reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam wszystkie mamy!
gratuluję u danych wizyt i życzę milego dnia.
Co do czworaczków to właśnie oglądam Dzień dobry tvn i był reportaż z domu czworaczków, podziwiam tych rodziców. przecież to ogromna rewolucja. Ja będę miała jedno i zmieni się cały świat a co dopiero czwórka!!

reklama
nom podobno nie mozna jesc sushi ze zwgledu na glony i surowa rybe,ale jesli beda w platku omleta,z np usmazona krewetka albo ryba w srodku tez usmazona to wtedy pasuje :))
maki to sa rolki sushi,z ktorych tnie sie krazki. krazki to maki :-) kurde jak ja uwielbiam paste z ryby malslanej :wściekła/y:tylko czemu to takie drogie skoro ryba tania :no:
juz pol roku temu mowilam szefostwu ze chcialabym byc kobieta masterem - prawdopodobnie jedyna w polsce, o ile nie w ogole.. byla by to mega promocja dla restauracji,bo ludzie przychodzili by mnie zobaczyc,a przy okazji kase wydac. ale niestety,nikt nie widzi nic zlego oprocz japonczykow.. dla nich bylaby to zniewaga.kobiety sa u nich nie od robienia sushi , a od zajmowania sie domem. i tyle z genialnego pomyslu:(

Witam wszystkie przyszłe mamy w piątkowe przedpołudnie :) W koncu weekend :)

paula24211 - też mi sie podobało to łóżeczko, ale mój A. powiedział, że woli takie, które zmienia się na młodzieżowe łóżko i służy maluszkowi dłużej.

Nie wiem jak wy to robicie, że jeszcze posty piszecie po 22. Ja przez cały tydz. tylko raz zasnęłam po 21, a i tak chodze nie wyspana...

Witajcie!ja siedze w pracy i nadrabiam strony od wcorajszego południa troche tego było.
kpi-napisze tylko że nareszcie się odezwałaś bo już codzień o tobie myślałam czemu nic nie piszesz reszte już chyba napisały dziewczyny nie przejmuj się że nie każdy post ma odpowiedz ja przestałam się tym przejmować nawet jak nikt nie odpisze to chociarz mi ulży jak się wygadam i napisze co myśle:tak:
magdalena-połówkowe robi się miedzy18-22tyg więc chyba w sam raz ja mam w połowie 20
nemezizaki-witaj wśród nas!
agi78,kasiek-super że dzieciaczki ślicznie rosną!
gosiagro-trzymam kciuki za męża:tak:będzie ok!
paulka-bardzo fajne to łóżeczko tylko ja musze mieć jasne wszystkie meble w domku mam jasne.

reklama
Do góry