Uff. ledwo nadazam Was czytac - zwykle i tak z mala na kolanach, takze pisanie odpada
za duzo mi dostawia dziwnych znaczkow ^^ Ale i tak majowych dni wyjazdowych nie dam rady doczytac.
I ja dzis z tych wizytujacych - ale tylko usg (u mnie niestety podzielone, osobno usg, osobno wizyty). Maly ma byc moze nie klopsiem, ale dosc duzym dzieckiem
Teraz wazy 2250, a wymiarowo wychodzi bardziej 33-34 tydzien, takze rosnie chlop na schwal ;] Po cichutku liczylam, ze wagowo bedzie jak Malgosia - ale nic z tego ..
Jest juz skierowany juz glowka w dol - takze miejmy nadzieje, ze sie nie obroci
Jeszcze 10 czerwca na ostatnim usg sie upewnimy w tym temacie
Milka26 - ja sudocrem za 15zl z groszami kupuje -
SUDOCREM Krem hypoalergiczny 125 g - Apteka internetowa Kosmetyki naturalne Tanie - Fabryka Zdrowia ; ogolnie w aptekach jest on tanszy (drozszy we wszelakich marketach)
Lencja - o wyjezdzie z Wawy na weekend majowy tez cos wiem:/ pierwsze 1,5h bylo tragedia na wylocie przez Lomianki.. i goraz na maxa, a my w autku bez klimy
no i ledwo wykurowani, dojechalismy na miejsce wszyscy ponownie chorzy ;/ A droga ponad 6,5h zajela.. Dobrze, ze babcia rwie sie do opieki nad mala, to jakos nawet bokiem nam ten wyjazd nie wyszedl
Co do dziewczyn obawiajacych sie wyjazdow - ja w sumie w końcowce 37 tygodnia z Malgosia bylam jeszcze u tesciow na urodzino-imieninach (droga kolo 350 km) - ale tam ciaza byla cacy juz na tym etapie, zadnych rozwarc i innych niedogodnosci
Potrzebne tylko czestsze przystanki na rozruszanie nog. No i gdy na drodze za bardzo buja, trzeba troszke zwolnic
Ide spac i Wam zycze spokojnej nocy - ostatnio budze sie kolo 4 czy 5 i tak nie spie do rana .. zeby jeszcze malec buszowal w brzuchu - a tu nic, swoja aktywnosc ma dopiero kolo 10tej rano
wielka zagadka zatem ^^