reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Hefi - ogromne gratulacje!!!!!!Pani Magister!!!

Trzymam kciuki za te Dziewczyny, które obronę mają jeszcze przed sobą!

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny pamietacie ile kosztuje sudokrem 120 g?? znalazam fajnego dostawce ma doslownie wszytko ale chce go jakos zweryfikowac zeby nie przeplacac , zreszta jak by ktoras z was miala chiwli ochopte to rzuccie okiem czy warto myslam zeby zamoic wszytskie piuerdolki u jednego zeby nie placic tyle za przesylke

Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Ja już po naukach dzisiaj tylko 1,5 godz;)
Oglądaliśmy film o aborcji.....masakra.....nawet dzisiaj była druga kobieta w ciąży.....

Dziewczyny super,że wszystkie wizyty się udały i same dobre wieści oby tak do końca :p)
hefi-chylę czoła i gratuluje!!!

A ja właśnie się dowiedziałam,że w styczniu 2011 zostanę ciocią!!!! Moja przyszła bratowa jest w ciąży i nie powiem kto ją tą ciążą zaraził!! :) :)

dziewczyny pamietacie ile kosztuje sudokrem 120 g?? znalazam fajnego dostawce ma doslownie wszytko ale chce go jakos zweryfikowac zeby nie przeplacac , zreszta jak by ktoras z was miala chiwli ochopte to rzuccie okiem czy warto myslam zeby zamoic wszytskie piuerdolki u jednego zeby nie placic tyle za przesylke

To jest fajny dostawca;)
tez ma sudocrem;)

Tutaj sudocrem jest za 15,99
SUDOCREM krem na odparzenia odpieluszkowe 125g (1019350348) - Aukcje internetowe Allegro

ja płaciłam cos ok 17 zl

uciekam dziewczynki do łóżeczka bo juz sił mi brak, do tego znów mega zgaga mi się włączyła - mam jej dość

dobranoc i kolorowych snów

reklama
Gratuluję kolejnych wizyt udanych:tak:
Zapomniałam napisać, że ja też miałam robiony wymaz, po niedzieli mam zadzwonić zapytac o wynik, bo w razie "nagłego porodu":-Dmuszę wiedzieć jaki jest wynik...tak to ujęła moja ginka​

Do góry