reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dzieki, juz poprosilam o przyjecie ;-)

Karo- jestem ostatnio w podobnym stanie. chyba ta bladość sprawia ze czuje sie brzydka :zawstydzona/y: Przed ciążą lubilam wyskoczyc na solarium raz na tydzien lub na dwa a teraz posucha. Niby kupilam sobie dobry samoopalacz, ale jakos to nie to samo :no:

też mam samoopalacz...tylko jakoś nie mam chęci go nałożyć...albo siły...:crazy:

reklama
agast22-dobrze,ze Wam się niec nie stało, a samochód to w końcu tylko kawałek blachy i jak piszesz da się wyklepać

Forum BabyBoom - Czerwiec 2010

tu masz linka do nowej grupy, poproś o dołączenie, ja Cię zaraz przyjmę i tam znajdziesz dane do przelewu:-)
już Cię dodałam :)
kurcze coś się nasza ewus2090 nie odzywa?!
mam nadzieję, że moja decyzja nie przeszkodzi w przyjęciu mnie do grupy...

Witajcie dziewczyny!
Usypiam w pracy na siedząco chyba jakieś kiepskie ciśnienie zresztą to moje też tylko110na60 masakra spać!
gosiagro-trymajcie się razem zmężem!
sealet-ale wielka babka!
siaba,ola fasola-super że wizyty udane a dzieciaczki zdrowiutkie!
meg82-gratuluje synusia!
liliti-oby operacja się udała i było wszystko ok!
agast-to nieciekawie z tym wypadkiem ale najważniejsze że wam się nic nie stało a co do napraw samochodu to ja swój odebrałam pare dni temu od mechanika i też wózeczek odjechał na drugi plan ech!

Wczoraj moja mała urządziła sobie godzinną zabawe z nami wypinała się w jednym miejscu jak tam pukałam to kopała w to samo miejsce i póżniej znowu mąż ona na to tym mocniej mój był w szoku że takie maleństwo tak mocno kopie mówi w końcu matko ciebie to musi nieżle boleć będzie mała bokserka hi hi!

ewelinka307 moj maz nie czuje kopniakow malego :( sa tak widoczne,i odczuwalne,a on mi mowi ze to pewnie ruchy od oddychania mojego;/ moj mlodszy brat widzi i czuje,jak lapke przylozy,mama moja tez,ja to juz w ogole,cala okopana jestem, a on nic :-(
o 12 spadam do kwiaciarni

Dziewczyny, chwytają Was czasami skurcze?

Bo mnie złapał w brzuchu przed chwilą, myślałam, że umrę, nie wiem czy to od ciązy, jelit czy żoładka... wziełam no spę i przeszło ale co się zestresowałam to się zestresowałam

Witajcie,
ja w dalszym ciągu czekam na wyznaczenie terminu badań, więc dalej w stresie czekam:no: nie będę się rozpisywać ale jak pisałam wcześniej jak już będę miała wyniki to dam znać...
Co do naszych Aniołków
[*]
[*] pozwolicie, że zrobię to inaczej niż Wy, i mam nadzieję, że to zrozumiecie.
Gratuluje udanych wizyt, życzę powodzenia na następnych badankach
Trzymam kciuki za zdrowie wszytkich, bo ono chyba w życiu najważniejsze....
pozdrawiam
paulka ta powyżej ja tu zawsze jakoś ginę na tym forum:-(

reklama
Do góry