reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

KARIS 78 nie dajmy sie zwarjowac w Angli czy tutaj w Holandi pewnie sluzba zdrowia taka sama wiec badzmy dobrej mysli bo ja juz niewiem co myslec tez jedni zadowoleni drudzy nie ,ale nam napewno szybko pojdzie haa:-):tak:

a co do wydzieliny to ja mam wszystkie kolory co tydzien inny i podobno to normalne ,niekiedy leci ze mnie jakbym popuszczala mocz takie mam wrazenie.
Łozysko mam tez za nisko ale nic nie biore na to i nie kazano mi sie wcale oszczedzac ,nadal pracuje i wlasnie wrocilam z miasta rowerem i ...wszystko mnie boli a jeszcze musze dywan wyczyscic bo maly napaskudził.Ja nadal jestem dobrej mysli i staram sie nie martwic zadnymi dolegliwosciami bo nawet jak jade do lekarza i mowie ze to boli czy to.. to odpowiedz zawsze jedna : TO NORMALNE wiec nic nie poradze na ich metody leczenia...:szok::-D:tak:

Milego wekendu ja jutro do pracy na ok 10 godz.znowu wrrrrr:-:)szok::szok:

Metody leczenia metodami ale i tak Cię podziwiam że się nie boisz jeździć na rowerze, czyścić dywanów i pracować 10 godzin.

Co do wydzielin to mnie sam ostatnio lekarz o to pytał. Powiedział że jak będa żółte, zielone, nieprzyjemnie pachniały tzn że coś może być nie tak. Normalną wydzieliną jest taka przypoinająca białko na miękko.

reklama
Gniesha i Krakowianko, ja także zapalam świeczkę dla Waszych śpiących Aniołków, Jagódki i Stasia. Tak mi przykro....
[*]
[*]
[*]

Dorotko ciesze się z dobrych wieści.

Przepraszam, że tym razem tak skromnie, ale jakoś nie mogę się ostatnio pozbierac przez te forumowe wieści i ten mój nastrój to chyba odbija się też na relacjach z moim małżem :-( Nie będę więc Wam tu smęcić. Odezwę się jak wróci mi jakieś lepsze samopoczucie.

Dziewczyny - Gosia***, Anik, Karis, Kpi123 - bardzo Wam dziękuję za ciepłe słowa:tak: Ja wiem, że cukrzyca to nie moja wina, ale po zmierzeniu poziomu cukru glukometrem, jak wychodzi wysoki poziom, to analizuję, co zjadłam i obwiniam się, że mogłam czegoś nie jeść. Jestem na diecie już od ponad 2 tygodni a i tak się zdarzają te wysokie cukry po kolacji - na razie wyrzucam sok, którym popijałam obiad i przerzucam go na śniadanie. A do obiadu woda lub herbatka owocowa - może to pomoże:eek:

Ściskam Was mocno i życzę spokojnej nocy:tak:

Dziewczyny pogrzeb Jagódki jest w czwartek o 11:30 na cmentarzu Górczyńskim w Poznaniu, krakowianka napisała,że każdy kto chciałby pożegnać z nią córeczkę może przyjść.

I tutaj mam propozycję, pisałam już z Kasiulką1980, która jest z Poznania, że mogły byśmy złożyć się na kwiaty lub wieniec dla małej Jagódki od wszystkich czerwcówek2010, Kasiulka zgodziła się udostępnić swoje konto,żebyśmy do niej wysyłały pieniądze i Ona zamówi i pojedzie na cmentarz. Numer konta i dane mają być podane na forum zamkniętym oczywiście. Myślę,ze jeśli będzie dużo chętnych to wystarczy po 5-10zł.
Napiszcie co Wy na to?!

Dziewczyny pogrzeb Jagódki jest w czwartek o 11:30 na cmentarzu Górczyńskim w Poznaniu, krakowianka napisała,że każdy kto chciałby pożegnać z nią córeczkę może przyjść.

I tutaj mam propozycję, pisałam już z Kasiulką1980, która jest z Poznania, że mogły byśmy złożyć się na kwiaty lub wieniec dla małej Jagódki od wszystkich czerwcówek2010, Kasiulka zgodziła się udostępnić swoje konto,żebyśmy do niej wysyłały pieniądze i Ona zamówi i pojedzie na cmentarz. Numer konta i dane mają być podane na forum zamkniętym oczywiście. Myślę,ze jeśli będzie dużo chętnych to wystarczy po 5-10zł.
Napiszcie co Wy na to?!

jestem za, czekam na nr konta

super,myślę,ze będzie sporo chętnych, wysłałam do Kasiulki1980 wiadomość na priv,mam nadzieję,że jutro już będą dane i będziemy mogły działać:tak:

to samo chciałabym zrobić dla gnieshy, ale narazie nie mam żadnych wieści od niej...jutro spytam w sms-sie czy by sobie tego życzyła i oczywiscie co z pogrzebem Stasia...Boże jakie to trudne....:-:)-(

Gniesha i Krakowianko bardzo mi przykro!!!!!!!!!

Dla Stasia -
[*]
Dla Jagódki -
[*]

Nie mam siły już czytać i pisać, nie jestem w stanie zrozumieć:-:)no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no:

reklama
Do góry