magdalena79
Fanka BB :)
ja tez zmykam dobranoc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bede pamietac ale narazie kupie go ale nie bede otwierac no chyba ze w koniecznosci;-)tylko ten syrop ma to do siebie że po otworzeniu trzeba zużyć w ciągu 7 dni, bo ma bardzo mało konserwantów
no to powodzenia jutro, papaAle potem wizyta i podglądanie naszej fasolinki:-) Mam wizytę na 17:30 i nie wiem jak wytrzymam do jutra:-(\
Miłej nocki życzę i pozdrawiam, a chore niech wracają szybko do zdrówka:-)
Ja też mam wszędzie pryszcze - twarz, szyja, plecy, ręce... masakra , nawet w okresie dojrzewania tak nie miałamto ja też mam masakrę, ale w moim przypadku to na pewno pryszcze
Dziewczyny jakie macie brzuchy? Bo kurcze coś czuję że jest nie tak, bo mój jest takie trochę twardy, nie wiem czy tak powinno być