nemezizaki
Zaangażowana w BB
KARIS 78 nie dajmy sie zwarjowac w Angli czy tutaj w Holandi pewnie sluzba zdrowia taka sama wiec badzmy dobrej mysli bo ja juz niewiem co myslec tez jedni zadowoleni drudzy nie ,ale nam napewno szybko pojdzie haa:-)
a co do wydzieliny to ja mam wszystkie kolory co tydzien inny i podobno to normalne ,niekiedy leci ze mnie jakbym popuszczala mocz takie mam wrazenie.
Łozysko mam tez za nisko ale nic nie biore na to i nie kazano mi sie wcale oszczedzac ,nadal pracuje i wlasnie wrocilam z miasta rowerem i ...wszystko mnie boli a jeszcze musze dywan wyczyscic bo maly napaskudził.Ja nadal jestem dobrej mysli i staram sie nie martwic zadnymi dolegliwosciami bo nawet jak jade do lekarza i mowie ze to boli czy to.. to odpowiedz zawsze jedna : TO NORMALNE wiec nic nie poradze na ich metody leczenia...
Milego wekendu ja jutro do pracy na ok 10 godz.znowu wrrrrr:-szok:
Metody leczenia metodami ale i tak Cię podziwiam że się nie boisz jeździć na rowerze, czyścić dywanów i pracować 10 godzin.
Co do wydzielin to mnie sam ostatnio lekarz o to pytał. Powiedział że jak będa żółte, zielone, nieprzyjemnie pachniały tzn że coś może być nie tak. Normalną wydzieliną jest taka przypoinająca białko na miękko.