lenia.....
Moja mała dośc ruchliwa....Często ja czuje aczkolwiek jest bardzo wyrozumiała dla swojej mamusi i te ruchy są jedynie bardzo przyjemne...Take ciągle przeciąganie...Mocniej stuknie tylko wtedy położe rekę na brzuszku jakby chciała powiedzieć: Hello, zabieraj tą rękę i tak mam tu mało miejsca....:-D:-D:-D

Witam czerwcoweczki w pochmurna niedziele
widze ze nadal wszystkie dzielnie sie trzymaja:-D:-D:-D

ale normalnie wpadlam na pomysl dotyczacy pracy:tak::tak::-):-):-) teraz musze ja napisac a zeby sie tak chcialo jak sie nie chce:no::no::no:

wlasnie wcinam loda w czekoladzie a w kuchni gotuje rosołek;-)

ja tez wczoraj poszlam po 24 spac tez ogladalam walke ale chociaz warto bylo nie na darmo sie tyle czekało:-D:-D:-D

zycze Wam milej niedzieli:-):-):-)

witajcie,po wczorajszej wygranej kolejorza,pol poznania z trasy od stadionu do starego rynku,jest w stanie jak po tornadzie:D wszedzie syf,butelki,puszki wszystko tu jest. pozamykali kilka duzych ulic,zeby kibice mogli jakos sie na rynek dostac..
podejrzewam ze po tylu tysiacach kibicow,stary rynek bedziemy mogli tylko na pocztowkach ogladac:D a jeszcze wczoraj byla noc muzeow...jestem ciekawa ktore muzeum to przezylo na rynku:)

moj maly tez sie dlugo nie ruszal,zjadlam czekolade,i ozyl :D widocznie tylko spal:) ale nastraszyl mnie niezle.
wczoraj bylam na 77leciu mojej babci...od siedzenia w jednej pozycji nawet tylek mnie zaczal bolec.juz sie nie nadaje na takie atrakcje:)

widze ze niektore z was sa juz w 37 ,38tc,a ja wg obliczen lekarza w 35,wg OM i usg w 37 .a tak chcialabym juz urodzic,ile mam jeszcze czekac:((
Właśnie oglądałąm w TV o Lechu;)Ale przynajmniej 1 miejsce;)

witajcie,

mi na szczęście dzisiaj już nie pojawił się śluz z zabarwieniem krwi więc to pewnie był skutek piątkowego badania gina :) bo na czop mi to nie wyglądało.

Mój mały też coś leniwy, pewnie ta pogoda tak na nasze malenstwa wpływa, choć zauważyłam że on weekendy ma raczej spokojne :)

paulka - Iga bardzo ładne imię, moja siostrzenica ma tak na imię :)

Miłej niedzieli :)

Gryzka - u mnie bardzo krwawiące dziąsla byly jedną z głównych oznak małopłytkowości..od tego się zaczęło....Robiłaś ostatnio morfologię!!!???Oczywiście to nie musi byc to , wiele kobiet w ciązy z tym sie boryka, ale ja to ignorowałam, a potem lekarka mi powiedziała, ż o była prawdopodobnie piewsza oznaka....
Tak, wszystkie badania krwi mam w tej ciazy ok - a ostatnie robilam 2 tyg. temu .. ale zrobie kolejne w niebawem dla pewnosci.

kajdusia - hm, Zygzak .. jeszcze jestem nie w temacie - czuje sie ocalona ;D My tylko Teletubisie przerabiamy; chwala bogu przez te ladna pogode ogladanie ich odpuscila - natomiast kapiemy je codziennie wieczorem (taki zestawik do kapieli ;>) .. Ciekawe jak to bedzie jak wejdzie w "ksiezniczkowy" wiek - ja chyba takich slodko-cukierasowych motywow nie bede w stanie zniesc .. ;D

A! dzis w nocy mialam sen, ze zaczelam rodzic ;D Ale bardziej przypominalo to poprzedni porod - takze to raczej chyba fala wspomnien, niz prorocze sny ^^ :D Fakt faktem, wczoraj przed snem naczytalam sie newsow o warszawskich szpitalach - jak tam teraz "na biezaco" recenzuja internautki .. i to na pewno przez to ;]

reklama
Do góry