reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie,

ja właśnie wróciłam z klucia przed jutrzejsza wizyta, po południu wyniki.

aniszo - przykro mi, że cie to spotkało, niestety pomóc nie mogę:no:
paula - oby nie było kłopotów przez ten portfel:no:, zróbcie jak radzą dziewczyny:tak:
czarna wiedźma - gratuluje skończonej pracy:tak:, a wybór wózka jak najbardziej popieram sama taki wybrałam:-D
nadika - mi siara w ogóle jeszcze nie leci:-( i nie wiem czy mam się tym martwić? bo większości z Was już chyba leci?
Andzia - gratuluje dobrych wieści, co do moczu i morfologii to nie wiem zobaczę jutro czy da skierowanie
ewelinka, Kasiulka- powodzenia na wizycie:tak:
zdec - a kysz te złe myśli:no::no:, Natalka sobie w brzuszku spokojnie do czerwca posiedzi:tak: a jej mamusia to chyba bank okradła tak szaleje z tymi zakupami:-D
kreatorka - udanych łowów sukienkowych:-D, jak coś będziesz miała to się pochwal:tak:, emalia a ty masz już kreację?
lena - ja mam trzy rozstępy na biuście, a smaruje się kosmetyki Eris - Pharmaceris

reklama
Sochi współczuję, czasem ludzie robią głupie rzeczy i sami nie wiedzą dlaczego i jak to się stało, nie znam dokładnie sytuacji, ale jestem zdania że jedną szansę można zawsze dać, musisz sobie zadać pytanie czy będziesz w stanie mu jeszcze zaufać ? jeśli -tak- próbujcie, jeśli -nie- będziecie się oboje męczyć, i nie wiem jak się on teraz zachowuje ale on też musi umieć sobie wybaczyć, życzę rozwagi i powodzenia (jeśli mimo tego co się stało nadal się kochacie - warto walczyć)

Ja po wczorajszym USG 3D zadowolona, Kasia jest nadal Kasią, waży 1800 g (33 tydzień) i słodko się uśmiecha :-) aktualnie ulubiona pozycja to piąstka i kciuk w oku ;-) no i teraz jestem pewna że te mocne kopniaki pod żebrami są ze stópek.

Buziaczki :-)

czesc mamuśki!

tez ogladm pozegnanie, jak naród potrafimy w takich cwilach stanac na wysoosci zadana szkoda ze nie na co dzien......

ja dzis przezylam traume, 4 razy probowala mi dr wlozyc w zyłe nowy wenflon do kroplowki i za kazdym razem nie mogla przepchnac...z bolu myslalam z zmdleje, trzeslam sie i ryczalam, w koncu se udalo taka mala wsadzic.......od tej tokolizy zyly sa twarde i zbolale straszliwie juz nie ma gdzie kłuc a do tego co dziennie krew......
przez nastepne dwa lata po porodzie ne dam sobie nawet krwi pobrac! tak ma dosc...

boze zeby przetrwac to jakos i usciskac juz swoje dziecko bez strachu......
pozdrawiam Was mamuski!

dzień dobry Brzuchatki,
musiałam zmienić kanał w telewizorze, bo już nie daje rady tego oglądać....:-:)-(
Żebro nadal boli, w nocy była tragedia, mogłam spać tylko na prawym boku, który ok 3 mi tak zdrętwiał,że budziłam męża,żeby pomógł mi się przekręcić na plecy...

ewuś-mocno trzymam za Ciebie kciuki, oby wszystko dla was skończyło się dobrze, a chłopaki zaczekali do czerwca!!!!

zdec- Natalka jest wysłana do Was przez Julie i wierzę,że to Ona ma się Wami opiekować, więc będzie dobrze!!!

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!!
Ja się odezwę wieczorem jak wrócę,ze szpitala, po konsultacji z moim kochanym lekarzem:-)

lena-ja niemam ani jednego rozstępu narazie ale po poprzednich ciążach tez niemam więc może genetycznie jestem zabezpieczona ze u mnie sie to nie pojawia a smaruje oliwką taką dla ciężarnych z serii rossmana jest tania i dobrze nawilrza skórejest super mięciutka.
annajak-super że po wizycie wszystko ok!

A ja siedze i tak studiuje wszystko na temat porodów ale ile bym się nie naczytała wobec bólu zapomne pewnie o bożym świecie:tak:
Siary też niemam wogóle w poprzednich ciążach też niemiałam a mleka było tyle że zawsze położne mówiły że pierwszego dnia po porodzie mogłabym cały oddział wykarmić

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny za ciepłe słowa:) Wy zawsze jesteście pomocne:)

Co do okradania banku to może nie do końca, ale faktem jest że dopiero teraz zaczynam szaleć:) W tym miesiącu mam nadwyżkę finansową;) Mam nadzieję że w następnym będzie podobnie:)
Co do szaleństw to przed chwilą udało mi się na allegro wylicytować podgrzewacz Avent za 22,50zł:):) I w dodatku z Wroclawia, więc odbiór osobisty;) Może jeszcze dzisiaj uda mi się to załatwić;) W sklepie nowy kosztuje 199zł z tego co wczoraj patrzyłam:)

paula współczuję tych zgubionych dokumentów. Rzeczywiście skoro nigdzie ich nie ma, to najważniejsze teraz zablokować w banku wszystkie karty.

Ewuś - no to super, że sprawa tak przebiegła - rozumiem, że te 500 zł ma wpłacić do porodu a potem o alimenty znowu musisz wystapić, tak?
A mam jeszcze pytanie, być może niezbyt dyskretne, ale gdyby ON chciał być z Wami to byś się zgodziła?

reklama
Do góry