izia_tcz
Fanka BB :)
zarządziłaś nie ma co dobrze że tak to się skończyło ale święta to będziesz miała super teraz to juz uważaj i nie pchaj paluszków tam gdzie nie trzebaMuszę się Wam pochwalić co wykonałam z
Mieliłam blenderem mak i przez przypadek zmieliłam sobie troszeczkę paluszek- wskazujący lewej ręki- wiwat inteligencja No i zachlapałam całą kuchnię krwią, drogę do łazienki i łazienkę... Na szczęście mąż zachował przytomność umysłu, pojechaliśmy do szpitala i mam 5 szwów- no cacy- akurat na święta i idealnie do mojego zawodu Na szczęście chyba ścięgna są nie ruszone, kość też cała... Tylko jak teraz zdążyć ze wszystkim- palec unieruchomiony i nie wolno go zamoczyć... No i boli kurcze, boli... No zarządziłam- nie ma co
gosiagro- super wiadomości z wizyty, dzisiaj też było widać, że to chłopiec?
Andzia- fajnie, że Twoje maleństwo się ładnie i zdrowo rozwija :-)
Jutro jeszcze pewnie zajrzę na chwilę złożyć życzenia, więc na razie mówię tylko dobranoc :-)
gratuluję ja chyba bym nie wytrzymała i bym zajrzała ciekawość by mnie zjadłakajdusia- biedactwo Ty nasze, a widzisz mama mówiła nie pchaj paluszków tam gdzie nie trzeba ;-) oczywiście żartuje, współczuje i trochę podmucham to może przestanie boleć
postanowiłam dzisiaj zapracować moją chandrę i chyba się udało, wpadłam w taki wir pracy, że prawie zrobiłam wszystko, jeszcze tylko drobne rzeczy na jutro sobie zostawiłam i tak myślę,że od 14-15 zacznę cieszyć się Wigilią i Świętami:-):-):-):-)
a tak wogóle to niechcący znalazłam mój prezent pod choinkę
mój mąż chyba nie przewidział,że akurat dziś będę potrzebować kombinerek i schował pudełeczko z prezentem do skrzynki z narzędziami:-) ale opanowałam się i do pudełeczka nie zajrzałam, uwierzcie mi nie było to łatwe;-)
a teraz mówię już dobranoc