witajcie w nowym tygodniu co on nam przyniesie? mam nadzieje że tylko i wyłącznie same dobre wieści:-)
u nas tak jak i u większości wczoraj plan dnia zrealizowany w 100% a nawet więcej, spacer, cukiernia, lody, park a do tego nawet karmienie łabędzi było, jak wróciliśmy po 4 godzinach do domu to już nóg nie czułam i marzyłam o tym żeby iść już spać:-)
super że wam też sie dzien udał i synus zadowolony, a taki pupil malutki w domu to hohohohoho:-):-):-)
zdec gratulacje zakończonej sesji
Agi kochana trzymaj się dzielnie już niewiele zostało, szybko zleci
ja też mam w planach w tym tygodniu lub po długim weekendzie majowym zakończyć ostatecznie zakupy dla malucha, zobaczymy co z tego wyjdzie
u nas tak jak i u większości wczoraj plan dnia zrealizowany w 100% a nawet więcej, spacer, cukiernia, lody, park a do tego nawet karmienie łabędzi było, jak wróciliśmy po 4 godzinach do domu to już nóg nie czułam i marzyłam o tym żeby iść już spać:-)
Witajcie popołudniowo.
Ale cisza dzisiaj, widać,że ładna pogoda, wszystkie pewnie poza domem.:-)
My też dopiero nie dawno wróciliśmy do domu, Patryk śpi, ale nic dziwnego poszliśmy do cyrku na 12, spektakl skończył się po 14 potem poszliśmy jeszcze do parku na lody i tam się nieźle wyhasał to teraz będzie spał do wieczora, co mnie martwi, bo późno pójdzie spać.
a ja czekam aż się ziemniaczki ugotują i zjem sobie obiadek na balkonie na słoneczku :-)
A to zwierzątko po lewej Patryk chciał koniecznie zabrać do domu, niestety się nie udało, ale widać i tak był zadowolony z wycieczki do cyrku:-)
super że wam też sie dzien udał i synus zadowolony, a taki pupil malutki w domu to hohohohoho:-):-):-)
zdec gratulacje zakończonej sesji
Agi kochana trzymaj się dzielnie już niewiele zostało, szybko zleci
ja też mam w planach w tym tygodniu lub po długim weekendzie majowym zakończyć ostatecznie zakupy dla malucha, zobaczymy co z tego wyjdzie