Witam!
Sochi - Dziewczyny piszą o drugiej szansie, ale myslę, że nam jest trudno to oceniać, bo nie znamy Twojego Męża - dla mnie to byłby straszny cios i sama nie wiem, czy bym się zdecydowałą na to, by być nadal z tym człowiekiem - w głowie bym cały czas miałą podejrzliwość i nieufność, myślę, że każdym jego spóźnieniem bym sie zadręczała czy znowu nie ma innej. Nie wiem jaka to była dla Niego sytuacja, ale jesteście krótko po ślubie, Ty w ciąży a to trwało 3 miesiące - to nie był jednorazowy skok w bok tylko związek, który trwałby dalej gdyby nie telefon tej kobiety
Paulka - moze z tą cesarka to dobry pomysł
Kasiek - moje maleństwo w 28w6d ważyło 1280 i to było według lekarza prawidłowo - wczoraj - 31w6d ważyło już 1920 - więc i Twoje jest w sam raz
tak sobie myślę, czy przypadkiem te plamki na łożysku to nie są jakieś zwapnienia czy zwłóknienia - nie mówił Ci lekarz jaki stopień dojrzałości ma łożysko? - ja swojego pytam o to, bo podobno przy cukrzycy szybciej się starzeje ale nie wiem jak to starzenie sie objawia - ja w każdym razie miałam wczoraj stopień I
Cytrusik - oj duże rzeczywiscie
gratuluję
Ewuś - trzymam mocno kciuki za sprawę - wierzę, że będzie po Twojej myśli
Zdec - ja wiem, że to trudno wyłączyć myslenie i strach - przytulam mocno... i kciuki za Natalke trzymam
Ona...m - zdrówka dla Małej - biedactwo się męczy to i marudna jest bardziej
Aniszo - przykro mi z powodu tej przepukliny - ja się nie znam na tym, więc nie pomogę - ale dobrze, że się wygadałaś i poczułaś przez to lepiej
Skoro lekarze mówią o cesarce i operacji zaraz po porodzie to znaczy, że wiedzą co robią - wierzę, że będzie wszystko w porządku później
A my wczoraj mielismy wizytę i wszystko w porzadku - maleństwo jak pisałam Kasiek waży ponad 1900, przepływy ok. Nastepna wizyta za 3 tygodnie - wtedy posiew maja pobrać, ale nic mi lekarz nie móił o innych badaniach a zawsze mocz robiłam - czy Wy też nie robicie, czy po prostu zapomnieliśmy - i ja i On?
ściskam mocno i zabieram sie za sprzątanie - dzis ma przyjechać kierownik budowy - ciekawe ile nam zaśpiewa