I
iiwka
Gość
No to super!!!Doczekać się nie mogę swojego USG!Że też kiedyś nie było wiadomo płci aż do urodzeniawitajcie,
ja raz jeszcze ...
może najpierw o moim ukochanym słoneczku parę słów: waży 260 gram i pięknie się rozwija - wszystko w terminie i tak jak trzeba .... no i nadal nic nie widać między nóżkami (a wystawiła się pięknie do "kamery") więc prawie na 100% Natalka siedzi u mnie w brzuszku
a że czasu coraz mniej a jeszcze chcemy firmę z przyjaciółką otworzyć to nie wiem jak to wyjdzie ...
A jaką firmę chcecie otworzyć???
Heehehee to znaczy że działą uspokajająco na dzidziusia U mnie też tak jetiiwka - maz jak to moj maz..roznie,obrazil sie ze jak on dotyka brzucha to akurat dziecko nie kopie, i pewnie go nie lubi. to ja go nie lubie :-)
lencja - mieszkam na wsi co prawda przy drodze,ale tiry mamy od rana do nocy,z taka czestotliwosciia ze latem okna nie mozna otworzyc bo tv nie slychac mieszkajac u mamy w centrum poznania mam wieksza cisze niz na wsi.paradoks.
jutro mam wolne bede sie maniaczyc caaaly dzien. o 15ide po zamowione sushi i bede sobie na obiadek wcinac maki.a co . w kocu mi wolno od czasu do czasu.
Hmmm sushi???Nigdy nie jadłam
Kasiek gratulacjie!!!Mój teść też był tak zadowolony jak Kacper się urodziłWizyta wczorajsza jak najbardziej udana. Maluszek zdrowy, rozwija się prawidłowo, waży 225g, ma około 15cm... a co najważniejsze, między nóżkami "siusiaczek"... hehe! Był ze mną na usg mąż, tylko wszedł do gabinetu mówi: P. Doktorze, będzie możne już zobaczyć płeć? Doktor na to: Będzie trudno... zobaczymy. Tylko przyłożył aparacik do brzuszka a maluszek się wypiął a między nóżkami dorodny pręcik Tak się uśmialiśmy że szok... Na 95% myśleliśmy że będzie dziurka, a tam rurka Dodam jeszcze że w mojej rodzinie nie ma ani jednego chłopaka! Same dziewczynki już od wielu, wielu lat! Stąd to zaskoczenie! Dziadek zadowolony że nareszcie będzie prawdziwym dziadkiem
Widzę że narazie chyba pół na pół jest dziewczynek i chłopców:-)
A ja jestem na nogach od 6:30 bo moje dziecko wstało i oznajmiło mi że chce jeść no i trzeba było mu jajecznicę zrobić
Siedzę w domu dzisiaj sama bo m ma służbę Jak mnie one denerwują
Dzidziuś wczoraj jak mnie kopnął to aż w szoku byłamBo tak mocno