reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

hej,

to ja powizytowo ;)

Natalka waży 1271 gram i generalnie ma się dobrze ;). Serduszko bije prawidłowo i w ogóle wszystko na miejscu ;)

Mam tylko na granicy widełek wód płodowych więc przez kolejne 2 tygodnie mam dużo odpoczywać i pić dużo płynów. I znów wizyta i zobaczymy ... Pani Doktor nie była specjalnie przerażona więc ja też się nie denerwuję.

Jedo Bartatina. na odpowiednim wą♠tku jest wklejone zdjęcie katalogowe. Moi znajomi są z niego zadowoleni.

właśnie Jedo Bratatina chcemy zamówić ...
tylko, że niewiele sklepów ma go w ofercie ...

reklama
Co do egzaminow hmm... to ja mam u siebie od poczatku czerwca do 22 .06. i tak sie zastanawiam na ktore zdaze czy na te na poczatku,a mysle,ze tak, chciałabym wszystkie zaliczyc ,ale cos czuje,.ze mały bedzie chciał juz wyjsc ,wiec pewnie czekaja mnie poprawki w lipcu :/

Cześć Dziewczyny. Ostatnio Zdec mnie wywołała więc melduje się i będe się odzywać w miare często ... :) Nie zawsze mój syn mi da i mam czas ale postaram się ...
Na początek może coś o sobie?

Jestem Ala i jestem lipcówka 2009 ... Mam synka Jasia (9miesiecy :) - 2 lipiec 2009) no i jestem mężatką . Teraz druga dzidzia w drodze ale w sumie nie wiem czy chłopak czy dziewczynka bo raz mówią tak a raz tak :) Nastawiam się tylko na to żeby maluszek był zdrowy no i żeby poród jakoś sprawnie przebiegł. Aaaa w lipcu miałam cesarke także od samego początku mam zagrożoną ciąże ale czuje się rewelacyjnie więc nie narzekam. Jeszcze do końca nie wiem czy cesarka czy naturalny poród. Za tydzień w piątek wybieram się do szpitala w którym mam zamiar rodzić (20km od domu) i dowiem się wszystkiego dokładnie ;)) ;))
Jestem z Rybnika :) śląsk ! :)

Teraz postaram się coś napisać do Was bo czytałam Was na bieżąco tylko jakoś brakowało czasu żeby się odezwać. A więc ...

Krakowianka i Gniesha w tych strasznych dla Was chwilach też byłam z Wami myślami i zapaliłam znicze dla Waszych aniołków. Teraz życze Wam dużo spokoju no i żeby Aniołki wróciły do Was podwójnie :) zdrowe, kochane i Wasze.

Gniesha ja kompletnie na becie się nie znam ale trzymam mocno kciuki żeby fasoleczka już kiełkowała ;) a nawet 2 fasolki !! :* Trzymaj się !

Ewuś Twoją sytuacje tez śledziłam na bieżąco i na sparwie Ci kibicowałam myslami w domku. Bardzo się ciesze że między Tobą a byłym może troszke się poprawi bo to napewno duża ulga dla Ciebie a teraz przecież najważniejszy spokoj ;) i gratuluje dwóch chłopaków :)) ;)) Teraz myśle będzie już tylko lepiej ... Ty też się trzymaj dzielnie ! :)

Zdec powodzenia przy kończeniu pracy licencjackiej i na tych wszystkich egzaminach. :) Podobno w ciąży ma się lepszy i świeższy umysł :)) to dasz rade napewno! Trzymam kciuki :)

LenaDTR lekarze są beznadziejni nie przejmuj się ;) a te całe położne to już wogole głupie małpy ... ;/ Nigdy nie widzą swojej winy no ale co poradzić. Taką mamy służbe zdrowia ! :) A Tobie napewno uda się znalesć normalnego lekarza który będzie Ci wystawiał L4 do porodu :)

Emaila82 napewno nie wyglądasz jak słoń bo podobno kobiety w ciąży są pociągające :D Kreatorka Ty też nie !! Dziewczyny uszy do góry i w poniedziałek spokojnie na zakupy i pomyślcie sobie tak " Mam malucha pod serduszkiem, za chwile będe mieć męża a gdyby było ze mną tak źle to by mnie nie chciał " Napewno coś znajdziecie !! Potem koniecznie się pochwalcie. A stres pewnie macie coo ;) A to kościelne śluby czy cywilne? Przepraszam ale chyba tego już nie doczytałam. A jeszcze co do wagi to ja też ważyłam przed ciążami 54kg a teraz .... 74 kg i co ? I po porodzie mam nadzieje że schudne i tyle ! Więc nie martw się ;) Przecież jesteście dwie to też coś muscie ważyć !! :))
Rozstępy to ja też kurcze mam ... Na udach, tyłku i brzuchu i piersiach i co ? Patrze na nie i chce mi się płakac ale teraz to olewam ! :p Wezne się za siebie po porodzie wtedy będe narzekać !! :)

Cytrusik ja też uwielbiam Lenor ... Mogłabym prać i prać byle tylko czuć zapach tego płynu. A wogole w ciąży to dziwna się zrobiłam ;P Uiwlebiam zapach Cifu, Domestosu ;D ostatnio miałam ochote zjeść ziemie i co najlepsze daaaaalej mam :p :) chyba pójde na dwór i będe jeść ziemie z pola ... Albo z kwiatków będe wyjadać :D

Kpi23 to gratuluje udanej wizyty :))

Dobrze dziewczyny na bieżąco odpisałam i mam nadzieje że żadna z Wass sie nie obrazi że się tak wtrąciłam. A któraś pisała o zdradzie męża i dzisiaj miała się z nim spotkać? Hmmm ciekawe co u niej ... Mnie też mąż zdradził ... Miesiąc po porodzie ale to bardzo ciężki temat dla mnie :(

Witam sie ponownie wieczorkiem, zamówiliśmy wózek jestem zadowolona:-):-):-) wiec ostatni najdroższy zakup juz zalatwiony i pozostaje dokupic reszte *******ek i po prostu czekac na ksieżniczkę;-);-);-)

gniesha- ja na becie sie nie znam:-:)-:)-( ale życze z całego serduszka żeby to Aniołek wócił;-);-);-);-)

kpi- gratuluje wizyty,super ze u maleństwa wszystko oki

ja mam taką zgagę ze masakra nie daje rady juz:szok::szok:

chyba ide sie wykąpac i do łozka oczy to az mnie szczypia ze zmęczenia:)
śle buziaczki i życze spokojnej nocki każdej

witam kochane,
Ja po wizycie...miałam włączone na chwilę usg, tylko bez mierzenia bąbelka...u maleńkiej wszystko dobrze, serduszko bije miarowo;-)
szyjka już nie jest miękka i się nie skraca...mogę odstawić luteinę....za to z cukrami lipa...niestety ginka podjęła decyzję o włączeniu insuliny ponieważ mam wysokie cukry naczczo ( z samego rana) także w poniedziałek znów muszę się stawić w szpitalu na Karowej i będę się kuła zastrzykami w udo..;-( no ale czego się nie robi dla dzidzi...
dla pocieszenia dostałam kilka fotek z naszej sesji także chwalę się..:

IMG_2758.jpgIMG_2767.jpgIMG_2782.jpgIMG_2699.jpgIMG_2799.jpgIMG_2844.jpg

reklama
Do góry