mama mikolaja
Fanka BB :)
dziendoberek...
u nas od rana tak wieje jakby tornado nadchodzilo
pozatym mam takiego lenia ze szok!!!
u nas od rana tak wieje jakby tornado nadchodzilo
pozatym mam takiego lenia ze szok!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super że już czujesz ruchy Szybciutko
Co do wysypki na brodzie, to ja też mam masakrę, ale w moim przypadku to na pewno pryszcze
Dziewczyny jakie macie brzuchy? Bo kurcze coś czuję że jest nie tak, bo mój jest takie trochę twardy, nie wiem czy tak powinno być
W sumie rzeczywiście może macie racje z tym problemem z załatwianiem, bo już nie jest taki twardy, a odwiedziłam kibelek;-)
Jutro niestety do pracy więc uciekam spać:-)
Ale potem wizyta i podglądanie naszej fasolinki:-) Mam wizytę na 17:30 i nie wiem jak wytrzymam do jutra:-(\
Miłej nocki życzę i pozdrawiam, a chore niech wracają szybko do zdrówka:-)
Ja również sie witam wstałam wcześnie bo musiałam młodego zawieżć do szkoły bo zaspał.Jakoś dzisiaj noc była bardzo ciężka nie mogłam spać i chyba z tego powodu zdążyłam się już pokłucić z M właśnie wyszedł chociaż mieliśmy iść razem .Rany dziewczyny od jakiegoś czasu mam jakieś jazdy obrażam sie o byle co i sama sie na siebie wkużam
Witajcie w pochmurny poniedzialek, tutaj tez szaroburo i przelotny deszcz.Ja mam spotkanie z polozna o 14, niestety juz bez usg, u nas nastepne bedzie dopiero polowkowe w 20tyg.
Rowniez zycze milego dnia wszystkim czerwcoweczkom!!!
a tak wogóle to moja Fasolka to chyba ma ADHD, bo od wczoraj już bardzo wyraźnie czuje ruchy
Mam wizytę na 17:30 i nie wiem jak wytrzymam do jutra:-(\
Miłej nocki życzę i pozdrawiam, a chore niech wracają szybko do zdrówka:-)
Ja też mam straszne pryszczeszczególnie na twarzy- masakra jakaś
Dzień dobry dziewczyny!
Pewnie jeszcze śpicie:-) Niestety ja idę do pracy.:-(
Miłego dnia wszystkim życzę.:-)
ja nie spię.....w nocy mega wymioty mnie dopadły...nad ranem ledwo oczy otworzyłam i to samo....jestem wykończona....(((
kiedy wreszcie mina te mdłości i wymioty?((już zapomniałam jak to było jak ich nie było(( 1,5 miesiąca non stop....