reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Policja już od dawna nie przyjmuje takich zgłoszeń.....jeśli to nie była kradzież to nie ma co im zgłaszać bo i tak nie przyjmą zgłoszenia. Za to trzeba jak najszybciej wystąpić o nowe wtedy te stare będą przyblokowane...a najlepeij zgłosić zaginięcie w Banku (jakim kolwiek) bank wprowadzi dane do systemu BIK i nikt na te dokumenty kredytu nie weźmie. Więc czym prędzej paula24211 do Banku bo to jedyna możliwość blokad, moja mama jest pracownikiem poczty i banku pocztowego i właśnie stąd wiem, że tylko bank bloikuje dowód i prawko.
ojej nawet nie wiedziaąłam:( ale to wystarczy do obojętnie jakiego banku?

reklama
Czesc dziewczyny

A mnie cos głowa boli, wczoraj poprałam wszystkie ubranka :-)

Mówiłyscie chyba cos o jakiejs korze na hemoroidy , co to za kora? :eek:

A teraz ogladam TVN , przywiezli juz trumne z Kaczyńską :-(

Witam dziewczyny wtorkowo :-D mam nadzieję, że to będzie dobry dzień dla nas wszystkich :tak: ja zabieram sie za poszukiwanie sukni do ślubu, mam nadzieję, że uda mi sie coś znaleźć, chociaż jak sądzę łatwo nie będzie.
Kurcze naczytałam sie wiadomości od was tylko z wczoraj i dziś i widzę, że każdej w ciąży ciężko w jakichś sposób, a to zgaga, bóle w krzyżu, złamane żebro nawet już nie wspominając o dziewczynach, które musza leżeć z różnych przyczyn... a podobno ciąża to stan całkiem naturalny :eek: coś chyba nasze organizmy tak nie uważają.

athena83
- mnie też ten cholerny ból nad tyłkiem wykańcza :baffled: pojawił sie dwa dni temu i trwa praktycznie od popołudnia do rana, spać nie mogę, a boli niemiłosiernie wrrr
Sochi - ech współczuję takiego nieodpowiedzialnego męża, mam nadzieję, że jakoś sobie poradzisz z tą sytacją psychicznie, a letycja na pewno grzecznie poczeka w brzuszku i będzie sie dobrze rozwijać tylko niech mamusia się nie denerwuje :tak:
Ewuś - zaczęła się rozprawa jeśli dobrze pamietam, jesteśmy z Toba i dzieciakami, bądź dzielna! Walczysz o siebie i swoje maluchy!

hej dziewczynki:)

az mi glopi bo woogle malo tu sie udzielam i malo wiem co u was..
.Gratuluje i tam nowe mamusie:)

Co u mnie...

Nie za dobrze dziewczynki ciaza zagrozona...zalozyli mi passer...i mam lezeci i sobie odpoczywac....i sie Nie Denerwowac a ja ma sie nie denrwowac jak moja ciaza jest zagrozona a moj maz...mnie zdradzil...:wściekła/y::-:)-:)-( Sama nie wiem jak ma dalej zyc...eheh MAMA wielkiego dolka....Bylam tak szczesliwa a tu trach,...

i Moja corka napewno bedzie LETYCJA

przepraszam wyagdac sie musialam:(

kurcze, to trudna sytuacja dla ciebie- wspólczuję Ci ogromnie.
Nie będę doradzać, bo nie znam wszystkich okoliczności anu Twojego męża ale mogę tylko powiedzieć, że najważniejsze jest dziecko i musisz myśleć o nim. Nerwy nie pomogą- ochłoń, pomyśl, zastanów się czy warto dawać mu szansę czy nie.... Wiele pewnie zależy od jego postawy, czy on wogóle żałuje, chce przebaczenia czy nie??
Zawsze warto przemyśleć zamin podejmiesz ostateczną decyzję o rozstaniu bądź nie.
Życzę Ci odwagi i siły. Trzymaj się ciepło dla Letycji...

Dziewczynki, wiem że już pisałyście o tym, ale nie mogę znaleźć... ile według ostatniego USG waży wasze maleństwo? Ja jestem w 29 tyg. i dziś miałam robione dokładne pomiary synka i waży 1,2kg... nie wiem czy to dużo czy mało ale z tego co pamiętam to Wasze dzieciątka chyba ważyły więcej... sama nie wiem... :( Poza tym to wszystko OK. Dobrze się rozwija. Pokazał mi języczek do ekranu ;) słodziak

Moja Milenka w 28tyg 3d ważyła 1400 g także myślę, że u Ciebie też jest ok.

Ja dziś w domku, chyba zrobię jakieś pranko i ogólnie poleże sobie;-)
Miłego dnia ciężarówki

Moja mama mówiła, że obojętnie do jakiego banku byle szybko żeby nie było problemów, że ktoś wziął kredyt. ale zawsze i tak musisz przecież (tzn,. twój mąż) pewnie zablokować kartę do bankomatu więc wtedy może podać dane w swoim banku.

naszczescie karty nie ma, najwazniejsze to dowód i prawko bo nie wiem co on tam jeszcze miał, kasy mial tylko troche naszcescie duzo nie maił uffff jak przyjedzie z pracy to podjedziemy na policje i zapytam sie co zrobic dziękuje za rady

lena- mi pojawily sie na piersiach są straszne takie fioletowe nie duze ale są:(

reklama
wszystkim wizytującym życze pomyślnych wieści, ja zmykam szukac dalej tego porfela moze sie znajdzie jeszcze:)

miłego dnia wszystkim mamusiom:)

Do góry