reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Muszę się Wam pochwalić co wykonałam :crazy:z
Mieliłam blenderem mak i przez przypadek zmieliłam sobie troszeczkę paluszek- wskazujący lewej ręki- wiwat inteligencja :confused2: No i zachlapałam całą kuchnię krwią, drogę do łazienki i łazienkę... Na szczęście mąż zachował przytomność umysłu, pojechaliśmy do szpitala i mam 5 szwów- no cacy- akurat na święta i idealnie do mojego zawodu :shocked2: Na szczęście chyba ścięgna są nie ruszone, kość też cała... Tylko jak teraz zdążyć ze wszystkim- palec unieruchomiony i nie wolno go zamoczyć... No i boli kurcze, boli... No zarządziłam- nie ma co :confused2:
gosiagro- super wiadomości z wizyty, dzisiaj też było widać, że to chłopiec?
Andzia- fajnie, że Twoje maleństwo się ładnie i zdrowo rozwija :-)

Jutro jeszcze pewnie zajrzę na chwilę złożyć życzenia, więc na razie mówię tylko dobranoc :-)
zarządziłaś nie ma co dobrze że tak to się skończyło ale święta to będziesz miała super:no: teraz to juz uważaj i nie pchaj paluszków tam gdzie nie trzeba:-D:-D
kajdusia- biedactwo Ty nasze, a widzisz mama mówiła nie pchaj paluszków tam gdzie nie trzeba ;-):-D oczywiście żartuje, współczuje i trochę podmucham to może przestanie boleć

postanowiłam dzisiaj zapracować moją chandrę i chyba się udało, wpadłam w taki wir pracy, że prawie zrobiłam wszystko, jeszcze tylko drobne rzeczy na jutro sobie zostawiłam i tak myślę,że od 14-15 zacznę cieszyć się Wigilią i Świętami:-):-):-):-)
a tak wogóle to niechcący znalazłam mój prezent pod choinkę :cool2::laugh2:
mój mąż chyba nie przewidział,że akurat dziś będę potrzebować kombinerek i schował pudełeczko z prezentem do skrzynki z narzędziami:-D:-) ale opanowałam się i do pudełeczka nie zajrzałam, uwierzcie mi nie było to łatwe;-):-D

a teraz mówię już dobranoc
gratuluję ja chyba bym nie wytrzymała i bym zajrzała :tak::tak:ciekawość by mnie zjadła

reklama
kajdusia auuuułaaa :szok:. A 5 szwów to sporo jakby nie było. Teraz to możesz dyrygować ;-) co kto ma robić :tak: a ty biedactwo odpoczywaj.

paulka82 ja też bym nie wytrzymała żeby nie zaglądnąć co jest w pudełeczku :-D jestem strasznie niecierpliwa.

Dziewczyny z racji tego że dzisiaj pewnie już tu nie zaglądnę chciałabym złożyć życzonka:

Dużo szczęścia, zdrowia i powodzenia,
to tradycyjne, najszczersze życzenia.
Wesołych Świąt i Roku szczęśliwego.
Niech obficie da, co ma najlepszego!

Kajdusiu - biedactwo!!! Współczuję...

gosiagro i AndziaS - super wiadomości...właśnie na takie tutaj wszystkie czekamy!!!!

Ja jak wczoraj weszłam do kuchni ok. 14.00 to wyszliśmy z niej z moim P. po 22.00 i zaraz idziemy jeszcze skończyć parę rzeczy więc pewnie już raczej nie zajrze dziś do Was dlatego:

Dziewczyny:

Zdrowych, pełnych radości i uśmiechu Świąt Bożego Narodzenia....Niech obfitują one w same dobre chwile, pełne rodzinnego ciepła....
a także spełniena wszelkich marzeń!!!!

Agi78

Witajcie
Ja już tylko na chwilę świątecznie chciałam się pożegnać przed wyjazdem i życzyć wszystkim dużo spokoju, ciepła rodzinnego, zdrowia, uśmiechu i niezapomnianych wzruszeń przy wigilijnym stole. Ściskam Was mocno!

Paulka- brawo za silną wolę! Ja pakowałam sama prezent dla siebie od mojego męża, ale zapakowany w paczce, więc też nie wiem co w nim jest... Jest duuże i bardzo lekknie, hm:confused2:
Dzięki za słowa współczucia, palec boooli, ale dam rade ;-)

witajcie:) chcialabym zyczyc Wam wszystkiego najlepszego,aby wszystkie ''nasze '' dzieci rosly zdrowo, i aby bylo wszystko ok..

ja zaraz zmykam do pracy,,az do 16:( niestety poznanskie restauracje maja normalny dzien roboczy.pzdr

drogie czerwcóweczki...

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia chcialam życzyć wielu pięknych chwil przy wigilijnym stole, usmiechów, radości i spokoju. Abyśmy w czerwcu przytulały nasze maluszki i cieszyły się jak nigdy.
Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku

reklama
Kochane,

Dziś jest ten rodzaj ciszy,
Że każdy wszystko usłyszy,
I sanie w obłokach mknące,
I gwiazdy na dach spadające,
A wszędzie to ufne czekanie
Czekajmy - dziś cud się stanie!

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam wszystkim aby spełniły się Wasze pragnienia i aby radość była częstym gościem w Waszych sercach!

Dodatkowo pochwalę się wczorajszą wizytą - nasz dzidziuś ma 7,5 cm i waży 50g :-) ... Wszystko jest w porządku, fika koziołki ;)
No i baaaardzo, baaaaaardzo wstępnie Pani Doktor powiedziała, że dziewuszka!

Przejrzę wątek w wolnej chwili ... a teraz pędzę dalej robić sałatkę :-)

Do góry