reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Ja tak mam. Wcześniej to było bardziej w jajniku, a teraz niżej, tak bardziej do pachwiny. Taki kujący ból, zwykle nagły, nie trwa zbyt długo, zwykle kilka minut, ale boli dosyć mocno, aż mnie czasem zgina wpół.
bylam ostatnio u ginka ale zapomnialam sie zapytac o to jego. Myślisz ze to macica sie rozciaga?;-)

reklama
witajcie!:-)
Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie bo już bardzo długo się nie odzywałam, ale na razie nie mam zbyt dużo czasu a i mdłości nie odpuszczają więc jak mam chwilę to wiadomo że się przytulam z wc;-)
Szczerze przyznam że już wykończona jestem i nie mogę się doczekać kiedy będę mogła zjeść normalnie obiad.

paula24211, annajak mnie też dopada takie kłucie .

Pierworodny woła więc zmykam...

A mi dooobrze :-D Normalnie mówiłyście o tych bananach w cieście i innych dobrociach więc powiedziałam mojemu ślubnemu że jedziemy na zakupy bo chce banany w cieście i lody ;-).
On na to że ma lepszy pomysł i zabrał mnie na pyyycha banany w cieście i deser lodowy do knajpki bo stwierdził że za dużo czasu zajmą zakupy i przygotowanie :-D
A teraz się normalnie rozpływam bo było pyyyyyychhhaaaaa...

dzień dobry!
ja jak zwykle na chwilkę:sorry:

Paula i Annajak - ja też mam takie kłucie - nie jest mocne - ale ja mam torbiel na prawym jajniku więc myślę, że to ona - pytałam lekarza i może mnie lekko boleć, bo się macica powiększa i może już ją lekko uciskać:tak:

Witam:-)
Hej Mamuśki,

właśnie wróciłam od gin, fasola rośnie jak na drożdżach, ma w tej chwili 3,6 cm, macha rączkami i nóżkami, wg USG wychodzi 10w6d.
Serduszko bije...
Ja mam mniej na wadze i dostałam skierowanie na całą masę badań.

Ale cieszę się, że wszystko ok i lekarz powiedział, że paracetamol w dawce 1 tabletka na dobę nie szkodzi fasolce.

Fajnie tak zobaczyć swoją fasolindę, ale i tak cały czas mam wrażenie że mnie to nie dotyczy, że t jakiś film, który oglądam.

Lekarz namawiał mnie na badania prenatalne, chociaż mówił, że w moim wieku nie ma zagrożenia, ale i tak zdarzają się przypadki... takie badanie trochę kosztuje więc nie wiem...
super wieści:-)

Czy Wy tez czasem odczuwacie takie jakby kłucie w jakimś jajniku i troszke niżej jajnika?
Mnie pobolewa prawy jajnik ale ja mam jakiś niepękniety pęcherzyk(ciałko żółte) do obserwacji więc ma prawo boleć:sorry:

ja dzisiaj zjadłam 2 sajgonki i ryż smażony z kurczakiem i do tego surówka z białej kapusty która była pyszna:szok: teraz umieram :eek::szok::-D

Czeć Dziewczyny!
nie było mnie tutaj baardzo długo..., ale dopiero dzisiaj uruchomili mi internet, bo jakiś czas temu linię wichura uszkodziła...i tyle to trwało! Niby zreperowali, ale nie działa ten internet tak jak powinien.... cały czas mi zrywa połączenie.:no:
Czytam, to znaczt próbuję przebić się przez te wszystkie Wasze wpisy i końca nie widzę, ale po malutku idę do przodu.
Cieszę się, że u Was -znaczy się u większości Was wszystko w porządku:-)i oby tak dalej.:tak:
Idę teraz na małą kolacyjkę, potem może jakiś fim w telewizorni obejrzę i spać... bo jakoś mnie sen wczęsnie morzy.
Jutro jak wstanę to napiszę co u mnie->

papatki:elvis:

reklama
no ja muszę poświecić swój czas mojemu trzylatkowi, normalnie popołudnia spędzał przeważnie z tatą na zabawie i ja miałam czas dla siebie, ale tatuś wyjechał i teraz mamusia musiała zorganizować czas synkowi:-) tak więc układaliśmy klocki, budowaliśmy garaże dla samochodów i trzy razy przeczytaliśmy książkę Klub przyjaciół Myszki Miki:-):-)

Do góry