kpi23
Fanka BB :)
Dzieki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gdybym ja takie coś posiadała pewnie bardzo bym zamęczała mojego malucha i miałby już dość podsłuchiwania, ale przyznam urządzenie przydatne przynajmniej jest w stanie uspokoić mame jak sobie posłuchaMam dokładnie to: PROMOCJA Detektor Tętna Płodu + Żel USG!!! (867454504) - Aukcje internetowe Allegro
Tylko jakbym kupowała drugi raz, to bym kupiła z monitorkiem LCD na którym pokazuje się tętno.:-)
Ja dostałam w prezencie wejście do spa/kosmetyczki i właśnie mam zamaiar sprawić sobie taki pakiet dla przyszłych mam przed Walentymsą takie fajne pakiety dla kobiet w ciąży, mój M. na walentynki mi sprezentuje mi taki day spa- peeling, masaż, manicure i pedicure a także zabieg na piersi:-)
Słodkiego masz pomocnikagdybym ja takie coś posiadała pewnie bardzo bym zamęczała mojego malucha i miałby już dość podsłuchiwania, ale przyznam urządzenie przydatne przynajmniej jest w stanie uspokoić mame jak sobie posłucha
a wiecie co ja właśnie siedzę i zadziwia mnie pomysłowość mojej córy, mamy psa długowłosego więc żeby porządnie poodkurzać dywan z wszystkich kłaków często zbieram je wcześniej wilgotna gąbką i dopiero biorę się za odkurzacz ( tzn od bardzo dawna to specjalne zadanie mojego małża;-)) a dziś moja córcia znalazła w łazience tą gąbkę i przyniosła sobie do pokoju i zaczęła sprzątać dywan tak jak my to robimy. moja kochana jakie to słodkie było, taka mała pomocnica mi chyba rośnie, dodam że ma 15 miesięcy dopiero:-)
ja tez mysle ze pozytywne myslenie jest teraz bardzo wazneWitajcie Dziewczyny :-)
Zgadzam się z tym, że NAJWAŻNIEJSZE JEST POZYTYWNE MYŚLENIE!
mam takie wrażenie, że za bardzo skupiamy sie na negatywnych sprawach, a za mało myslimy o tym, co pięknego nas spotkało - w naszych brzuszkach nosimy swoje Dzidziusie (czasem jest łatwiej czasem trudniej) ale najważniejsze jest to co przed nami! Cudowne macierzyństwo! Radość :-):-):-):-):-)
Ja wstałam dzisiaj rano zjadałam pyszne śniadanko i jestem szczęsliwa :-)
...a mam pytanie do Was - jak wygląda u Was sprawa z seksem? Na początku ciąży źle sie czułam i jakoś nie miałam ochoty, ale teraz mogłambym sie kochać codziennie, a nawet częściej (cierpię tylko dlatego, że mój Mąż duzo pracuje i nie zawsze jest dostępny) a jak to jest u Was?
Jestem w 21tc
co dwa tygodnie to i tak niezly wynik, maz chyba nie narzeka;-)karo85 - udanych zakupów!
sex? a co to????
jakaś iskierka gdzieś się zatli raz na dwa tygodnie ...
na niskie cis zalecany jest spacer ale lepiej zebys z takim niskim nie spacerowala samaJa przez to, ze wogóle mi sie nie chce sexu, to mam wyzuty sumienia...biedny moj mąż
Dzisiaj rano obudziłam się i przed wyjsciem do pracy zmierzyłam cisnienie, bo czułam sie strasznie senna...a tu...74/49...zadzwoniłam do lekarza, który kazał mi leżeć w łóżku i dużo pić. Czy znacie jakis sposób na podniesienie ciśnienia (oprócz sexu, alkocholu, nerwów czy kawy)??
Gratuluję córci i uważaj na siebie - jak trzeba to leżNie nadrobiłam ale brzuch twardnieje i czas się położyć.
Napiszę tylko, że jestem po wizycie, w brzuchu siedzi Łucja :-) waży już 331 gram i jest zdrowiutka :-)
Wyniki moczu kiepskie, nadal Urosept mam łykać a na twardnienia magnez i no-spe.
Agast - pij herbatkę z cytryną i sokiem z malin i wygrzej się - zdróka życzęWitajcie!
Jako ze od 3 dni rozkłada mnie jakies przeziebienie to sobie leze i powoli nadrabiam zaleglosci w czytaniu. Katar mam taki ze cała głowa mnie boli od niego, oczy szczypią, gardło boli... No i do tego wszystkiego zarazilam męża![]()
My też bez seksu od początku ciążyPs.1 padło pytanie o sex- jak dla mnie mógłby nie istnieć ( ku żalowi mojego męża) wogóle mnie nie kręci teraz sex![]()
a ja chyba po malutku czuje kopniaczki
dzisiaj w lewym roku po zjedzeniu bulki z dzemem (ostatnio moj rarytas)
chyba maluch lubi dzem truskawkowy
mam nadzieje ze to on a nie znowu jakies jelita
...a mam pytanie do Was - jak wygląda u Was sprawa z seksem? Na początku ciąży źle sie czułam i jakoś nie miałam ochoty, ale teraz mogłambym sie kochać codziennie, a nawet częściej (cierpię tylko dlatego, że mój Mąż duzo pracuje i nie zawsze jest dostępny) a jak to jest u Was?
Jestem w 21tc
Już się nie mogę doczekać!!!!
Przyznam, że bardzo brakuje mi takich wizyt u kosnetyczki- tak aby ktoś się mną zajął i zrobił na bóstwo;-):-)