reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
ewus2090,
bardzo mi przykro. pomysl sobie tylko jak wspaniale, ze mialas jeszcze do dzis dziadka. mnie moja ostatnia babcia odeszla 13 lat temu...

dorotka26de,
takich dobrych wiadomosci nam dzis potrzeba.

paullinna,
witaj.

AniaCh83,
prolem "mokrych majtek" jest mi znany. od dluzszego czasu nosze wkladki. takie uplawy to prawie zawsze dowod na to, ze sie wysilasz. czyli znak na to, ze powinnas sie polozyc, albo usiasc. nie ma sie czym martwic. to taki troche system ochronny. ja wiem od razu, ze ja leci, to trzeba sie bujnac w horyzontalna i jest ok.
brzuch bedzie ci twardnial coraz czesciej. to tez jest normlane od 7 miesiaca. wazne tylko, zeby nie zdarzalo sie to za czesto. nie martw sie. jak bedziesz sie oszczedzac, to ci sie szyjka sracac nie bedzie.

melduje sie po krotkiej przerwie. niestety chorobsko rozwinelo sie dalej. dostalam przez ten glupi katar zapalenia w jamie ustnej. zapalenie kosci od jednego zeba. musze brac antybiotyk i najprawdopodoniej bede musiala byc przeswietlona (po 15 tyg. to ok, ale widomo, ze wszelkiego zbednego ryzyka chcialoby sie uniknac...). kiepsko mi idzie. od 4 dni mam metny mocz i mam nadzieje, ze to wszystko od zapalenia, a nie ze mi jeszcze dojdzie cos z nerkami...
jestem slaba, zatkana, zoladek daje o sobie znac, po prostu do niczego. do tego doszly wielkie problemy z wyproznianiem. ech.... dobrze, ze chociaz slonce swieci.

Czesc dziewczyny:-)
pisze po paru dniach przerwy a tu tyle stron,bede musiala doczytac. Jakos nie mialam czasu popisac,przyjchal moj facet i wrocilismy razem do niego. On w pracy a ja zabralam ze soba materialy i pisze prace koncowa, tzn staram sie pisac.
Bylam w sob na usg 3D. Lek. super, bardzo dokladny. Wymierzyl maluszka z kazdej strony, ocenil bardzo dokladnie serce i duze naczynia,struktury mozgu, nerki, czyli to o co sie martwilam. Jest super.Wazy 560g. Potwierdzil ze bedzie dziewczynka:-)
Jak sie okazalo moja Amelka bedzie tak samo uparta jak jej ojciec. Caly czas sie odwracala nie tak jak powinna, ze ciezko bylo ja pomierzyc. Lekarz sie niezle nameczyl ale mam sliczne zdjecie ziewajacej buzi i zapis DVD. No i najwazniejsze , po raz pierwszy slyszalam bicie serca swojego dziecka....piekny moment
Gratuluję super wieści:-):-):-)

melduje sie po krotkiej przerwie. niestety chorobsko rozwinelo sie dalej. dostalam przez ten glupi katar zapalenia w jamie ustnej. zapalenie kosci od jednego zeba. musze brac antybiotyk i najprawdopodoniej bede musiala byc przeswietlona (po 15 tyg. to ok, ale widomo, ze wszelkiego zbednego ryzyka chcialoby sie uniknac...). kiepsko mi idzie. od 4 dni mam metny mocz i mam nadzieje, ze to wszystko od zapalenia, a nie ze mi jeszcze dojdzie cos z nerkami...
jestem slaba, zatkana, zoladek daje o sobie znac, po prostu do niczego. do tego doszly wielkie problemy z wyproznianiem. ech.... dobrze, ze chociaz slonce swieci.

Oj to niezle sie załatwiłaś:wściekła/y::wściekła/y::szok:Wracaj ibko do zdrowia bo wiosna idzie wielkimi krokami:tak::-)

ewus2090 trzymaj się Kochana, dużo dziś na Ciebie spadło, dziadziuś napewno będzie teraz Cię wspierał i chronił Ciebie i Twoje dzieciątka z nieba

paullinna witam kolejną czerwcóweczkę :-)

A ja dziś dopiero zakupiłam pierwsze ciuszki dla Malenstwa :-) coś długo się powstrzymywałam ale już naprawdę pora na małe zakupy.

Dziękuję za przyjęcie... :)

ewus2090
Bardzo mi przykro...
[*]

Ale naskrobałyście przez te kilka miesięcy...coś mi się zdaje,że nie zdążę tego przeczytać do końca czerwca ;)

Lena przypomnij sobie ile Ty masz szmatek:-D:-D:-D

paulinka Witaj w naszych progach:-)Rozgość się:-)
Cichooooo.....:tak:ja na razie upycham do szaf nie wyciągam, bo boje się, że jak wyciagnę to już nie włożę;):-)a mam zamiar prac w maju a może kwietniu jak mąż wyjedzie, żebym nie umarła z nudów;)Bo już umieram;)Najgorsze jest to, że chyba nie będzie go przy porodzie:-:)-:)-(

reklama
Cichooooo.....:tak:ja na razie upycham do szaf nie wyciągam, bo boje się, że jak wyciagnę to już nie włożę;):-)a mam zamiar prac w maju a może kwietniu jak mąż wyjedzie, żebym nie umarła z nudów;)Bo już umieram;)Najgorsze jest to, że chyba nie będzie go przy porodzie:-:)-:)-(
hihihihi nie wątpie przy takiej ilości:-D:-D Ups to przykre ze moze go nie być:angry:Nic sie nie da zaradzić?

Do góry