gosiagro spokojnie, przecież niekoniecznie to musi być rozwieranie szyjki! fakt, dużo dziewczyn pisze, że jak się im skracała to czuły kłucie, ale ja np. pytałam o nie gin i ta stwierdziła, że przy rozwieraniu/skracaniu szyjki można czuć takie bol w dole brzucha jak na @ i zauważyć inny niż zwykle śluz, ale na pewno kłucie nie ma z tym nic wspólnego i to raczej nerwoból, albo związane z macicą, ale nic z szyjką. także nie wiem, ale chyba nie ma co za bardzo panikowaĆ
tym bardziej, że mnie czasem tez kłuje, a mam pessar więc raczej nic mi się nie rozwiera
agi ja to Ci szczerze mówiąc tak samo jak
liliti nawet troszku zazdroszczę
strasznie się już doczekać nie mogę
ale z drugiej strony to leżenie u Cię a u lili ten niepokój ciągły...ech no ale
jeszcze chwila
emalia WSZYSTKIEGO NAJ
kreatorka WAM RÓWNIEŻ
i zgadzam się co do ślubów kameralnych, sami taki mieliśmy i wspominam go o wiele przyjemniej niż huczne weselicha innych
karo ja z zaparciami ostatnio mam to samo... czasem jak tak siedzę to szczerze mówiąc z bólu się wykrzywiam jakbym miała w kalendarz kopnąć na tej muszli :/ i zawsze się zastanawiam jak ja do cholerci urodzę, jak przy robieniu kupy tak boli ;p
lena nie zdążyłam Ci napisać - świetna ta kieca ^^ pamiętam ja do ślubu chciałam w takiej brązowo niebieskiej iść, uwielbiam wszystko co nie białe
koniec końców byłam w ecri z bordem ;p
skąd Wy te świeże truskawy bierzecie ;p? w marketach też już są?
dziewczyny co na zbicie ciśnienia? normalnie mam ok, ale wczoraj np cały dzień ok 140/na coś tam... kiepskawo się przy tym czułam, miałam wrażenie że serce mi klatke rozwali.co dobre na obniżenie?