Witajcie,
w ten zimny ale słoneczny poranek
Ja od rana sprzątam ... chcę wykorzystać czas kiedy męża nie ma w domku - jest w trasie - żebyśmi mieli czas tylko dla siebie jak już wróci ... Miał pomóc w sprzątaniu ale go wywiało ....
dorotka28de, izia_tcz, gniesha, tierney - cieszę się bardzo, że Wasze dzidzie zdrowe
i rosną jak na drożdżach!
zdec - super, że dzidzia rośnie i zdrowo się rozwija, to pozytywne że krwiak sie zmniejsza - znaczy, że za chwilkę juz go nie będzie
moja gina mówi, że na tym etapie za wcześnie na określanie płci ... mówi, ze tak wiele jest pomyłek, że ona po prostu tego nie robi dopóki nie ma dużej pewności ...
moze i dobrze, bo nie ma później rozczarowań ...
kreatorka - podeślę jeszcze dziś
hefi - ja też składam najserdeczniejsze życzenia urodzinowe!
karo85 - strasznie mi przykro słyszeć o włamaniu ... mam nadzieję, że nie ukradli Wam zbyt dużo??? w każdym razie najważniejsze, ze Wam nic się nie stało ...
trzymamy kciuki za poniedziałkową wizytę i czekamy na relację jak tylko będziesz mogła ....
kajdusia - ja od kilku dni mam bardzo duży przypływ energii - chce mi wstać rano i coś zrobic ... i staram się to wykorzystać na maxa bo nigdy nie wiem jak długo ten super stan potrwa!!!!
Życzę Wszystkim miłego dzionka a ja lecę wykorzystwać moją energię!!!