reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

witajcie,
ja raz jeszcze ...

może najpierw o moim ukochanym słoneczku parę słów: waży 260 gram i pięknie się rozwija - wszystko w terminie i tak jak trzeba .... no i nadal nic nie widać między nóżkami (a wystawiła się pięknie do "kamery") więc prawie na 100% Natalka siedzi u mnie w brzuszku ;)

na połówkowe mam się umówić między 20 a 22 tygodniem do znajomego lekarza mojej ginki - moja za 2-3 tygodnie rodzi ... i taki ma śliczny brzusio ;)

dziewczyny, dziękuję za odzew ... miło słyszeć, że to nie tak jak myślę ... choć swoje odczucie mam, przynajmniej w pewnej części ... tak czy inaczej zaglądać będę i pisać jak często dam radę ...
a że czasu coraz mniej a jeszcze chcemy firmę z przyjaciółką otworzyć to nie wiem jak to wyjdzie ...

reklama
iiwka - maz jak to moj maz..roznie,obrazil sie ze jak on dotyka brzucha to akurat dziecko nie kopie, i pewnie go nie lubi. to ja go nie lubie :-)

lencja - mieszkam na wsi :D co prawda przy drodze,ale tiry mamy od rana do nocy,z taka czestotliwosciia ze latem okna nie mozna otworzyc bo tv nie slychac :wściekła/y:mieszkajac u mamy w centrum poznania mam wieksza cisze niz na wsi.paradoks.
jutro mam wolne :D bede sie maniaczyc caaaly dzien. o 15ide po zamowione sushi i bede sobie na obiadek wcinac maki.a co . w kocu mi wolno od czasu do czasu.

iiwka - maz jak to moj maz..roznie,obrazil sie ze jak on dotyka brzucha to akurat dziecko nie kopie, i pewnie go nie lubi. to ja go nie lubie :-)

lencja - mieszkam na wsi :D co prawda przy drodze,ale tiry mamy od rana do nocy,z taka czestotliwosciia ze latem okna nie mozna otworzyc bo tv nie slychac :wściekła/y:mieszkajac u mamy w centrum poznania mam wieksza cisze niz na wsi.paradoks.
jutro mam wolne :D bede sie maniaczyc caaaly dzien. o 15ide po zamowione sushi i bede sobie na obiadek wcinac maki.a co . w kocu mi wolno od czasu do czasu.

nie masz fajnie z tymi tirami ;(

a chyba sushi nie bardzo powinno się w ciąży ....

witajcie,
ja raz jeszcze ...

może najpierw o moim ukochanym słoneczku parę słów: waży 260 gram i pięknie się rozwija - wszystko w terminie i tak jak trzeba .... no i nadal nic nie widać między nóżkami (a wystawiła się pięknie do "kamery") więc prawie na 100% Natalka siedzi u mnie w brzuszku ;)

Kochana tak bardzo sie ciesze ze wszystko oki z maluszkiem i ze rozwija sie pawidłowo i chyba kolejna dziewczynka bedzie coś mało tych chlopaczków hi hi
moja malutka jak ostatnio bylismy na usg wazyla tez 260gram teraz jak pojedziemy to pewnie bedzie wazyc juz 0,5 kg juz sie nie moge doczekac az ja zobacze znowu:tak::tak::tak:

Witam sie wogole z rana z Wami wstałam bo zrobilam mężowi do pracy kanapki rano przy okazji sama zjadłam sobie co nie co ale znowu chyba jestem glodna i chyba powędruje do lodówki dobrze ze mam ja w pokoju:-D:-D:-D

