reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
po 10 stronie, wydaje mi się to wręcz niewykonalne :/ ...więc zacznę, od końca :p
Co do ubranek to ja mam na razie nie wiele: 3 bodziaki, 3kaftaniki, 2szt śpioszków, 4 pajacyki, skarpetki, czapeczkę - i wszystko w rozmiarze 62 hmm... ostatnio się zastanawiam czy aby nie kupić przynajmniej 2 kompleciki w rozmiarze 56...

W Koncu udalo mi się zlozyc mojego pita, nawet kolejka nie była tak wielka uff..
ewus -bardzo mi przykro:-(
gratuluje pozytywnych wieści z usg i czekamy na kolejne sie dzis wizytujace:tak:

po 10 stronie, wydaje mi się to wręcz niewykonalne :/ ...więc zacznę, od końca :p
Co do ubranek to ja mam na razie nie wiele: 3 bodziaki, 3kaftaniki, 2szt śpioszków, 4 pajacyki, skarpetki, czapeczkę - i wszystko w rozmiarze 62 hmm... ostatnio się zastanawiam czy aby nie kupić przynajmniej 2 kompleciki w rozmiarze 56...
ze 2 mozesz kupic więcej nie bo za długo nie ponosi jezeli w ogóle:p 62 to super rozmiar zawsze mozna rękawki podwinąć a na spioszki skarpetki załozyc zeby sie nie majtały;)))

Nie mogłam się oprzeć, żeby nie wstawić fotki. Piękny widok:-):-D

Załączniki

• SDC10840..jpg
    SDC10840..jpg
    41,8 KB · Wyświetleń: 61
  • SDC10841..jpg
    SDC10841..jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 62
Witam się - włąsnie wyszedł pan od netu - mam nadzieje, ze teraz będzie śmigać bez problemów - przyznaję się, ze nadrobić nie miałam jak, bo ten internet działał jak chciał - wyłączał się w połowie i szlag mnie tylko trafiał, więc nie czytałąm co pisałyscie (tylko ostatnie 3 strony)
Paullinna - witaj i pisz jak najwięcej - ja też mam termin na 8 czerwca - z usg - napisz, czy jesteś na zwolnieniu czy pracujesz - jak na zwolnieniu to jest szansa, ze coś wiecej podczytasz;-)
Neti - super wieści z wizyty - gratuluję zdrowej córci i serduszka - niezapomniane chwile, prawda? Ja mam usg na każdej wizycie i lekarz słucha serducha - zawsze ne mogę sie doczekać
Ewuś - bardzo mi przykro z powodu Dziadka...
Aga_sto - zdrówka życzę - i szybkiego pokonania tego zapalenia
Lena - moze się uda jakoś Mu wyrwać na urlop - a w pracy wiedzą, że rodzisz w czerwcu - moze znajdą jakies zastepstwo tylko na ten czas
Gosiagro - ja jeszcze sie nie rozliczyłam - M ma podobno dostać w pracy korektę a rozliczamy sie wspólnie, więc czekam. Jak wyniki Męża? - przepraszam, ale nie czytałam wczesniej
Emalia - super widok - tylko mam pytanie - nie dźwigałaś sama tej wykłądziny co leży pod suszarką???

Zaraz zmykam zrobić obiad i podczytam resztę potem - miłego dnia

Witam się - włąsnie wyszedł pan od netu - mam nadzieje, ze teraz będzie śmigać bez problemów - przyznaję się, ze nadrobić nie miałam jak, bo ten internet działał jak chciał - wyłączał się w połowie i szlag mnie tylko trafiał, więc nie czytałąm co pisałyscie (tylko ostatnie 3 strony)
Paullinna - witaj i pisz jak najwięcej - ja też mam termin na 8 czerwca - z usg - napisz, czy jesteś na zwolnieniu czy pracujesz - jak na zwolnieniu to jest szansa, ze coś wiecej podczytasz;-)
Neti - super wieści z wizyty - gratuluję zdrowej córci i serduszka - niezapomniane chwile, prawda? Ja mam usg na każdej wizycie i lekarz słucha serducha - zawsze ne mogę sie doczekać
Ewuś - bardzo mi przykro z powodu Dziadka...
Aga_sto - zdrówka życzę - i szybkiego pokonania tego zapalenia
Lena - moze się uda jakoś Mu wyrwać na urlop - a w pracy wiedzą, że rodzisz w czerwcu - moze znajdą jakies zastepstwo tylko na ten czas
Gosiagro - ja jeszcze sie nie rozliczyłam - M ma podobno dostać w pracy korektę a rozliczamy sie wspólnie, więc czekam. Jak wyniki Męża? - przepraszam, ale nie czytałam wczesniej
Emalia - super widok - tylko mam pytanie - nie dźwigałaś sama tej wykłądziny co leży pod suszarką???

Zaraz zmykam zrobić obiad i podczytam resztę potem - miłego dnia

Kochana, nie dźwigałam jej. Przy okazji powiem Ci ,że bardzo się cieszę ,że zwapnienie się wchłonęło. Mam nadzieje ,że u Mojego Jasia też zniknie.

Bardzo mi miło, że pytasz:tak:, w najblizszy poniedziałek idzie znowu na tydzień do szpitala na drugi kurs chemii, po tym kursie jeszcze w 2 nastepne poniedzialki dostanie po kroplowkce chemii i dopiero po tym zostaną zrobione wyniki i w zależnosci od tomografii komputerowej i markerow będa podejmowane dalsze kroki. Mamy jednak nadzieje, że ten drugi kurs będzie już ostatnim!:tak::tak:

reklama
Do góry