reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
hej dziewczyny.
Ja mam nadzieje że u nas padać nie będzie bo ja dzisiaj skazana na komunikację miejską a muszę parę rzeczy załatwić na mieście.

Ja również sie witam wstałam wcześnie bo musiałam młodego zawieżć do szkoły bo zaspał.Jakoś dzisiaj noc była bardzo ciężka nie mogłam spać i chyba z tego powodu zdążyłam się już pokłucić z M właśnie wyszedł chociaż mieliśmy iść razem .Rany dziewczyny od jakiegoś czasu mam jakieś jazdy obrażam sie o byle co i sama sie na siebie wkużam

Witajcie w pochmurny poniedzialek, tutaj tez szaroburo i przelotny deszcz.Ja mam spotkanie z polozna o 14, niestety juz bez usg, u nas nastepne bedzie dopiero polowkowe w 20tyg.

Agnieszka-- wspolczuje, i zycze ci z calego serca aby to wszystko minelo wraz z wejsciem w drugi trymestr..:tak:
izia oj to te hormony, ja sobie zawsze probuje wmowic ze to one mnie opetaly bo przeciez klotliwa nie jestem, i czasami juz przez to po prostu humor sie poprawia :tak:

zdec a ty masz dzisiaj chyba wizyte kochana?:-D pewnie w pracy jak na szpilkach teraz siedzisz :tak: bedzie dobrze, czekamy na relacje !

kama83, hefi uwazajcie na siebie, ja tez nie cierpie moknac, no i latwo o przeziebienie brrrrr...

Rowniez zycze milego dnia wszystkim czerwcoweczkom!!!

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry i ja mówię :-)

Ale napisałyście przez te dwa dni. Ale przebrnęłam ...

Od soboty to już mój trzeci miesiąc :-) i strasznie się z tego cieszę ... A najbardziej z takich specjalnych buziaków, które dostaję na początku każdego tygodnia od mojego skarba (mężusia) ...

Super że już czujesz ruchy:tak: Szybciutko:-p
Co do wysypki na brodzie, to ja też mam masakrę, ale w moim przypadku to na pewno pryszcze:crazy:
Dziewczyny jakie macie brzuchy? Bo kurcze coś czuję że jest nie tak, bo mój jest takie trochę twardy, nie wiem czy tak powinno być:eek:

Ale super, że już ruchy maleństwa czujesz! To musi być fantastyczne, nie mogę się doczekać!

Z tego co słyszałam, to brzuch powinien być twardszy niż normalnie więc chyba jest ok :-)

W sumie rzeczywiście może macie racje z tym problemem z załatwianiem, bo już nie jest taki twardy, a odwiedziłam kibelek;-)

Jutro niestety do pracy więc uciekam spać:-)
Ale potem wizyta i podglądanie naszej fasolinki:-) Mam wizytę na 17:30 i nie wiem jak wytrzymam do jutra:-(\
Miłej nocki życzę i pozdrawiam, a chore niech wracają szybko do zdrówka:-)

Trzymam kciuki za wizytę i czekam na dobre wieści! Moja dopiero w czwartek ...

Ja również sie witam wstałam wcześnie bo musiałam młodego zawieżć do szkoły bo zaspał.Jakoś dzisiaj noc była bardzo ciężka nie mogłam spać i chyba z tego powodu zdążyłam się już pokłucić z M właśnie wyszedł chociaż mieliśmy iść razem .Rany dziewczyny od jakiegoś czasu mam jakieś jazdy obrażam sie o byle co i sama sie na siebie wkużam

Oj, to normalne. Ja mam też jazdy i też obrażam się i płaczę z byle powodu. Ale mój mężuś jest bardzo cierpliwy i wyrozumiały. Da mi chwilkę pobeczeć a potem zawsze przychodzi i przytula. Herbatkę na zgodę zrobi i jest ok :-)
Tak, ale to hormony ...

Witajcie w pochmurny poniedzialek, tutaj tez szaroburo i przelotny deszcz.Ja mam spotkanie z polozna o 14, niestety juz bez usg, u nas nastepne bedzie dopiero polowkowe w 20tyg.

Rowniez zycze milego dnia wszystkim czerwcoweczkom!!!

A u nas dziś pięknie i słonecznie!

PS., Dzięki za pomysł z książką - tą o tacie ... chyba kupię mojemu na gwiadkę - niech czyta i sie uczy :-):-):-)

a tak wogóle to moja Fasolka to chyba ma ADHD, bo od wczoraj już bardzo wyraźnie czuje ruchy:-D:-D:-D

Już? A który to już TC?

Mam wizytę na 17:30 i nie wiem jak wytrzymam do jutra:-(\
Miłej nocki życzę i pozdrawiam, a chore niech wracają szybko do zdrówka:-)

Wytrzymasz, wytrzymasz... Daj szybko znać jak się coś dowiesz

Ja też mam straszne pryszcze:szok::eek:szczególnie na twarzy- masakra jakaś:shocked2:

Ja mam to samo...:zawstydzona/y:

Dzień dobry dziewczyny!
Pewnie jeszcze śpicie:-) Niestety ja idę do pracy.:-(
Miłego dnia wszystkim życzę.:-)

No ja to wstaje o 10 :rofl2:

ja nie spię.....w nocy mega wymioty mnie dopadły...nad ranem ledwo oczy otworzyłam i to samo....jestem wykończona....:((((
kiedy wreszcie mina te mdłości i wymioty?:(((już zapomniałam jak to było jak ich nie było:((( 1,5 miesiąca non stop....

Ja już od tygodnia nie wymiotuje :happy:

reklama
Dzień dobry, ale sobie pospałam, mąż w domu to odwiózł małego do przedszkola,więc mogłam nie wychodzić z pod kołderki:-):-)
widać,ze się weekend skończył, bo ruch na forum się zrobił:-D

zdec- dasz radę, już jedenasta, popiszesz troszkę z Nami i Ci czas zleci :-)
kasiulka_1980- jestem w połowie 11 tygodnia, też na początku byłam zdziwiona,ze tak wcześnie, ale z pierwszym dzieckiem poczułam już w 15 tygodniu i lekarz mi mówił,że teraz może to być wcześniej:-D:-D ale jak wczoraj poczuł ruchy mój mąż to się upewniłam,że mi się nie wydaje:-D:-D
Agnieszka- współczuje, ale Ty się musisz nacierpieć:-(, ale dasz radę Kochana, dasz radę

Miłego dnia wszystkim!

Do góry