reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Super że już czujesz ruchy:tak: Szybciutko:-p
Co do wysypki na brodzie, to ja też mam masakrę, ale w moim przypadku to na pewno pryszcze:crazy:
Dziewczyny jakie macie brzuchy? Bo kurcze coś czuję że jest nie tak, bo mój jest takie trochę twardy, nie wiem czy tak powinno być:eek:

reklama
Super że już czujesz ruchy:tak: Szybciutko:-p
Co do wysypki na brodzie, to ja też mam masakrę, ale w moim przypadku to na pewno pryszcze:crazy:
Dziewczyny jakie macie brzuchy? Bo kurcze coś czuję że jest nie tak, bo mój jest takie trochę twardy, nie wiem czy tak powinno być:eek:

nawet mojemu mężowi było dane poczuć ruchy naszej fasolki, i teraz siedzi na kanapie i cieszy się jak małe dziecko:-D:-D, ja też byłam w lekkim szoku,że tak szybko bo tak naprawdę troszkę ponad miesiąc temu dowiedziałam się,że jestem w ciąży a tutaj już czuje moje maleństwo i to tak intensywnie:-):-)

a co do brzucha to mi się robi twardy jak mam problemy z załatwianiem się, więc może to od tego?

zapytam na wizycie czy jest jakiś specyfik na te pryszcze...
a co do bólów brzucha to od kilku dni szczególnie wieczorem czuje coś jakby skurcz brzucha połączony z bólem na dole niżej pępka, tak jakby twardniał, takie to nieprzyjemne uczucie, biorę wtedy nospe i mi przechodzi:eek:

Cześć dziewczyny ja siedze sobie u mamy i postanowilam do Was zajrzec na chwike:-) przeziebienie juz przeszło prawie. troszke tylko mnie jeszcze gadło boli :tak: ale juz jest o wiele lepiej. Faktycznie dzisiaj cichutko tutaj. :tak::tak:
zdec ja tez mam czasem twardy brzuszek ale czasami tylko i po chwili mija. Bede u lakarza nie długo to się dowiem zebym nie zapomniala bo zobacze malenstwo i znowu polowe spraw przeocze:tak:;-)

to dobrze ze przechodzi, bo najgorsze to gdy choróbsko złapie w ciąży:crazy: a zakupiłaś ten syrop?, co ci pomogło:-)
no właśnie nie kupilam go mama nie miala czasu a ja jak wyszlam z uczelni to apteki pobliskie były juz zamkniete:-:)-( dzisiaj nie dalam rady juz ale jutro od rana ide na miasto to kupie tak w razie co gdyby znowu cos sie przypałętało:tak::tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry