reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

hefi wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
byłam na USG wszystko jest ok maluszek ma 8,5 cm słyszałam jego serduszko był ze mną syn i M.byli pod wrażeniem tego widoku

reklama
cześć dziewczynki,
ledwo nadrobiłam to co napisałyście przez cały dzień, ale na szczęście to same pozytywne rzeczy:-):-D
ja tak szybciutko, bo jestem w Berlinie:-) akurat jestem w odwiedzinach u cioci i skorzystałam z dostępu do internetu :-)zostałam dziś zatrudniona do przywiezienia mojej babci na Święta i tak przed 11 wyjechałam do Berlina i jechałam trzy godziny(standard to ok 2) ale ze względu na pogodę jechałam bardzo wolno:-)
wracam dopiero w niedzielę więc pewnie dopiero wtedy się odezwę

Gratuluję udanych wizyt dziewczyny :-):-)
hefi- wszystkiego najpiękniejszego, najcudowniejszego i wogóle wszystkiego naj!!!

A DLA NASZEJ PANNY MŁODEJ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!!! GRATULACJE!!!

izia_tcz i zdec - gratuluje wspaniałych wiadomości:-)

też uciekam już do łóżka, zyczę miłego wieczorku i spokojnej nocki pełnej kolorowych snów.:-)

hej kochane...

Właśnie wróciłam od lekarza. Nasza Kruszynka ma już 8 cm:-D:-D:-D Rozrabiała jak zwykle...i jak zwykle trzymała łapki na głowie:-D ("ojojoj...co mnie czeka na tym świecie") :) Przezierność ok, wszystkie parametry również. Mogę spokojnie zjeść i się położyć. Słodkich snów dziewczynki

paulka82 gdzie chodzisz do lekarza i gdzie zamierzasz rodzić jesli to nie tajemnica ;-)

Dzień dobry w weekendowy poranek :-D

byłam na USG wszystko jest ok maluszek ma 8,5 cm słyszałam jego serduszko był ze mną syn i M.byli pod wrażeniem tego widoku

hej kochane...

Właśnie wróciłam od lekarza. Nasza Kruszynka ma już 8 cm:-D:-D:-D Rozrabiała jak zwykle...i jak zwykle trzymała łapki na głowie:-D ("ojojoj...co mnie czeka na tym świecie") :) Przezierność ok, wszystkie parametry również. Mogę spokojnie zjeść i się położyć. Słodkich snów dziewczynki

paulka82 gdzie chodzisz do lekarza i gdzie zamierzasz rodzić jesli to nie tajemnica ;-)

Super wiadomości :-D:-D:-D i mam nadzieję że już tylko takie informacje tu u nas będą gościć.

Ja wczoraj padłam chwilę po 20tej i dopiero wstałam. Zaraz jakieś śniadanko i spacer z psiakiem i muszę się wziąć za sprzątanie świątecznie w końcu :-)

Witam w kolejny mroźny poranek:-)

hej kochane...

Dziewczyny super!!! Gratuluję:-) Oby już tylko takie wiadomości na forum były:tak:

cześć mamusie!

Nie odzywałam się przez tydzień prawie bo niestety nie mam dostępu do kompa. W poniedziałek miałam włamanie do domu i między innymi ukradli nam komputery. Na razie więc będę wpadać tylko okazjonalnie, w styczniu kupimy nowy sprzęt to będę częściej. Z tego wszystkiego nie byłam u lekarza i idę w poniedziałek dopiero. Dam znać jak poszło.

Pozdrawiam cieplutko

I ja mówię dzień dobry w ten mroźny grudniowy poranek:-)

gniesha - super wiadomości:-) fajnie coś takiego przeczytać z rana:-)

życzę miłego dzionka, mnie jak zwykle czeka sprzątanie i gotowanie:-)

reklama
Ja również się witam w ten mroźny poranek.....Wszystki mamom gratuluję dobrych wieśći i radości z ujrzenia swoich skarbków....Ja już mam do 4 stycznia wolne....w końcu bedę mogła odpocząć troszkę...Zmęczyło mnie to pracowanie po 11-12 godzin dziennie...Czas na troszkę lenistwa:biggrin2:

Ewelinka - wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia:biggrin2:

Iza-tcz - 100 Lat!!!!:biggrin2:

Karo85 - współczuję włamania....niezły prezent zrobili Wam na święta....Mam nadzieję, że nie było Was wtedy w domu!!!!

Do góry