reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Melduję się po wizycie - wszystko jest w porządku - maleństwo fika, chociaż ja tego nie czuję nadal - pan doktor powiedział, że pewnie jeszcze miesiac minie zanim poczuję:szok:
miałam pobieraną cytologię i mogę po niej plamić, ale jak na razie nic nie widać - i mam nadzieję, że tak zostanie

pozdrawiam gorąco i zajrzę jeszcze jutro

To super, ja wczoraj miałam wizytę i też wszytko jest ok :-)

Ja na razie też maluszka nie czuję, czekam niecierpliwie jak mnie walnie :-D

reklama
Melduję się po wizycie - wszystko jest w porządku - maleństwo fika, chociaż ja tego nie czuję nadal - pan doktor powiedział, że pewnie jeszcze miesiac minie zanim poczuję:szok:
miałam pobieraną cytologię i mogę po niej plamić, ale jak na razie nic nie widać - i mam nadzieję, że tak zostanie

gratuluje :-)

Jak miło czytać same pozytywne wieści o wizytach i wspaniale rozwijających się maluszkach :)

Życzę spokojnych, radosnych świąt w gronie bliskich :)
A za rok będziemy święta spędzać z naszymi kochanymi maluszkami :)

Zajrzałam tylko na chwilę bo nie mogłam się oprzeć ale padam z nóg gratuluję udanych wizyt i wspaniałych wiadomości nie miałam zbyt wiele czasu żeby zaglądać tak to jest jak wigilię ma się u siebie ale zapowiedzieliśmy rodzinie że nasze pierwsze święta w nowym domu odbędą się u nas jutro napewno nie będę mieć czasu żeby zajrzeć więc dzisiaj
Życzę wam zdrowych wesołych pogodnych świąt zadowolenia z waszych 2 połówek oczekiwania do czerwca i póżniejszych wspaniałych momentów z oczekiwanymi maleństwami oraz wszystkiego czego sobie życzycie

ja też już padam:-) całe popołudnie w kuchni mnie tak wykończyło, marzy mi się łóżeczko:-) mąż przywiózł mała od rodziców:-) niebezpieczeństwo zarażenia chyba już minęło:-) jak dobrze mieć ją znowu w domu;-)

miłego wieczorku i spokojnej nocki pełnej kolorowych snów o naszych maluszkach:-)

Ja też już usypiam ze zmęczenia po ostatnich przedświątecznych zakupach i po ogarnięciu do końca domu ale na chwile zajrzeć musiałam to jest jak nałóg jakiś:-D
gosiagro-super że dobre wiadomości z wizyty
AndziaS-też superowo że wszystko ok ,mi wczoraj też pobierał cytologie i też powiedział żebym się nie martwiła jak będe troszkę krwawić ale wcale nie krwawiłam:tak:

Moje drogie,

juz po wizycie, wszytsko jest dobrze, synek pieknie się rozwija:-D, niestety nie dostałam zdjecia:wściekła/y:
Dziewczyny na ten świateczny czas zyczę wam wszystkim rodzinnej atmosfery, spokojnych, radosnych Świat, duzo ciepla:-D no i zycze jak najszybciej duzo kopniaczkow od naszych maleństw:tak:

Gratuluję udanych wizyt i dobrych wiadomości.

Ja również padam z nóg dziś. Właśnie pierogi skończyłam:tak:miały być z kapustą ale w połowie pracy stwierdziłam że chyba bardziej chce mi się słodkiego i resztę zrobilam z owocami:-D:-p

Spokojnej nocy Wam życzę

Muszę się Wam pochwalić co wykonałam :crazy:z
Mieliłam blenderem mak i przez przypadek zmieliłam sobie troszeczkę paluszek- wskazujący lewej ręki- wiwat inteligencja :confused2: No i zachlapałam całą kuchnię krwią, drogę do łazienki i łazienkę... Na szczęście mąż zachował przytomność umysłu, pojechaliśmy do szpitala i mam 5 szwów- no cacy- akurat na święta i idealnie do mojego zawodu :shocked2: Na szczęście chyba ścięgna są nie ruszone, kość też cała... Tylko jak teraz zdążyć ze wszystkim- palec unieruchomiony i nie wolno go zamoczyć... No i boli kurcze, boli... No zarządziłam- nie ma co :confused2:
gosiagro- super wiadomości z wizyty, dzisiaj też było widać, że to chłopiec?
Andzia- fajnie, że Twoje maleństwo się ładnie i zdrowo rozwija :-)

Jutro jeszcze pewnie zajrzę na chwilę złożyć życzenia, więc na razie mówię tylko dobranoc :-)

reklama
kajdusia- biedactwo Ty nasze, a widzisz mama mówiła nie pchaj paluszków tam gdzie nie trzeba ;-):-D oczywiście żartuje, współczuje i trochę podmucham to może przestanie boleć

postanowiłam dzisiaj zapracować moją chandrę i chyba się udało, wpadłam w taki wir pracy, że prawie zrobiłam wszystko, jeszcze tylko drobne rzeczy na jutro sobie zostawiłam i tak myślę,że od 14-15 zacznę cieszyć się Wigilią i Świętami:-):-):-):-)
a tak wogóle to niechcący znalazłam mój prezent pod choinkę :cool2::laugh2:
mój mąż chyba nie przewidział,że akurat dziś będę potrzebować kombinerek i schował pudełeczko z prezentem do skrzynki z narzędziami:-D:-) ale opanowałam się i do pudełeczka nie zajrzałam, uwierzcie mi nie było to łatwe;-):-D

a teraz mówię już dobranoc

Do góry