reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Właśnie wysłałam prośbe o przyjęcie mnie do grupy...proszę o przyjęcie.....
Dziewczyny czy Wam tez zaczyna dolegac taki boł promieniujący od uda aż po pośladek.....Ja to mam od kilku dniu , nie trwa oczywiscie cały dzien tylko przez jakiś czas ale jest dosyć uciążliwe....Moja koleżanka też się z tym zmagała ( teraz jest w 9 miesiacu ciązy) ...to jest chyba rwa kulszowa.....

nie wiem, nie pomogę, mnie nic nie boli -tfu tfu odpukać, ale współczuję...

reklama
Właśnie wysłałam prośbe o przyjęcie mnie do grupy...proszę o przyjęcie.....
Dziewczyny czy Wam tez zaczyna dolegac taki boł promieniujący od uda aż po pośladek.....Ja to mam od kilku dniu , nie trwa oczywiscie cały dzien tylko przez jakiś czas ale jest dosyć uciążliwe....Moja koleżanka też się z tym zmagała ( teraz jest w 9 miesiacu ciązy) ...to jest chyba rwa kulszowa.....

mnie nic tak nie boli ... tak więc ja też nie pomogę ...

Andzia - znam to :tak:. Sama ostatnio wciągnęłam się w sagę i nie dziwię się jakbyś dzisiaj skończyła czytać, bo nie da się od niej oderwać. A masz kolejne części???
Ja już nie mogę doczekać się 19 marca ;-)bo na dvd ma wyjść księżyc w nowiu a nie widziałam tego jeszcze :-(

liliti - wiem dokładnie co przeżywasz :-( ale trzeba mieć nadzieję.

jestem po pracy:) mozecie sie smiac z tego ''soltysowania'' mnie to tez bawi - ja rodowita poznanianka,ktora nawet w weekend sie zle czula na wsi,zostanie ich 'przywodca':tak:napisalam na watku zamknietym co udalo sie uzbierac:)
dziewczyny jestescie niesamowite!

Witam o poranku. Znów mnie wszystko boli:eek:szczególnie w krzyżu a nawet niżej jakoś tak w pośladkach:eek:yhhhhh

cobra nie myśl sobie że my się z Ciebie śmiejemy:no::no::no:nic z tych rzeczy:no:funkcja to funkcja- trzeba brać co dają:tak:ale nie zmienia fo faktu, że jakąś tam władzę w rękach mieć będziesz:tak:zrobisz porządek z kim trzeba:-p
Jeśli chodzi o zbiórkę pieniążków, to patrząc na ilość deklaracji (informacji o zrobionym przelewie) myślę że jeszcze sporo wpłynie.

Miłego dzionka:-)

Ostatnia edycja:
Dziewczynki przyjęłam kolejne osoby do grupy:tak::-)
i uciekam z powrotem do łóżka, bo tam jest tak ciepło i pzyjemnie, a u Nas za oknem szaro-buro.

sprawdziłam jeszcze wątek zamknięty, policzyłam,ze 23 dziewczyny potwierdziły przelew + cobra18, więc pewnie dziś spłynie reszta, a jeszcze rano przyjęłam 4 osoby do grupy,które pewnie też wyślą przelew :)

Ostatnia edycja:
Witam was porannie,
Znowu najprawdopodobniej z wami nie popiszę, bo idę do pracy - do innego klienta niż wczoraj. Ale może uda mi się was w międzyczasie podczytywać.:-)
Natalcia już szaleje w brzuszku jak szalona:-D
Życzę wam wszystkim miłego dnia;-)

Agi ja tak mam od jakiś 3 może 4 dni.:-:)-(
Wogóle to jakoś kiepsko się czuję:-(i humoru też brak.Ochoty na neta też:-(
wpadłąm tylko napisać ze w miarę OK jest.Synio kopie!Czasami tak mocno że boli;-) A w domku mam synka chorego na antybiotyku a tu taka ładna pogoda,ale jak trzeba siedzieć w domk to trzeba:tak:;-)

Cześć dziewczyny:-)

Niestety nadal zmagam się z potwornym katarem i gardełkiem:-(
Niecierpię być chora.

Ze wszytskich wczorajszych wizyt bardzo się cieszę, niektóre maleństwa maja już prawie 1 kg :szok: jak ten czas szybciutko leci.

Zjadłam śniadanko i wracam pod kołderkę

reklama
czesc dziewczyny witam sie w ten deszczowy i pochmurny dzien:-:)-:)-( masakra jakas miałą byc wiosna a nie ciapa i chlapa....
Gratuluje wszystkich udanych wizyt wczorajszych za dzisniejsze tez trzymam kciuki

Zaraz zmykam do byłej pracy na ploty i na jakaś herbatke

a co do bólu tego w pośladkach tak tez słyszalam ze to czasem rwa kulszowa mnie tez czasem cos takiego dopada wtedy chodze jakby ktos mi kija wsadzil he he:-D:-D:-D dziadostwo

Miłego dnia wam zycze

Do góry