reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dzień dobry!

Nie pisałam kilka dni, ale starałam się chociaz na bieżąco podczytywać - witam nowe Mamy Czerwcowe - i wszystkim po wizytach gratuluję udanych oględzin maluszków:tak:

Mam pytanie - dziewczyny, co sądzicie o monitorach oddechu?? ja sie zastanawiam, czy nie kupić:confused:

reklama
Dzień dobry!

Nie pisałam kilka dni, ale starałam się chociaz na bieżąco podczytywać - witam nowe Mamy Czerwcowe - i wszystkim po wizytach gratuluję udanych oględzin maluszków:tak:

Mam pytanie - dziewczyny, co sądzicie o monitorach oddechu?? ja sie zastanawiam, czy nie kupić:confused:

Ja też zastanawiam simę nad kupnem takiego monitorku. Lepiej spać spokojnie ;-)

Dzień dobry!

hej!
ja na pewno kupię monitor oddechu połączony z elektroniczną nianią. Mam spore mieszkanie a moi rodzice i teściowie mieszkają w dużych domach. Będę spokojniejsza jeśli będę to miała:-)

Nie wiem czy dobrze robie ale ja jeszcze nie zastanawiałam się nad kuonem akcesoriów dla malucha, ale chętnie pooglądam co wy wybrałyście

maja-dona- nie ma w tym nic dziwnego, jest jeszcze dużo czasu. Bardzo dużo kobiet czeka do końcówki ciąży. Ja kupuję co miesiąc po trochu, bo po pierwsze sprawia mi to ogromną frajdę, po drugie- nie szarpie po kieszeni:-)

Witam z rana:-)
Gratuluję udanych wizyt i dobrych wieści;-)
Nocka zarwana na maxa:wściekła/y:W dalszym ciągu straszny ból prawej brodawki,az wyć się chce:szok:Chodzę po domku z piersią na wierzchu bo wszystko mnie drazni:wściekła/y:Dzwoniłam juz o 8 do mojej giny i powiedziała ze nic nie może mi przepisać,jedyne co to poleciła okłady z kapusty.Może to pomoże:-)Nie zabardzo jednak wiem co mam tej kapuście zrobić--roztłuc liścia? czy ugotować?Macie jakieś wiadomości na ten temat?Śliczne dzięki:-)
Witam oczywiście nowe czerwcóweczki:-)Oj szykuje się prawdziwy przyrost naturalny:-D
z ta kapusta to slyszalam ze ma byc tak podgotowana jak na golabki, ostudzona i to do piersi przykladac
ale to dobre na zatory a ty chyba ich jeszcze nie masz
podobno rozdziabany ugotowany ziemniak w gazie tez jest dobry
ja tez raczej kupie w zestawie z niania
strasznie sie boje tego bezdechu u dzieci:baffled:

gratuluje wszystkim mamom cudownych wiesci z wczorajszych wizyt

kpi az sie zdziwilam ze Twoj babel taki "ciezki" bo miedzy nami jest mala roznica i moze moj tez juz podobnie wazy
a czujesz juz ruchy?

maja-dona- nie ma w tym nic dziwnego, jest jeszcze dużo czasu. Bardzo dużo kobiet czeka do końcówki ciąży. Ja kupuję co miesiąc po trochu, bo po pierwsze sprawia mi to ogromną frajdę, po drugie- nie szarpie po kieszeni:-)
masz rację, ale dałyście mi do myślenia, może zacznę już zakupy. Teraz mam troche wolnego czasu kiedy jestem przeziębiona i na szczęście mój mężuś zastępuje mnie w firmie

reklama
dzięki dziewczyny - a macie już jakąś konkretną firmę wybraną - moze jakieś pzrecieki od innych mam - który monitor wybrać???

Do góry