Krakowianko, gniesha- nie ma słów jakimi można ukić wasz ból... Tak bardzo mi przykro i łączę się z wami w bólu i są nocie za Jagódką i Stasiem.
Krakowianko- podziwiam Twoją siłę aby pożegnać maleńką z taką oprawą... Jesteś wspaniała i bardzo dzielna.
zapalam dla waszych skarbów świeczki
[*]
[*]
moja droga, cieszę się, że sklep się spodobał, ja też muszę się tam ponownie wybrać
jestem za, dajcie tylko nr konta
Weekend na formu bardzo smutny, płakałam i przejnowałam się bardzo. Przez to wszystko straciłam całą radość z oczekiwania. Tak bardzo się teraz boję i doszukuję się najdrobniejszych objawów u siebie...
dodatkowo nie czuję za specjalnie ruchów, albo nie wiem że to to...bardzo mnie to martwi- czy jest jeszcze ktoś kto w końcówce 21 tc nie czuje lub nie czuło maleństwa????
w weekend prababcia naszej Milki zabrała mnie na zakupy i sprezentowała nam wyprawkę: rożek, kocyki, ręczniczki, smoczek, butelkę, pościel, baldachim, i inne, a moja mama i tata kupili nam wózek i fotelik ( ma przyjść w końcu marca)
Ale przez to wszystko nie potrafię się tym cieszyć. Teraz to tylko się boję, czy to nie za wcześnie....o Boże jakie to trudne jest....
Krakowianko- podziwiam Twoją siłę aby pożegnać maleńką z taką oprawą... Jesteś wspaniała i bardzo dzielna.
zapalam dla waszych skarbów świeczki
[*]
[*]
przeczytałam, ze neti79 wybiera się na zakupki ... i przypomniało mi się, że zapomniałam się "pochwalić" moimi ...
W środę wyruszyłam wreszcie na zakupy dla siebie i nabyłam 3 pary spodni ciążowych i dwie bluzki ... i wiecie co? od razu widać mi w nich brzuszek i jest mi wreszcie wygodnie no i w ogóle jest super ...
sklep Happy Mum w Wola Park polecam i dzięki karo85 za polecenie mi tego sklepu na spotkaniu warszawianek ... :-)
no i nie oczywiście nie omieszkałam odwiedzić dziecięcych sklepów ... i wyszperać czegoś słodkiego dla mojej Natalki ...
moja droga, cieszę się, że sklep się spodobał, ja też muszę się tam ponownie wybrać
Dziewczyny pogrzeb Jagódki jest w czwartek o 11:30 na cmentarzu Górczyńskim w Poznaniu, krakowianka napisała,że każdy kto chciałby pożegnać z nią córeczkę może przyjść.
I tutaj mam propozycję, pisałam już z Kasiulką1980, która jest z Poznania, że mogły byśmy złożyć się na kwiaty lub wieniec dla małej Jagódki od wszystkich czerwcówek2010, Kasiulka zgodziła się udostępnić swoje konto,żebyśmy do niej wysyłały pieniądze i Ona zamówi i pojedzie na cmentarz. Numer konta i dane mają być podane na forum zamkniętym oczywiście. Myślę,ze jeśli będzie dużo chętnych to wystarczy po 5-10zł.
Napiszcie co Wy na to?!
jestem za, dajcie tylko nr konta
Weekend na formu bardzo smutny, płakałam i przejnowałam się bardzo. Przez to wszystko straciłam całą radość z oczekiwania. Tak bardzo się teraz boję i doszukuję się najdrobniejszych objawów u siebie...
dodatkowo nie czuję za specjalnie ruchów, albo nie wiem że to to...bardzo mnie to martwi- czy jest jeszcze ktoś kto w końcówce 21 tc nie czuje lub nie czuło maleństwa????
w weekend prababcia naszej Milki zabrała mnie na zakupy i sprezentowała nam wyprawkę: rożek, kocyki, ręczniczki, smoczek, butelkę, pościel, baldachim, i inne, a moja mama i tata kupili nam wózek i fotelik ( ma przyjść w końcu marca)
Ale przez to wszystko nie potrafię się tym cieszyć. Teraz to tylko się boję, czy to nie za wcześnie....o Boże jakie to trudne jest....