reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
A ja dzisiaj włączyłam pierwsze pranie Ciuszków Jasia, i ku mojemu zdziwieniu okazało się ,że mam już tego tyle ,że jeszcze z 5 pralek mi wyjdzie. Masakra!!! Trzeba sobie przypomnieć jak te małe szmateczki wieszać i prasować po 8 latach przerwy:tak::happy2::-):-D

Boze ja tez juz zapomniałam jak sie te malenstwa wiesza:szok:Ale jak pomysle o prasowaniu tego to ehhh jeszcze poczekam z praniem:-p A swoją drogą niezle,5 pralek ,Powodzenia w wieszaniu i prasowaniu:-D

Właśnie natknęłam się na Wasze forum i chyba do Was dołączę...jeśli mnie oczywiście przyjmiecie do swojego grona... :)
Może na początku przedstawię się. Na imię mam Paulina,obecnie mieszkam na Podkarpaciu, to moja pierwsza ciąża, jestem w 27tc. Termin wg OM i pierwszego USG- 8 czerwca.

Czesc dziewczyny:-)
pisze po paru dniach przerwy a tu tyle stron,bede musiala doczytac. Jakos nie mialam czasu popisac,przyjchal moj facet i wrocilismy razem do niego. On w pracy a ja zabralam ze soba materialy i pisze prace koncowa, tzn staram sie pisac.
Bylam w sob na usg 3D. Lek. super, bardzo dokladny. Wymierzyl maluszka z kazdej strony, ocenil bardzo dokladnie serce i duze naczynia,struktury mozgu, nerki, czyli to o co sie martwilam. Jest super.Wazy 560g. Potwierdzil ze bedzie dziewczynka:-)
Jak sie okazalo moja Amelka bedzie tak samo uparta jak jej ojciec. Caly czas sie odwracala nie tak jak powinna, ze ciezko bylo ja pomierzyc. Lekarz sie niezle nameczyl ale mam sliczne zdjecie ziewajacej buzi i zapis DVD. No i najwazniejsze , po raz pierwszy slyszalam bicie serca swojego dziecka....piekny moment

Właśnie natknęłam się na Wasze forum i chyba do Was dołączę...jeśli mnie oczywiście przyjmiecie do swojego grona... :)
Może na początku przedstawię się. Na imię mam Paulina,obecnie mieszkam na Podkarpaciu, to moja pierwsza ciąża, jestem w 27tc. Termin wg OM i pierwszego USG- 8 czerwca.

jasne ze przyjmiemy i zapraszamy do pogaduszek, bedzie nam bardzo milo :-)

Witaj Kochana i czuj się jak u siebie;)
ewuś
[*]
EMALIA a skąd Ty tyle szmatek wzięłaś??

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry