reklama
agula82
Fanka BB :)
witam:-)
wpadam jak po ogień ale choróbsko mnie dopadło , gardło w okropnym stanie a jutro na badania z samego rańca . I tak się zastanawiam czy dam radę wszystkie naraz zrobić bo mam z 10 skierowań. A w środę do gin już się doczekac nie moge bo wreszcie dostanę książeczkę ciąży:-)
A 8 grudnia USG i tym bardziej się doczekać nie mogę zwłaszcza że może już poznamy płeć :-) Z Bartkiem już wiedzieliśmy w 11 tygodniu, a w drugiej ciąży w 12 .
wpadam jak po ogień ale choróbsko mnie dopadło , gardło w okropnym stanie a jutro na badania z samego rańca . I tak się zastanawiam czy dam radę wszystkie naraz zrobić bo mam z 10 skierowań. A w środę do gin już się doczekac nie moge bo wreszcie dostanę książeczkę ciąży:-)
A 8 grudnia USG i tym bardziej się doczekać nie mogę zwłaszcza że może już poznamy płeć :-) Z Bartkiem już wiedzieliśmy w 11 tygodniu, a w drugiej ciąży w 12 .
annajak
Ja mojemu M kupuję na gwiazdkę książkę "Pomocy, Jestem Tatą!" L.Talko którego uwielbiamy razem czytać ;-)Apropos prezentów to ja mam problem bo za tydzień 30.11. są urodzimy mojeg P. i nie wiem kompletnie co mu kupić...On już mi zapowiedział że żadnego prezentu nie potrzebuje bo już dostał ode mnie to o czym marzył najbardziej...naszą Kochaną fasolę....ale ja bardzo chcę mu coś kupić tylko nie wiem za bardzo co???? Brak mi pomysłów!!!!
empik.com - Pomocy, Jestem Tatą! - Leszek K. Talko- 28.49zł
Widzę że dzisiaj na BB jakoś tak cicho jak nigdy:-)
Dobry pomysł z tymi prezentami, może utworzymy jakiś nowy temat, żeby można było wszystko łatwiej znaleść:-)
Właśnie wróciłam ze wsi i nawdychałam się świeżego powietrza:-) Byłam na spacerze ponad godzinnym:-) I normalnie mój Krystian mnie dzisiaj zaskoczył, bo okazuje się że kupujemy nowy samochód:-) Jakiś większy....
A gdyby ktoś w razie czego chciał to mamy do sprzedania Golf'a IV
Jutro idę do lekarza i już normalnie nie mogę się doczekać.
Tym razem się nie boję, stwierdziłam że co ma być to i tak będzie
Dobry pomysł z tymi prezentami, może utworzymy jakiś nowy temat, żeby można było wszystko łatwiej znaleść:-)
Właśnie wróciłam ze wsi i nawdychałam się świeżego powietrza:-) Byłam na spacerze ponad godzinnym:-) I normalnie mój Krystian mnie dzisiaj zaskoczył, bo okazuje się że kupujemy nowy samochód:-) Jakiś większy....
A gdyby ktoś w razie czego chciał to mamy do sprzedania Golf'a IV
Jutro idę do lekarza i już normalnie nie mogę się doczekać.
Tym razem się nie boję, stwierdziłam że co ma być to i tak będzie
Ja mojemu M kupuję na gwiazdkę książkę "Pomocy, Jestem Tatą!" L.Talko którego uwielbiamy razem czytać ;-)
empik.com - Pomocy, Jestem Tatą! - Leszek K. Talko- 28.49zł
Po opisie widzę że jakaś fajna książka:-) Może i ja się nad nią zastanowię
magdalena79
witam niedzielne leniuchowo poradźcie mi dziewczny, od samego początku ciąży wysypało mi brodę, myślałam ze przejdzie ale cały czas mi się to utrzymuje, jak jakieś uczulenie czy co, niewiem czym to smarować, nawet pudrem nie da się tego przykryć:-( macie jakąś radę? pozdrawiam;-)
mama mikolaja
witam ...:-)
ja wekend pracujacy ...ale super wyjsc do ludzi z domu troche psychicznie odpoczelam...
teraz siedze nogami do gory i mam wolny wieczor bo tatus kladzie malego..:-)
ja wekend pracujacy ...ale super wyjsc do ludzi z domu troche psychicznie odpoczelam...
teraz siedze nogami do gory i mam wolny wieczor bo tatus kladzie malego..:-)
witam niedzielne leniuchowo poradźcie mi dziewczny, od samego początku ciąży wysypało mi brodę, myślałam ze przejdzie ale cały czas mi się to utrzymuje, jak jakieś uczulenie czy co, niewiem czym to smarować, nawet pudrem nie da się tego przykryć:-( macie jakąś radę? pozdrawiam;-)
moja Droga pewnie to hormony:-), chyba,że od jakiegoś kosmetyku Cię tak wysypało, ja mam tak właśnie od pudru, którego przed ciążą używałam prawie codziennie a teraz jak się posmaruje to dostaje jakiejś wysypki i musiałam z niego zrezygnować:-(, ale i tak radzę Ci skonsultować to z jakimś dermatologiem
reklama
a tak wogóle to moja Fasolka to chyba ma ADHD, bo od wczoraj już bardzo wyraźnie czuje ruchy
paulka super
Mnie coś bolą plecy na dole nie da się tego rozmasować bo to jest tak jak miednica jest i to tak ani mięśnie ani kości bolą.