reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
w sumie jak coś zostanie z tych podkładów zawsze można potem użyć jako podkład przy przewijaniu etc., nie :)?

ewus no to niezbyt przyjemny surprise :/ oby to kwestia chwilowa. jak sobie tak pomyślę to od razu mam wrażenie, że w sumie od wczoraj śluzu to mam o wiele więcej niż zwykle.. ech:/ no nic, trzymajcie się w trójpaku i potraktujcie to jak niezbyt atrakcyjny, ale do wytrzymania wypad na pare dni

pamiętacie dziewczyny jak pisałyśmy o młodych matkach? luknijcie na to ;p • Najmłodsza matka na świecie

Witam!
Agi - trzymam kciuki byś jak najdłużej wytrwała z małą w brzuszku - wiem, że sie dłuzy to leżenie w szpitalu ale dla Niej tak lepiej
Ewuś - powodzenia i koniecznie daj znać komuś jak sytuacja
Liliti - podobnie jak u Agi - oby Sonia wytrwałą jeszcze troszkę w brzuszku
Neti - ja też czekam na wieści od Ciebie dot. szczepienia
Marta_w - ja mam wizytę dopiero 14 maja u diabetologa i nwet wtedy może być potrezbne podanie insuliny z tego co mówił - więc to nie ma znaczenia który tydzień ciąży widocznie
Karo - podziwiam Cię za te przygotowania - ja bym nie dałą rady stać, gotować, szykować, sprzątać:szok;
Athena - ja kupiłam paczkę podkładów i paczkę podpasek poporodowych

miłego dnia

w sumie jak coś zostanie z tych podkładów zawsze można potem użyć jako podkład przy przewijaniu etc., nie :)?

ewus no to niezbyt przyjemny surprise :/ oby to kwestia chwilowa. jak sobie tak pomyślę to od razu mam wrażenie, że w sumie od wczoraj śluzu to mam o wiele więcej niż zwykle.. ech:/ no nic, trzymajcie się w trójpaku i potraktujcie to jak niezbyt atrakcyjny, ale do wytrzymania wypad na pare dni

pamiętacie dziewczyny jak pisałyśmy o młodych matkach? luknijcie na to ;p • Najmłodsza matka na świecie

Nieźle:szok::szok::szok: Ale rzeczywiście to biedne dziecko ktoś musiał skrzywdzić:-:)-(

athena-ja kupuje zwykłe podpaski przy dwóch porodach leciało mi przez dwa dni dużo mniej krwi niż przy okresie to wogóle mi nie będą raczej potrzebne te wielkie podkłady niewiem może u każdego inaczej to przebiega i się goi .

Witam Was dziewczynki!
Zastanawiam się nad jedną sprawą... co będzie jeśli wody płodowe odejdą nam w nocy w łóżku? Chyba właśnie dlatego zakupię te podkłady poporodowe i będę na nich spała przez ostatnie tygodnie... bo raczej nie chciałabym zamoczyć łóżka... Chyba że któraś z Was ma lepszy pomysł??? Jest to moja pierwsza ciąża więc tak naprawdę to nawet nie wiem jak to z tymi wodami bywa...
Do tej pory nic nie kupowałam dla swojego maluszka a wczoraj dostałam piękną wyprawkę od swoich rodziców i sióstr. Dosłownie bomba! Wszystko jest świetne! :)

Witam Was dziewczynki!
Zastanawiam się nad jedną sprawą... co będzie jeśli wody płodowe odejdą nam w nocy w łóżku? Chyba właśnie dlatego zakupię te podkłady poporodowe i będę na nich spała przez ostatnie tygodnie... bo raczej nie chciałabym zamoczyć łóżka... Chyba że któraś z Was ma lepszy pomysł??? Jest to moja pierwsza ciąża więc tak naprawdę to nawet nie wiem jak to z tymi wodami bywa...
Do tej pory nic nie kupowałam dla swojego maluszka a wczoraj dostałam piękną wyprawkę od swoich rodziców i sióstr. Dosłownie bomba! Wszystko jest świetne! :)

pochwaliłabys sie ta wyprawka :-)

A te wody to chyba nie jest tak,ze niewiadomo ile ci poleci. Ja w tamtej ciazy to wogole ich nie mialam,tylko pare dni przed mialam na bieliznie taka galaretke przezroczysta i to był czop,a potem o 22 wziely mnie skurcze i wtedy do szpitala pojechalam

pochwaliłabys sie ta wyprawka :-)

A te wody to chyba nie jest tak,ze niewiadomo ile ci poleci. Ja w tamtej ciazy to wogole ich nie mialam,tylko pare dni przed mialam na bieliznie taka galaretke przezroczysta i to był czop,a potem o 22 wziely mnie skurcze i wtedy do szpitala pojechalam

No widzisz, nie wiem jak to jest bo to pierwsza ciąża a chciałam się zabezpieczyć... moja księgowa odpowiadała mi jak jej się w pracy po nogach polało... hehe

Wyprawką na pewno się pochwalę, tylko czekam na męża aż wróci bo w aucie ma aparat ;)

reklama
Do góry