reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ja sie polozylam zeby sie kimnac ale teściówka zaczela odkurzac jak na zlość a ma tak głośny odkurzacz ze :szok::szok::szok: i dupa z mojego spania poleżałam tylko jakas godzinke zjadłam właśnie gyrosa i nadal jestem glodna

u mnie 105cm czyli w ciagu dwóch tygodni 3 cm:szok::szok::szok:
a my dziisaj jedziemy chyba popatrzec za wózkiem jakimś bo czas leci mam kilka typów ale musimy je zobaczyc na żywo poprowadzac troche hihiih

kpi- powodzonka na wizycie

ide sie wiec szykować wszystkim wizytującym życze samych dobrych wieści. miłego dnia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej

Pogoda dzis taka sobie, wiatr wieje mocno...
Rozmiar brzuszka 114cm. czyli +1cm przez 2 tyg. ;-)

gniesha trzymam kciuki!!!! Dziewczyny dobrze radza lec do gina i sie poradz, zrób bete i czekamy na wieśći... ;-)

Wizytującym życzę dobrych wiadomosci ;-)

:-D ;-) sorry ale cóż... ;-) nie ma to jak zachcianki ciażowe... Musze tez meża zmolestowac by kupil i młode ziemniaki i ogórka i koperek... ojejku... ślinka cieknie... :-D

Dziewczyny odebrałam wynik bety- 25,35 mlU/ml
Od owulacji minęło 10 dni, to mój 23 dzień cyklu...patrząc na normy niby wszystko jest w porządku... Coś innego mnie jednak niepokoi...aż żałuję że na tę betę poszłam...

Wczoraj zrobiłam 2 testy- oba były dodatnie. Ich czułość to 25 mlU/ml... Skoro wczoraj wykazały ciążę przy takiej czułości, to dziś to stężenie we krwi powinno być raczej wyższe... No i teraz się dopiero będę martwiła...

Na tej becie to się zupełnie nie znam, więc niestety nie pomogę:(
Zawsze ciążę stwierdzałam tylko na podstawie testu ciążowego....

reklama
Dziewczyny odebrałam wynik bety- 25,35 mlU/ml
Od owulacji minęło 10 dni, to mój 23 dzień cyklu...patrząc na normy niby wszystko jest w porządku... Coś innego mnie jednak niepokoi...aż żałuję że na tę betę poszłam...

Wczoraj zrobiłam 2 testy- oba były dodatnie. Ich czułość to 25 mlU/ml... Skoro wczoraj wykazały ciążę przy takiej czułości, to dziś to stężenie we krwi powinno być raczej wyższe... No i teraz się dopiero będę martwiła...

gniesha zrób następną w poniedziałek i wtedy zobaczysz czy przyrasta, bo teraz po jej poziomie to trudno coś stwierdzić jak nie ma odniesienia

Do góry