reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie, u mnie tez szaro buro i ponuro w dodatku Wiktoria mi się rozchorowała i musiałam męża z pracy ściągnąc by pojechal z nią do lekarza bo mi się nie uśmiecha jechac do siedliska zarazków i wirusów:-)

zycze miłego dzionka

reklama
a ja chcialam jeszcze sie zdrzemnąć troszke ale jak sie polozylam to itak nie zasnelam bo przeciez jak teściowie nie spia to nikt tez nie pospi bo tak hałasują , jutro wstane o 7 i wlacze sobie wszystkie głośniki i subofery w pokoju i juz :-D:-D:-D

a ja wczoraj mierzyłam brzucholek to albo wczesniej zle chyba cos mierzylam bo wczoraj miałam 110 to nie mozliwe ze przez tydzien 4cm:szok::szok::szok: i chyba wiem gdzie bład robilam :tak::tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
czesc dziewczynki!
u mnie jeszcze siwo na dworze ale wiadomo...u mnie godzina wczesniej niz w polsce.mysle ze dzien bedzie w miare!musze zebrac sie do wyslania paczek allegro i...chyba dzisiaj dojdzie nam jeszcze jedna dzidzia!!!moja mlodsza corcia Caroline marzy o kocie!siedzialam pol poranka w poszukiwaniu takowego i...znalazlam ogloszenia po 600e za kota rasowca a my chcemy dachowca i sie udalo namierzyc takeigo tylko nie wiem czy jeszcze jest aktualne!ale nie bede do ludzi dzwonic o 7.30 ze chce kota hahah!
bynajmniej juz sie w nich zakochalam bo na ogloszeniu sa 4!ciekawe czy jeszcze beda??

a oto one

Załączniki

• 1003159648.jpg
    1003159648.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 47
czesc dziewczynki!
u mnie jeszcze siwo na dworze ale wiadomo...u mnie godzina wczesniej niz w polsce.mysle ze dzien bedzie w miare!musze zebrac sie do wyslania paczek allegro i...chyba dzisiaj dojdzie nam jeszcze jedna dzidzia!!!moja mlodsza corcia Caroline marzy o kocie!siedzialam pol poranka w poszukiwaniu takowego i...znalazlam ogloszenia po 600e za kota rasowca a my chcemy dachowca i sie udalo namierzyc takeigo tylko nie wiem czy jeszcze jest aktualne!ale nie bede do ludzi dzwonic o 7.30 ze chce kota hahah!
bynajmniej juz sie w nich zakochalam bo na ogloszeniu sa 4!ciekawe czy jeszcze beda??

a oto one

ojejku jakie sliczne kociaczki:)

no wlasnie sliczne!i na nie "poluje"!
ciekawe czy juz znalazly nowe domostwo??
ja ogolnie za kotami nie przepradam ale ...czego sie nie robi dla dzieciaczka??
zaraz trzeba tylek ruszyc bo dzisiaj moje kochanie choc spoznione pracuje tylko do 14!a aj chce do tej pory jesli bedzie to mozliwe wrocic do domu z koteczkiem!

Witajcie porannie,dzis jade na ostatnia wizyte do szpitala,beda mierzyc dzidziusia.
Jest mi juz bardzo ciezko ten tydzien jest przelomowym,bardzo boli ciecie po poprzednich cesarkach(nie moge nawet kaszlnac),mam straszne mdlosci,jak zjem kawalek chlebka to od razu boli zoladek,juz codziennie lykam no-spe bo mam wzdecia i poza tym himoroidy!
z chlopcami bylo latwiej...zobaczymy co na to lekarz.
a jezeli chodzi o rozstepy to mnie skora bardzo boli,stosuje bio-oil jest bardzo dobre i jest napisane zeby nie uzywac dluzej niz 3 miesiace,zeszly nawet stare rozstepy.

witajcie brzuchatki
u nas już chyba standardowo pada i jest brzydko bleee nawet z psem sie wyjść nie chce

ja jakaś dziś zmęczona wstałam, szok jakbym nie spała całą noc a przecież nie budziłam się wcale, teraz już lepiej śniadanko zaliczone, teraz tradycyjnie kaweczka i pączuś z Wami

ona...m śliczne te kociaki, zwłaszcza ten rudy albo drugi od prawej taki łaciaty:-)

ewuś podeślij choć odrobinkę tego słoneczka, mój wczoraj gdzieś na necie wyczytał że u nas ma być cały maj taki, ech a kiedy ja się za pranie ciuszków wezmę?
co do mierzenia brzuszków to wczoraj była taka produkcja postów przez dziewczyny, do tego sporo wizytujących że chyba gdzieś to umknęło
u mnie dziś 103,5 cm czyli prawie 3 cm w ciągu tygodnia:tak::-)

pati ewus powodzenia na wizytach dziś i samych dobrych wieści

Ja tylko się przywitam i uciekam bo zaraz siostra ze swoja maleńką 2,5 m-ną córeczką przyjedzie i jedziemy do mamy. Wkońcu nie będę sama :-)
Doczytam Was później ale znów jest co czytać :-D

U mnie ostatnio coś hormony wariują bo o wszystko się złoszczę, a najbardziej to nie mogę patrzeć na siebie w lustro. Jakiś czas temu zmieniłam włosy z jasnego blondu na jasny brąz i jakoś się sobie nie podobam, no ale rozjasnianie strasznie mi zniszczyło włosy więc stąd to przyciemnienie. Poczekam do porodu a po porodzie (jak znajdę czas) wybiorę się do dobrego fryzjera i coś z włosami zrobię tylko jeszcze nie wiem co.
Hehe ale mam problemy :szok:

Buziaki

I ja sie witam w ten pochmurny dzionek.
Wczorajszym wizytującym składam gratki.
Ja dzisiaj nie wyspana. W nocy miałam takie skurcze ,że myślałam , że to już ale w końcu zasnęłam i teraz spokój.No ale wiem ,że to już sie zbliża nieubłaganie i w końcu trzeba będzie stawić czoła naturze i wydać na świat dzieciątko :tak::-D
Lece trochę posprzątać i pokorzystac z ciepłej wody, bo wieczorem spuszczamy wodę z pieca i grzejników a jutro od rana walka z wymianą bojlera :-D:-) ( rok czasu już czeka , i musiał się Jasiu stworzyć żeby sie doczekał wymiany ).

reklama
Kurcze , własnie się dowiedziałam że moja babcia ma oponiaka mózgu, wczoraj wieczorem zabrali ją do szpitala bo zaczęła robić dziwne rzeczy których do tej pory nie robiła. O 13 konsultacja lekarska co dalej będa z tym robić. Staram się nei denerwować raz dla maluszka a dwa dla babci bo wiem ze nie chciałaby by przez jej chorobe coś się stało. Moja babuszka:-(

Do góry