Wizyta wczorajsza jak najbardziej udana. Maluszek zdrowy, rozwija się prawidłowo, waży 225g, ma około 15cm... a co najważniejsze, między nóżkami "siusiaczek"... hehe! :-D Był ze mną na usg mąż, tylko wszedł do gabinetu mówi: P. Doktorze, będzie możne już zobaczyć płeć? Doktor na to: Będzie trudno... zobaczymy. Tylko przyłożył aparacik do brzuszka a maluszek się wypiął a między nóżkami dorodny pręcik :) Tak się uśmialiśmy że szok... Na 95% myśleliśmy że będzie dziurka, a tam rurka :) Dodam jeszcze że w mojej rodzinie nie ma ani jednego chłopaka! Same dziewczynki już od wielu, wielu lat! Stąd to zaskoczenie! Dziadek zadowolony że nareszcie będzie prawdziwym dziadkiem :)

kpi23 - Gratuluję dorodnej zdrowej córeczki :-D aż ciężko uwierzyć, że te dzieciaczki tak szybko rosną... pamiętam jak dopiero co były maleńkimi zarodkami, a tu już takie wymiary! :-D:tak: Mam nadzieję, że będziesz w miarę możliwości zaglądać :tak:
kasiek1983 - No to gratulację, że syneczek! :-D u mnie w rodzinie podobnie same dziewczynki od lat się rodzą i ja też będę miała córeczkę :-) A Ty miałaś bardzo miłe zaskoczenie :-D że synuś taki chętny do pokazywania rodzicom co tak kryje między nóżkami :-p

A ja już obiad robię, haha, wiem jest 9 rano :cool2: ale ja nic nie poradzę, że mam ochotę na porządne drugie danie :tak:

Witajcie:-)

Gratuluję wizyt udanych:tak:ale te maluszki szybciutko rosną:szok::-D

cobra też mieszkam na wsi i tyle jeździ tych tir-ów że aż dom drży:szok::baffled:masakra jakaś:no:

Ja nadal męczę się z tym bólem pleców:no:na moje to jednak zapalenie mięśni, bo już między żebrami zaczyna mnie boleć. Całą noc nie spałam:-(yhhhh

Życze Wam miłego dnia.

Witam was przy sniadanku :-)
kpi no super wiesci, dzidzia dorodna, tak jak powinno byc:tak: Na polowkowym juz bedzie pokazna panna z niej, zobaczysz :-) A co do wlasnej firmy, tez o tym z kolezanka rozmawialam ostatnio, ona ma 3miesiecznego babelka, i nie widzi swojego powrotu do pracy. W jakim sektorze pracujesz?

Kasiulek gratuluje bezwstydliwego zdrowego chlopaczka!

Gosia a na fizjoterapie mozesz dostac skierowanie? Moze jakis zestaw cwiczen by ci opracowali zeby ten okropny bol troche zelzyc..:baffled: nie wiem jednak czy przy zapaleniu miesni to pomoze..

reklama
Dzien dobry,

mój mąz ma dzisaj tomografię komputerowa po tym zabiegu wyciecia guza, co miał przed świętami, boimy się troche, ale mam nadzije, że wyjdzie oki, nie trzebe bedzie brac chemii tylko obserwacja...

emalia- spotkanko planowane jest w przyszły czwartek lub piątek o 18 w Galerii dominikanskiej:-)
paula24211 - śliczne te łóżeczko:tak:
Gosia** - polska służba zdrowia:wściekła/y::wściekła/y:, temat rzeka.... :wściekła/y:ja mam to szczescie ze mam abonament z pracy, mąz tez korzysta, ostanio korzystalismy przy zabiegu meża, tylko ze tez najpierw prywatnie, to szybko udalo sie skierowanie do szpitala wystawic, bo tak to nie wiem ile by się czekalo tym bardziej, że był to koniec roku, limity sie pokończyly:wściekła/y::wściekła/y:
kpi23 - gratuluje dobrych wieści o coreczce, Natalka śliczne imię:tak: a jaki biznes planujecie otworzyć?? mój mąz pól roku temu tez otworzył własną dzialność:tak:
Kasiek1983 - dla ciebie również gratulacje, synek to wstydliwy nie jest, hihi:-D

Do góry