reklama
A i zapytać jeszcze miałam a zawsze zapomnę...czy macie jakiś przepis na ciasteczka do których się dodaje płatki kukurydziane (takie zwykłe na mleko)??? Teściowa dała tego moim dzieciom masę, a one nie jedząwyrzucić szkoda
znalazłam taki przepis Wielkie Żarcie - Przepis - Ciasteczka z platkami kukurydzianymi wydaje mi się, że mogą być dobre takie ciasteczka
Coś dopadło mój żołądekzdycham od rana... masakra. Nie mam pojecia co się dzieje, pewnie jakiś wirus...:-(
Gosiu - stronę wczesniej pytałam się, czy Ty miałaś zły wynik po obciążeniu glukozą 50 g, ze powtarzałaś z 75g??? Pytam, bo mi wyszło po godzinie i 50g wynik 174 a z tego co poczytałam powinno być do 140 (byłam w tym dniu na czczo i glukoza na czczo w normie - 79). Wizytę u lekarza swojego mam w poniedziałek i jak na razie do poniedziałku chcę zastosowac dietę na wszelki wypadek, ale ciekawa jestem czy mam to powtórzyć z obciążeniem 75g???
P
paula24211
Gość
witam sie ponownie zawiozłam indeks do szkoły i postanowilam ze dzisiaj nie pojde mam nadzieje ze zaliczyłam i jak cos to kolezanka mi wezmie indeks i facet mi wpisze ocenke do indeksu jesli oczywiście dadzą na karty juz bo jak sie pytalm dzisiaj to nie chca
ale wlasnie wrocilam do domku i to co sie dzieje na drogach w Kg to jakas maskra nawet sie nie chce z domu nigdzie wyjezdzac bo wszedzie sie człowiek zakopie jak stanie tak wiec do szkoły dopiero jutro jade hurrrraaa hi hi;-)
ale wlasnie wrocilam do domku i to co sie dzieje na drogach w Kg to jakas maskra nawet sie nie chce z domu nigdzie wyjezdzac bo wszedzie sie człowiek zakopie jak stanie tak wiec do szkoły dopiero jutro jade hurrrraaa hi hi;-)
arla - ja tak sandardowo chodzę na wosk, manicure i pedicure ... ale dziś podpytam o jakieś inne zabiegi ... takie specjalne dla ciężarówek :-)
karo85 - a gdzie sie na taki dzień wybierasz?
zdec - my możemy tylko, że jakoś nie ma ochoty ;(
a przesłałabys namiar na to urządzonko? popatrzę sobie ...
ja się wybieram w Wawie do Ambasady Urody na pakiet Pamarańczowy Rytuał
;-)
a tu link:
pakiety wellness - Ambasada Urody - Warszawa
ja się wybieram w Wawie do Ambasady Urody na pakiet Pamarańczowy Rytuał
;-)
a tu link:
pakiety wellness - Ambasada Urody - Warszawa
karo85 skontaktuj się z lekarzem przed wizytą w Spa, bo widzę,że tam jest masaż całego ciała, a wiem,że w ciąży pewnych partii ciała nie wolno masować, bo można wywołać skurcze, dlatego lepiej się skonsultuj z lekarzem
witam wszytskie czerwcowe mamusie . ja rowniez czekam na swoje malenstwo ktore urodzi sie w czerwcu . pozdrawiam.
reklama
witam wszytskie czerwcowe mamusie . ja rowniez czekam na swoje malenstwo ktore urodzi sie w czerwcu . pozdrawiam.
witamy na forum, napisz coś więcej o sobie i o ciąży, który tydzień,termin porodu itp.
Fajnie,że jest Nas coraz więcej:-)