dorotka28de
Fanka BB :)
ewus- bardzo mi przykro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja dzisiaj włączyłam pierwsze pranie Ciuszków Jasia, i ku mojemu zdziwieniu okazało się ,że mam już tego tyle ,że jeszcze z 5 pralek mi wyjdzie. Masakra!!! Trzeba sobie przypomnieć jak te małe szmateczki wieszać i prasować po 8 latach przerwy:-)
Właśnie natknęłam się na Wasze forum i chyba do Was dołączę...jeśli mnie oczywiście przyjmiecie do swojego grona...
Może na początku przedstawię się. Na imię mam Paulina,obecnie mieszkam na Podkarpaciu, to moja pierwsza ciąża, jestem w 27tc. Termin wg OM i pierwszego USG- 8 czerwca.
Witaj Kochana i czuj się jak u siebieWłaśnie natknęłam się na Wasze forum i chyba do Was dołączę...jeśli mnie oczywiście przyjmiecie do swojego grona...
Może na początku przedstawię się. Na imię mam Paulina,obecnie mieszkam na Podkarpaciu, to moja pierwsza ciąża, jestem w 27tc. Termin wg OM i pierwszego USG- 8 czerwca.
Ewa dziś jest wtorek a nie poniedziałek co za pech cie przesladuje od rana :-baffled:8 minut temu zmarł mój dziadek................Ja już mam dosyć tego dnia!!!!!Trzymajcie się ciepło ja musze sie uspokoić....