reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witajcie kochane,
właśnie wkleiłam foteczkę z usg w 12t5d. Dzidzia pięknie rośnie- wg. usg wyprzedza swój wiek o 5 dni;-) ma CRL 64,3 mm, jest strasznie ruchliwe i wogóle fajowe. Oczywiście zdrowiutkie jak rydz:-)
Spróbuję trochę nadrobić zaległości bo jesteśmy już u teściów na święta i mam dostęp do neta.
miłego dnia:-)

Cieszę się że wszystko ok:-)

BODY { BACKGROUND-REPEAT: no-repeat; FONT-FAMILY: Arial; BACKGROUND-POSITION: right top; COLOR: #000000; FONT-SIZE: 12pt } Kobietki już mnie pewnie nie będzie na BB przed świętami więc życzę Wam wszystkim
spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia!

anecznik - podobno matki mają przeczucia co do płci, ja obstawiam, że będę miała syna :cool: ciekawe co z tego strzelania nam wyjdzie ;-):tak:

Ja żadnego przeczucia nie mam więc wolę nie zgadywać, tym bardziej że moja intuicja do najlepszych a nawet do dobrych nie należy niestety :-)

Nie wiem czy będę jutro tu obecna w takim razie już teraz
składam najlepsze życzenia świąteczne, dużo zdrowia i pomyślności, żeby nie było żadnych powodów do zmartwień i przede wszystkim szczęśliwego czerwca :-D ;-)

***WESOŁYCH ŚWIĄT***
______$$
_____$_$$
____$__$$$_____$
____$__$$______$$
______$_______$_$$
__$$$_$_$$$$_$__$$$
__$$___§§_$$__$_$$
__$$____§_$$___$__
__$$______$$$$_$_$$$$
__$$______$$____§§_$$
__$$______$$_____§_$$
__$$______$$_______$$
__$$______$$_______$$
__$$______$$_______$$
__$$______$$_______$$
__$$______$$_______$$____$___$
__$$______$$_______$$____$$$$$
$_$$______$$_______$$_$_$$$$$$
$$$$_$____$$_______$$$$$$$$$$$
$$$$$$$$__$$_______$$$$$$$$$$$
$$$_$$$$$_$$_$$____$$$$$$$$$$$$$
$$$_$$$$$_$$_$$$__$$$$$$_$$$$$
_$$$_$$$$$$$_$SSSSS$$$__$$$$$
$$$$$$_$$$$$SSS$$SSS$_$$$$$$$
_$$$SSSSSS$$SS$$$SSSS$$$$$$$$
$$$SSS$$SSS$SS$$SSSS$$$$$$$$
__$$$SSS$§§SSS$SSSS$$$$$$$
_$$$$$$$§§§§$$$SS$SSS$$
____o§§§§§§§§§§§o_SSS.SSS
__o§§§._§§§§§§§§§§o.SSS_SSS
_§§§" _§§§§§§§§§§§§§_SSS_SSS
§§§"__§§§§§§§§§§§§§§.SSS_SSSS
§§§__§§§§§§§§§§§§§§§.SSS_SSSS
"§§§__§§§§§§§§§§§§§§.SSS_SSSSS
_"§§§__§§§§§§§§§§§§"_SSSS
__"§§§§.§§§§§§§§§§"___SSSS
_____"§§§§§§§§§"______SSSSS

Życzę:
nadziei, własnego skrawka nieba,
zadumy nad płomieniem świecy,
filiżanki dobrej, pachnącej kawy,
piękna poezji, muzyki,
pogodnych świąt zimowych,
odpoczynku, zwolnienia oddechu,
nabrania dystansu do tego co wokół,
chwil roziskrzonych kolędą,
śmiechem i wspomnieniami.
Wesołych Świąt!

Moje drogie,

juz po wizycie, wszytsko jest dobrze, synek pieknie się rozwija:-D, niestety nie dostałam zdjecia:wściekła/y:
Dziewczyny na ten świateczny czas zyczę wam wszystkim rodzinnej atmosfery, spokojnych, radosnych Świat, duzo ciepla:-D no i zycze jak najszybciej duzo kopniaczkow od naszych maleństw:tak:

Moje drogie,

juz po wizycie, wszytsko jest dobrze, synek pieknie się rozwija:-D, niestety nie dostałam zdjecia:wściekła/y:
Dziewczyny na ten świateczny czas zyczę wam wszystkim rodzinnej atmosfery, spokojnych, radosnych Świat, duzo ciepla:-D no i zycze jak najszybciej duzo kopniaczkow od naszych maleństw:tak:

jak to dobrze czytać same wspaniałe wiadomości:-) gratuluje:-)

Witajcie
wróciłam z ponownej wizyty i lekarka mnie uspokoiła, narazie wszystko ok i mówi że jakby miało się coś dziać to by sie już działo:-) wymierzyła malucha na wszystkie sposoby:-) i wiecie co? na 100% to SYNEK:-) mam zdjęcie jego klejnotów:laugh2: wiec później wstawie. ale mam prezent na święta:-) a to jego wymiary:
BPD- 3,73
AC - 11,34
FL - 2,62
waga - 197g
:laugh2::laugh2::laugh2:

Gratuluję najmocniej synka.....i najwązniejsze że wszystko jest dobrze...Super wiadomość!!!

reklama
Melduję się po wizycie - wszystko jest w porządku - maleństwo fika, chociaż ja tego nie czuję nadal - pan doktor powiedział, że pewnie jeszcze miesiac minie zanim poczuję:szok:
miałam pobieraną cytologię i mogę po niej plamić, ale jak na razie nic nie widać - i mam nadzieję, że tak zostanie

pozdrawiam gorąco i zajrzę jeszcze jutro

Do góry