reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

A i zapytać jeszcze miałam a zawsze zapomnę...czy macie jakiś przepis na ciasteczka do których się dodaje płatki kukurydziane (takie zwykłe na mleko)???:confused: Teściowa dała tego moim dzieciom masę, a one nie jedzą:no:wyrzucić szkoda

reklama
słuchajcie odezwała się gniesha napisała post na wątku Lista Czerwcówek, tej z komentarzami, napisała,że miała skurcze i skróciła jej się szyjka dlatego musi leżeć, zresztą najlepiej same przeczytajcie

Coś dopadło mój żołądek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zdycham od rana...:no: masakra. Nie mam pojecia co się dzieje, pewnie jakiś wirus...:-(

Gosiu - stronę wczesniej pytałam się, czy Ty miałaś zły wynik po obciążeniu glukozą 50 g, ze powtarzałaś z 75g??? Pytam, bo mi wyszło po godzinie i 50g wynik 174 a z tego co poczytałam powinno być do 140 (byłam w tym dniu na czczo i glukoza na czczo w normie - 79). Wizytę u lekarza swojego mam w poniedziałek i jak na razie do poniedziałku chcę zastosowac dietę na wszelki wypadek, ale ciekawa jestem czy mam to powtórzyć z obciążeniem 75g???

witam sie ponownie zawiozłam indeks do szkoły i postanowilam ze dzisiaj nie pojde mam nadzieje ze zaliczyłam i jak cos to kolezanka mi wezmie indeks i facet mi wpisze ocenke do indeksu jesli oczywiście dadzą na karty juz bo jak sie pytalm dzisiaj to nie chca:(
ale wlasnie wrocilam do domku i to co sie dzieje na drogach w Kg to jakas maskra nawet sie nie chce z domu nigdzie wyjezdzac bo wszedzie sie człowiek zakopie jak stanie:szok::szok::szok: tak wiec do szkoły dopiero jutro jade hurrrraaa hi hi:tak:;-):-D:-D:-D

arla - ja tak sandardowo chodzę na wosk, manicure i pedicure ... ale dziś podpytam o jakieś inne zabiegi ... takie specjalne dla ciężarówek :-)

karo85 - a gdzie sie na taki dzień wybierasz?

zdec - my możemy tylko, że jakoś nie ma ochoty ;(
a przesłałabys namiar na to urządzonko? popatrzę sobie ...

ja się wybieram w Wawie do Ambasady Urody na pakiet Pamarańczowy Rytuał
;-)
a tu link:
pakiety wellness - Ambasada Urody - Warszawa

wiecie co? za 300 zł kupiłam w mathercare 10 różnych zestawów ubrań!!!! szok cenowy! i jeszcze skarpetunie, mini buciki i wogóle piękne RÓŻOWE rzeczy:-)

reklama
Do góry